Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa_poziomka

mam doła

Polecane posty

Gość jagodowa_poziomka

mam wielkiego doła.. :(

Gość tak se myślę że
to tak jak ja :-( . Cóż nam życzyć ? Może tego abyśmy obudziły się jutro w dobrym nastroju :-(

Gość tak se myślę że
a tak nawiasem mówiąc to dlaczego masz dolinkę ?

Gość adgjloujh
a ja jutro popełnię samobójstwo w dniu dzisiejszym straciłem wszelką motywację do dalszego życia i działania.:-(

Gość neturbinka
a ja musze isc do pracy zaraz i tez mam dola....po pol godzinie maz mnie zmieni ale i tak mi sie nie chce

Gość jagodowa_poziomka
mój facet to świnia :( jest wielkimdzieckiem który chyba nie dorósł do wielu rzeczy, zrobił mi dzis dużą przykrość... poza tym, mam pare przyjacioł gdzie wiem ze jedno porzadnie zdradza dugie i nie wiem czy mam tej drugiej ososbie to powiedziec.. :( i boli mnie brzuszek.. poza tym w sklepie koło mnie dziś nie ma lodów i gdzies mi sie zgubiła płyta z filmem dziennik bridget jones..a moze marudze.. :( ale mi smutno strasznie :(

Gość tak se myślę że
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE- USPOKÓJCIE SIĘ CHOLERA - O JAKIM SAMOBÓJSTWIE TY MÓWISZ. SPOKOJNIE WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY

Gość jagodowa_poziomka
tak naprawde to przez faceta.. a potem jakos tak się potoczyło:(

Gość adgjloujh
nic sie nie ułoży po pierwsze jest zajęta a po drugie mnie nie chce życie jest do bani trzeba z nim skończyć

Gość tak se myślę że
EEE- TO NIE JEST TAK ŹLE - GŁOWA DO GÓRY JUTRO BĘDZIE LEPIEJ :-)

adgjloujh ---> nie ściemniaj :P nikt normalny nie planuje samobójstwa, że np zabiję sie jutro, w piątek, 13 maja tylko idzie i się zabija :P wiec Ty ściemniasz :D :D :D ja też mam dzisiaj doła, połączonego z napięciem przedmiesiączkowym i totalną larwą :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość jagodowa_poziomka
"adgjloujh " prosze Cię.. nie badz dziecinny.. co za facet:/ cholera .. nie zachowuj sie jak debil.. zabije sie bo panna mnie nei chce.. ja rozumeim ze masz przez to doła ale to nei ejst powód by sie zabijać! skończ jzu z tymi tekstami

Gość tak se myślę że
Założę się z Tobą że za jakiś czas będziesz się śmiał ze swojego dzisiejszego problemu

Gość jagodowa_poziomka
dziewczyny co robicie jak macie doła?..:( gdy lodów nie ma w sklepie a dziennik b.j. sie wam gdzies zapodział? ja słucham głosno muzyki.. najlepiej "i will survive".. i mam ochote na kąpiel.. :( ogolnie to mam doła i lenia

Gość adgjloujh
to jest powód taki sam jak każdy inny mam po prostu pecha zawsze ta ktora mi sie podoba musi byc albo zajeta albo ja nie w jej typie nie chce żyć w samotności wolę umrzeć

Gość tak se myślę że
A mi jest mega smutno bo mój mąż musiał pilnie wyjechać . Jestem przyzwyczajona do tego że zawsze jest blisko mnie . Nie ma go 4 dzień a ja strasznie tęsknię :-( I tak jakoś w domku smutno , cicho , głucho i nie mam się do kogo uśmiechać i pokochać i....AHHHHHHHHH

Gość tak se myślę że
adgjloujh - bo tak zawsze jest że te najwartościowsze zazwyczaj są zajęte .

Gość jagodowa_poziomka
:( mam doła jak stodoła.. :(

jagodowa_poziomka Powiedz Twojemu facetowi ze zrobił Ci wielką przykrość.. albo olej go na jakiś czas może sam zauważy że jest coś nie tak... a odnośnie przyjaciół - nie wiem... z jednej strony niektorych rzeczy lepiej nie mówić... jak mnie boli brzuch to biore ibuprofen, zawsze pomaga:P Głowa do góry. Jutro bedzie lepiej.

Gość hgfh
jagodowa_poziomka ``gdy lodow nie ma w sklepie to zrob loda w domu swojemu facetowi.

Gość tak se myślę że
jagodowa poziomko- cóż takiego zrobił twój luby że sprawił ci przykrość ?

Gość jagodowa_poziomka
mmarudaa :) dzieki.. :* mówiłam mu ale to nic nie zmieni.. ehh:( mam nadzieje ze niedługo mi sie humor poprawi..

jagodowa_poziomka no na pewno Ci sie poprawi:) moze napij winka :)