lady_in_red21 0 Napisano Maj 23, 2007 czy tez tak mialyscie? ja biore juz poltora roku i ostatnio zauwazylam, ze dolegliwosci przedmiesoaczkowe zupelnie zniknely. troche mnie to martwi. wczesniej w przerwie okolo 3ciego dnia zaczynal poboloweac mnie brzuch, potem w krzyzu. oczywiscie nie tak jak przed tabletakami ale przez ostatnie 2 miesiace jakos te problemy zniknely. okres tez wczesniej trwal od 4tego do 7mego dnia przerwy, a w pierwszym drugiem dniu nowego opakowania jakies delikatne plamienie. pozatym byl taki srednio obfity. teraz raczej zaczyna sie ok. 5tego dnia przerwy i trwa 3-4 dni ale jest skapy. czy to normalne? moze powinnam isc do lekarza a moze czas na przerwe w tabsach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 23, 2007 to całkowicie normalne i cięsto sie zdarza. nie ma sie czym martwic tylko sie cieszyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Maj 23, 2007 jasne, tylko ze teraz zawsze sie stresuje czy przypadkiem w ciazy nie jestem. a do piatku tak daleko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfeta88 0 Napisano Maj 23, 2007 no pewnie ze po tabsach sa mneijsze!! ja wlasnie ztego powodu zaczelam je brac ale nie powiem majawiele innych plusow:D:D mhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Maj 23, 2007 Ja mimo że biorę Microgynon to cierpię nadal...dzisiaj dosłownie myślałam ze ucieknę z pracy, tak mi źle...tak mnie wszyscy drażnią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach