Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randeV

Randki na o2

Polecane posty

Gość randeV
pablo, czytając Twoje słowa aż zapragnęłam spotkac kogoś i to w takiej dokładnie kolejności jak to ująłeś. Poznać, korespondować i poczuć potrzebę spotkania bez względu na wygląd. Dodałeś mi wiary, że mozliwe jest spotkanie się bratnich duszy grajacych jednym rytmem. Szczerze życzę Ci wytrwania i wiele miłości, bo to jedna z tych wartości człowieka, o którą warto dbać.

Gość randeV
Cieszę się,że panowie wypowiadają się na moim topiku, bo najbardziej interesuje mnie ich podejscie do kandydatek randkowych. Poznać, jak widać, można, czy przetrwa ta znajomość to już zależy od nas samych.

Gość w4785
muszą obie osoby chcieć tego samego a to nieczęsto się zdarza

ja też Ci życze randev spotkania swojej połówki (kiedyś mnie śmieszyło to określenie) tylko nie trać wiary, bo naprawdę można znaleźć szczęście, wszędzie, nawet na randkach 02

Gość randeV
Wypełnia się tam przecież ankietę o swoich wymogach, okresla kryteria, według których poszukujesz, dlaczego więc "pchają się" ci nieodpowiedni? Przeglądając profile znajduję osoby, które według tego co piszą, odpowiadałyby mi wstepnie, jednak nie mam odwagi pierwsza zaczepić...w tym wzgledzie prim zostawiam mężczyznom.

nie potrzebnie jesteś taka wstrzemięźliwa randeV jeżeli profil Cię zainteresował to śmiało możesz dać temu wyraz, przecież tak naprawdę to kobieta wybiera faceta

Gość randeV
widzisz pablo, jestem chyba tej starszej daty i nadal hołduję pewnym zasadom, chyba jednak niepotrzebnie i na swoją niekorzyść. Leszku zabójco (w randkach nie stosuj takiego nicku;)), mnie również zaczepiają kobiety, nie neguję tego, jestem osoba tolerancyjną,każdy czegoś szuka, najwyżej nie odpowiadam.

Gość kwiat lili
ale niech zgadne, profile ze zdjeciami maja duuuzo wieksze szanse na zainteresowanie, nawet ze strony kobiet?

nie no nick miałem inny... ale wiesz co jakoś przyszłości tam nie widziałem... ;) jakieś to wszystko dziwne dla mnie było... a może po prostu nie miałem szczęścia...

Gość randeV
w moim przypadku niekoniecznie, większą wagę przywiązuję do treści, do tego co kandydat może zaoferować, czym zainteresować.

Gość randeV
leszku zabójco, powiedz szczerze, szukałeś poważnego związku, znajomości, czy tez robileś to dla zabawy? Odnoszę wrażenie, że większość tam zalogowanych mężczyzn, bez urazy dla tych szukających na poważnie, dobrze się bawi albo szuka w celach zupełnie odmiennych niż ja.

Gość taka jedna.......
trochę już siedze na randkach netowych. I niestety ale musze stwierdzić ze z panów to tam mało który podchodzi do tego poważnie. Wiekszość szuka jednorazowej przygody. Wszyscy oczywiście wpisują ze szukają miłości, pokrewnej duszy, a potem okazuje się ze to jedna wielka ściema

Gość randeV
taka jedna..., odnoszę podobne wrażenie Długo tam jesteś i czy przez ten czas nie udało się "złowić" ani jednej odpowiedniej męskiej istoty? Mam dzis ochotę zlikwidować swój profil, bo to jak szukanie igły w stogu siana, tylko co potem? pustka, beznadzieja i tak dzień za dniem

Gość taka jedna.......
długo jestem. na 2 portalach. Zdarza sie czasem spotkac ciekawa istote męską (dlatego jeszcze czasem zaglądam na randki) Ale to jest naprawde jak szukanie igły w stogu siana. Większość traktuje to tylko jak zabawę. Niektórzy nawet smieją się wprost że ja szukam czegoś więcej niż jednorazowa przygoda. Niektórzy znów mają takie wymagania że chyba tylko na księżycu kogoś znajdą. Inni (tak przeważnie po 30) sami nie wiedza czego chcą. Bo niby chcieliby się z kims spotykać, ale oni się boją bo chcą już czegoś poważnego, a skąd ma wiedzieć czy to będzie poważne (hahaha, tak jakby chciał to wiedzieć na pierwszym spotkaniu)

Gość randeV
Masz absolutną rację, większość mężczyzn postępuje według ustalonych stereotypów. Spotkalam się nawet z takimi przypadkami, że wiadomości pisali z sensem, potrafili zainteresować, a kiedy doszło do rozmowy telefoniecznej, nie umieli się nawet wysłowić. Podejrzewam, że przy pisaniu wspierają się o kolegów bądź robią to grupowo dla frajdy.

przyznam sie że faktycznie pierwsza rozmowa jest trudna i tak samo jest na spotkaniu hehe może trzeba sie umawiać z góry na dwa :)

Gość randeV
gguake, widzę, że zagladasz tutaj:D Napisz coś więcej od strony swoich doświadczeń, męskich doświadczeń.

Gość randeV
sorry...qquake