Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalena-mag

spotykacie się w realu

Polecane posty

Gość dalena-mag

Gość julietta23
nie kurwa, w biedronce :-0

Gość dalena-mag
no to bardzo śmieszne

Gość dobre z tą biedronką
:P

ja poznałam kilka osób z forum internetowego. przyjaźnimy się już ponad 4 lata :)

Gość hm D
Ja czatowalam sobie czasami z ludzmi ok 3 lat.. nie zalezalo mi na znajomosci realnej.. po prostu jak mialam ochote i czas.. i nic innego do roboty to sobie gadalam z ludzmi badz to na czacie badz z ludzmi juz z kontaktow w komunikatorze.. nie chcialam nigdy sie z nikim poznawac osobiscie.. az pewnego razu cos mi odbilo i postanowilam, ze zrobie cos wbrew swoim zasadom.. dostalam parcia.. cisnienia jednego dnia tak wielkiego, ze bylo mi obojetne z kim sie spotkam byle sie spotkac wlasnie owego dnia.. Fakt nie mogl to byc nikt z czata nowo poznany lecz ktos z czata kogo juz mialam w kontaktach i znalam dluzszy czat w sieci... Zapytalam jednej klietki czy nie ma ochoty na kawe ale ona wlasnie cos tam miala pilnego i nie dala rady.. zapytalam drugiej ale okazalo sie, ze dziecko jej choruje.. pozniej kolesia jednego - mial cos w planach wiec drugiego.. a on akurat tez mial czas i ochote i sie umowilismy.. Dodam, ze bylo to z gory uprzedzone spotkanie klauzula, iz spotkanie owe ma sie odbyc czysto kumpelsko bez podtekstow mesko damskich etc.. tak tez sie stalo.. bylo fajnie, milo.. kumpelsko :) Pozniej odwalilo mi znowu.. mialam ochote to powtorzyc z kims z ludzi mi poznanych juz czas jakis w sieci.. i znowu wyszlam z propozycja do kumpla tez z owa klauzula ( innego juz tym razem ). Dodam tu, iz wszyscy ludzie, ktorym to proponowalam uprzedzali mnie nieraz wczesniej tym samym.. zalezalo im na tym by poznac mnie osobiscie.. bo, ze fajnie sie gada i tyle :).. No ale powracajac do kumpla drugiego.. spotkanie bylo fajne.. jakos tak sie stalo, ze mielsismy ochote powtorzyc.. nastepne spotkanie trwalo 9 godzin..!!!!!!!! pozniej nastepne i nastepne.. i tak zostala zlamana nasza klauzula.. JESTESMY JUZ RAZEM 8 MIESIECY .. i wiecie co? Jest super :) KOCHAMY SIE :)

Gość dalena-mag
ja nie maqm odwagi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,