Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany facecik

Kobieta chciała iść ze mną do łóżka na 1. randce. Czemu nie dbacie o porządność?

Polecane posty

Czemu ona chciała to zrobić już teraz? Nie zależy jej na opinii, zasadach i cnotliwości? A skąd ona mogła wiedzieć, że już mnie kocha? Nie boi się, że mająć na koncie przygodny sex może mieć potem problem ze znalezeniem porządnego męża? Poza tym im kobieta ma więcej poprzednich partnerów seksualnych tym mniej jest atrakcyjna jako potencjalna żona. Czy ona ma skrupółów i zasad? Szanować się dziewczyny!

Gość yy a czemu tak myslisz
Poza tym im kobieta ma więcej poprzednich partnerów seksualnych tym mniej jest atrakcyjna jako potencjalna żona. ???? :| ze cipa rozdarta czy co:P

Żona powinna mieć możliwe skromną i grzeczną przeszłość. Bo kobieta, która miała w łóżku wielu facetów może obrzydzać faceta jako potencjalna partnerka. No i porządna kobieta powinna mi się oddać nie wcześniej jak po pół roku. Wtedy bym ją naprawdę szanował

Hm... może ona ma taki styl bycia(?), może nie chce mieć męża, dzieci, może jej wisi to co pomyślą o niej inni? może hedonizm to pojęcie królujące w jej życiu? może, może... Mnie też zadziwiają takie osoby, ale niestety... każdy ma jakieś wady, robi coś głupiego w młodości, a później tego cholernie żałuje. Przepraszam za ciekawość ale ... jak zareagowałeś? Kochaliście sie czy nie uległeś? (nie musisz odpowiadać:)) Pozdrawiam, Paulina.

\"Żona powinna mieć możliwe skromną i grzeczną przeszłość. Bo kobieta, która miała w łóżku wielu facetów może obrzydzać faceta jako potencjalna partnerka.\" -> a facet może wszystko?:> facet może bzykać sie przed ślubem ile wlezie? hm... chyba jestem za młoda lub za głupia żeby zrozumieć mężczyzn...

może bardzo tego pragnęła? i nie zależało jej na kolejnym spotkaniu a może po prostu pomyślała że jak pójdziecie na całośc to będzie wiedziała jaki jesteś w te klocki i czy warto się z tobą zadawać. Aha i nie pisz tak o wszystkich kobietach,bo nie wszystkie takie są :)

Gość człowieku to co ty
za beznadziejny towar wyrywasz, porzadna dziwewczyna tak nie robi.

Gość Zdegustowany idź
wyrywać z klasztorów, może żonkę znajdziesz. Poza tym kogo obchodzi twoje pieprzenie głupot, nie lubisz sexu, nie sekś się i zejdź z forum, będziesz miał spokój. Żony szukasz? Powodzenia życzę. I z bogiem chłopie.

Gość coś ty paula z tobą
wszystko ok, to znim coś nie teges, wiesz... głowa go boli.

Zdegustowany! Tak się zastanawiam - dlaczego tak jest , że jak facet \"bzyka na prawo i lewo \" to macho , a jak robi to kobieta- od razu dziwka...... do sexu nie trzeba miłości - chociaż najwspanialej jest robić to z osobą, którą się naprawde kocha:) Zeby sex ( bez uczucia)spełnil swoją rolę- osiągnąć orgazm- trzeba choć trochę poznać drugą osobę- bo przecież przy całkiem obcej osobie nie jesteśmy w stanie \" w pełni\" się wyluzować i dać się ponieść....dlatego też sex na pierwszej randce - nie jest dobrym pomysłem nie mieszajmy tez w temat sexu na pierwszej randce małżenstwa

w jakims poprzednim topiku napisali ci ze dziewczyna chciala sprawdzic ze warto w ciebie czas inwestowac, jak ci zal ze dziewczyny sobie luzno zyja, to wsadz sobie w duupe pal i nim o ziemie wal ,paniemajesz malczyszka.

Gość i ty masz rację
'przyjedź do gdańska', powiem ci, że ten co topik założył to niezły skręt jest. te jego produkcje zaczynają być nudne co najmniej.

Gość Poczekaj na starość
będziesz żałował, że sobie nie bzyknąłeś, jak sama panienka cie chciała. A tak zostanie ci tylko pokręcić tym swoim wątłym sflaczałym, starczym fiutkiem. Oj będziesz żałował, bo nie mogłeś przyjąc do wiadomości faktu, że może ta panienka zakochała się w tobie od pierwszego wejrzenia, miała na ciebie ochotę i zwyczajnie jej się zrobiło mokro między nogami na twój widok, tylko na jej pech, zakochała się w dupku, załosnym kretynie. Oj pożałujesz chłopaczku, żeś odmówił, zapłaczesz. Młodzi ludzie są tacy głupi, a czas ucieka...

Gość facecik ma racje
Jedyny normalny... Pozdrawiam

Gość no właśnie poczekaj na
starość, chociaż niejeden starszy od ciebie jest żwawszy i nie dość że ma co wspominać, to jeszcze działa. A czas ucieka.

Gość mamusia zdegustowanegofacecika
bo ona cię chciała synku wykorzystać i wyrzucić jak tampon zużyty kobiety to ZŁO ale nie bój sie - mamusia będzie cię chronić :P

\" Kobiety rzadko wybaczają temu, kto forsuje okazję. Ale nigdy temu, co pominął sposobność\" (Owidiusz) Jak widać, starożytni już wiedzieli... Zdegustowany - niestety - pała z ars amatoria.

Gość m22
Ja oddalam sie mojemu mezczyznie na 4 randce i nie zaluje. Mialam przed nim kilka zwiazkow w ktorych (nawet w jednym wypadku po pol roku bycia) nie uprawialam seksu. Mojemu obecnemu mezczyznie oddalam sie na 4 randce i nie zaluje. Tak.. juz na 4 randce czulam to nieprawdopodobne cos, takie przeczucie, wrecz pewnosc,ze to ten. Chcialam z nim, akurat z nim to przezyc, nawet jesli mialby mnie zostawic i byc z inna. Tylko z nim jedynym chcialam byc fizycznie po raz pierwszy. A teraz? Juz ponad 1,5 roku jestesmy razem i to najwspanialszy zwiazek w moim zyciu. Chce byc z nim na zawsze-on ze mna tez. Nasze uczucie dojrzewalo dosc dlugo, a to,ze fizycznie bylismy blisko tak wczesnie wcale naszemu zwiazkowi nie zaszkodzilo. On nie ma mnie za jakas..... Wrecz przeciwnie.

Gość no comentos
terefere

Wcale nie będę żałował na starość bo i tak nie mogę. Jestem upośledzonym impotentem a klawisze w klawiaturze naciska moja młodsza siostra.