Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzika1234

nie rozumiem

Polecane posty

Gość bzika1234

mam taka kolezanke.ma 22 lata, pochodzi z bogatej rodziny, naprawde maja sporo kasy.a siadza na kupie w jednym mieszkaniu.ona, rodzice i babcia.buduuja domek od 4 lat, ale jakos nie moga go skonczyc, bo rodzice pol roku sie zastanawiaja jakaby tu kupic podloge:O dziewczyna ma wiezienie w domu, ciagle sie jej czepiaja, traktuja jak dziecko, mimo ze jest dorosla:Omaja kupe kasy, mogliby kupic babce mieszkanie i kolezance mieszkanie, ale nie, siedza i gnija w jednym.po co to? nikt sie z tym dobrze nie czuje. inni rodzice maja mniej kasy,a odlozyli dla dzieci, a oni nic:O moglby isc do pracy, wyniesc sie i sama zarabiac, ale sie rodzice uparli ze ma studiowac, i dupa.nie rozumiem:O

Gość ja tez niee

Pojęcia \"kupa kasy\" to rzecz względna i nie sadzę, ża jakby faktycznie tyle mieli to by w takim mieszkaniu wtyle osób mieszkali :o Poza tym skąd możesz wiedzieć czy mają kase :o To,że Twoja kumpela ma kilka markowych ciuchów i słyszysz od niej, że budują dam to jeszcze o niczym nie śwadaczy - może to dom budowany tylko dzięki kilku zaciągniętym kredytom :o Wkurza mnie \"myślenie\" niektórych osób :/

Gość bzika1234
hmm.akutrat o tym ile maja kasy wiem dokladnie, bo nasze mamy sie przyjaznia i wiedza wszystko o sobie.ojciez zarabia okolo 7tys a matka 3 tys na miesiac.nie maja kredytu.przy tych zarobkach, to naprawde mogliby jej duzo zapewnic, a tu nic..:O