Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej.....

potrzebuje pomocy psychologa

Polecane posty

jest mi zle juz od dawna chyba mam depresje potrzebuje pomocy.......... pomocyyy

tylko ja potrzebuje pogadac z psychologiem mieszkam w małym miescie nie mam mozliwosci potrzebuje tak choc przez internet boje sie własnych mysli.........

są fora, gdzie można pogadać z psychologiem. ale na pewno nie zastąpi to terapii. a Kafe to chyba ostatnie miejsce gdzie uzyskasz profesjonalną pomoc.

Gość KERE
przez internet nie dostaniesz pomocy psychologa. a koło twojego małego miasta nie ma jakiegoś większego? nie czekaj aż ktoś będzie musiał zawieżć cie do tego lekarza albo na oddział zamknięty. pamiętaj że psychotropy przepisują psychiatrzy a nie psycholodzy. psycholog z tobą pogada i tyle - wracasz do siebie do swoich myśli i zaczynasz od nowa - dlatego potrzebne są leki. NIE ZWLEKAJ

a czy te leki moge sama kupic? boje sie opowiadac komus twarza w twarz chyba nie podołaam

sama?? psychotropy?? nie, nie ma takiej możliwości... (dzieki bogu)

Gość Saruśka
Mam problemy w domu... Rodzicom się wszytko nie podoba . moje oceny mimo ze mam średnia 4.78. Mam fajnego chłopaka , który mojej mamie oczywiście sie nie podoba bo jest dla mnie za ładny. A ja nie należe do brzdkich dziewczyn. Mam przyjaciół z którymi spędzam czas. Ale ofc sie moim rodzicą noie podoba bo ja w swojej paczce powinnam mieć samych geniuszów!!! co ja mam zrobić. Ostatnio dostaje szlabany za nic... Pomocy

Gość psychologowie biorą tylko kasę
i nic nie pomagają. Wiem po sobie. Już raz próbowałem się zabić. Od ponad roku chodzę do różnych psychologów i psychiatrów a i tak ciągle o tym myślę.

Saruśka, taka rola rodziców. poczekaj az sie usamodizelnisz. to tez ma minusy.

Gość taka prawdaaa
Alka B. ma adres takiego jednego w Uk obciągała mu i anala dawała, aby zapłacić za wizyte:P

Gość Saruśka
no ale bez przesady... mam juz to swoje 15 lat i też chce mieć jakiś czas dla siebie i swoich kochanych osób... Chcę mieć troche samodzielności

Gość Saruśka
jak ja mam z nimi gadać??? Co zrobić zeby taknie było? Pomóżcie