Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaa

Mój były bedzie miał dziecko-dzis sie dowiedziałam

Polecane posty

Gość maklutkaaaa
kiedy ja zapomne.....męczą mnie mysli jak im jest.....

Gość nie odpowiadaj
sadze jednak,ze to on Cie zostawil,stad ten bol ,ze inna byla warta jego potomstwa.Trzymaj sie,ponoc czas wyleczy rany,ale to chyba jednak nie jest prawda:(

Gość maklutkaaaa
To był chyba szok tylko.....Nie widziałam sie z nim,ale po kilku dniach...płaczu,załamania...dałam sobie spokój.taka kolej rzeczy...ja już nic przecież nie wróce....nawet nie wiem czy bym chciała-moze w myslach,ale tak naprawde to tesknie tylko za tamtymi czasami-no a przecież co było to nie wróci:)Szkoda sie zameczac takimi myslami-to nic nie da-wrecz przeciwnie-mozna sie tylko zadreczyc:)........................ On mnie nie zostawił-to ja tak cudowałam:)Rac chciałam,raz nie-gdyby nie jedna sytuacja 4 lata temu to bylibysmy chyba razem-ale cóż...........Życie.....:)

Gość achfaceci...
ciekawe czy byli faceci czujea cos podobnego ja ze swoim bylylm rozstalismy sie niecale 5 lat temu, to byla wielka i goraca milosc, nigdy go nie zapomne..., ale poznalam innego, teraz jestesmy juz po slubie, mamy prawie 2 letnie dziecko, on od niedawna ma inna dziewczyne, zawsze kiedy ja widze patrzy nam mnie dziwnie, obserwuje itp, wiem ze moj byly musial jej cos o mnie powiedziec ciekawe co ona czul, bo ja mimo ze mam juz rodzice i choc jestem mloda 21 lat dopiero to kiedy dowiedzialam sie ze in ma dziewczyne tez poczulam sie nieswojo, zawsze bylo ok, poki z nikim nie chodzil :-P

Gość maklutkaaaa
A dziś sie dowiedziałam,że mają konflikt serelogiczny:(

Gość jechac-nie jechac
mój był wpadł z inną dziewczyną 3 miesiace po naszym rozstaniu :O. A pol roku po rozstaniu byl juz jej męzem :O.

Gość maklutkaaaa
Nie jestem czarownicą!!!Nie cieszy mnie to wcale.

Gość maklutkaaaa
Najbardziej teraz im życze zdrowego dzieciątka no i co za tym idzie to też szczescia.A może Ty to jakiś czarodziej skoro tak gadasz:)?

Gość maklutkaaaa
Było mi smutno,ale nie zyczyłam-aż taka to nie jestem złośliwa-wiem że mu napewno ciezko i mi teraz też:(

eeetam od razu czarodziej interesowalem sie magia i to wszystko. Troche praktykowalem, ale prawdziwe czarodziejki to kobiety. Wystarczy pozytywne myslenie, i bedzie dobrze

Gość maklutkaaaa
Oby:)Bedzie dobrze.Pozdr

Gość malutkaaaa.......
Jestem po długim czasie..... nie wiem czy warto o tym pisac ale ona poroniła i z tego co wiem to kolejny raz....:(