Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redddsss

chce cos powiedziec

Polecane posty

Gość redddsss

Dużo lasek gada głupoty na temat tego, że faceci to świnie. Prawda jest taka, że wy drogie dziewczyny/panie nie umiecie docenic tego co daje wam partner (nie mowa tu akurat o seksie lecz o szczerych uczuciach). Zostałem 3 razy oszukany przez dziewczyne. Każda z nich wcześniej (nie wnikając w szczegoly) mówiła jakie to są wielce pokrzywdzone, że szukają miłości, kogoś komu mogłyby zaufac, zyc w zwiazku pelnym szczerosci. I co? G***o. widac bylo im za dobrze. Widac, że lubią "szmacic" się na boki. Zakłamane jadowite żmije. A potem z kolei znowu marudzą, że zostały wykorzystane, wielce pokrzywdzone panny. Zmieniłem podejście do dziewczyn przez nie. ZAmiast ciepla, sczerości i wierności jaką zawsze im dawalem to teraz bede wykorzystywal jak "szmaty" pokolei jak leci. Nie ja jeden byłem dobry. Wiekszosc facetów są "swiniami" wlasnie przez was. Nieogarniam takich lasek. Faceci nie są źli, to te "kobiety" kreują nas takimi. PS. Nie żale się, żeby nie było ;]. Chce pokazac tylko jak jest. Mam nadzieje, że ktoś podzieli moja opinie na ten temat

Gość ślukśluk
pierdolisz aż głowa boli to czemu facet pcha się do każdej dupy??

Gość Gumtree
ma racje po co mowic komus o wspolnych planach jak za dwa dni sie okazuje ze sie spotyka z kim innym i ze nie kocha cie a jak nie ma juz nikogo to potrafi sie przytulac jak nigdy ma racje mimo ze bardzo Lubie dziewczyny a co do szmaty to ich tak nie okreslam a wy dziewczyny jak kumpela ma lepsze warunki i prace, faceta to od razu " nie mogę znieść tej szmaty" czy nazywajac ja zwykło qrwa a ja tego nie lubie do tego jeszcze szukaja szczerosci a same potrafia kłamac jak nikt inny czyli w koncu jak jest to dla was wazne czy nie!!

Ale prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej. T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999

Gość Pytanie zadane anonimowo
Konar - Skąd w Tobie tyle żalu/złości do kobiet? :-(

\"Czy kobietę w ogóle stać na uczucia? Tak, ale tylko wtedy, gdy nie ma już innego wyjścia - vide Jenny z Forresta Gumpa: zostaje dopiero wtedy, kiedy wie, że umrze na AIDS, a wcześniej woli każdego gnojka od szczerze kochającego ją bohatera.\" T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999 Czy żalu i złości ?. Moze niekoniecznie.Mam 31 lat i odrobine juz w życiu widzialem , doswiadczylem. Jestem po prostu zgorzknialym romantykiem pozbawionym złudzeń.