Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu wiele wpisow to sciemy

Forum Kafeteri to po czesci FIKCJA-50 tematow wyolbrzymionych

Polecane posty

Czytam to forum od jakiegos czasu i widze ze wiele ludzi tu wymysla niestworzone historie, siedzi tu wielu mitomanów co wyolbrzymiaja niektóre sprawy niby romansuja z księżmi, z wykładowcami-iadomo sa takie przypadki ale nie tak nagminnie ja tu na kafe a podszywaczy ilu ? na co drugim topicu podszywacz! to juz oklepane na maxa -co was tak bawi w tym ?? zeby chociaz jakis fajny podszywacki tekscior ułozyc, ale gdzie tam głownie marne podszywy A na erotycznym to juz w ogóle kosmos: wielu sie zdradza na prawo i lewo, anale, orale prawie codziennie, kochankowie z penisami 20 centymetrowymi ( tak w marzeniach! choc nie wiem ilu by sie taki zmiescił i nie zrobił krzywdy ), laski wsadzja sobie non stop ogórki czy parówki i niewiadomo jeszcze co ..?!!! Tak ciekawe kiedy to robia i gdzie w pracy, na uczelni.. a moze w domu gdzie za sciana rodzice lub wspólokatorka...?? wiem ze niektorzy poprostu zarty sobie robia i nudny czas wypełniaja ale niektore tamaty to jakby je ludzie ze szpitali psychiatrycznych zakładali Najlepsze jest to ze niektórzy tu fachowej pomocy oczekuja, zadaja pytania jak do specjalistów z różnych dziedzin a tu jakis specjalista jak sie trafi to raz na ruski rok, chyba ze jakis antyczny poszukiwacz dziewic to tak takich tu wielu... Podsumowujac wiele tu fantazja i bujnej wyobraźni forumowiczów, zreszta ja to w necie...

PS zjem kupe

Gość wiedzialam ze zaraz jakis
podszywacz sie pojawi to było do przewidzenia i jak zwykle standardowy tekst o kupie!!! to smacznego podszywaczu :-)

Powinnam sie przyznac, ze sama wale sciemy przynajmniej 2 razy dziennie. Zazdroszcze wam, ze potraficie napisac pozadna prowokacje lub poodszy a ja nie :(

Gość lalalamo
:) :) :) po prostu POLSKA

Gość No ODKRYCIE ROKU ZROBIŁEŚ
:):):)

Bo teksty o kupach są najlepsze... uniwersalne, ponadczasowe... kupa jest ponad podziałami kulturowymi, społecznymi. Aż dziw że żaden socjolog nie opisał do tej pory fenomenu kupy. A może jakiś opisał? :D