Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak to nie zart moja droga

pozdro dla pozdro600

Polecane posty

abyla godzina 20.05 wiec ........ ? a bylo to w ubiegly czwartek...... nie moglem wczesniej spytac bo w piatek wyjechalem i wrocilem wczoraj...

Gość gość
Hmmmm....w morde, to mozliwe w sumie:D Bo w czwartek siedzialam to pozna, to pamietam...ale czy do 20 akurat to już nie wiem.

Gość gość
Tyko z tą laską mi nie pasuje kompletnie :classic_cool:

byla podobna do Leny ze zdjecia ...... ciemne sredniodlugie proste wlosy ale moze sie myle ... moze ta pani to Tobie tylko by uslugiwac mogla w koncu widzialem ja tylko ulamek sekundy ......:D

Gość gość
Wiesz....tak sobie myślałam i stweirdzam, że to na 98% byłam ja;)Skromnisia? Raczej baba z zerową wiarą w siebie:o😭Złe dni mam ostatnio, sory za marudność.🖐️

Tobie wybacze wszystko.... ale niestety nie ma mnie juz tam ...... i moze nie wroce do wawy, wkoorwia mnie atmosfera w okolo mojej osoby komus sie nie podoba ze nie tancze do jego skrzypiec..... .... narazie spadam na 2 tygdnie w cieplejsze strony...... szkoda ze nie mielismy szansy podac sobie reki...:-(

Gość gość
To straszne, co piszesz:(......nigdy już nie wrócisz? 😭A gdzie w cieplejsze strony? Ja miałam jechać do PRagi w ten weekend, ale doopa blada z tego wyszła. O ciepłych stronach nie mam co marzyć przez lipcem przyszłego roku.:o

tak kończy niegdziejsza elita kaffe :O smutne to i jak że żałosne :O 😭 pierdu pierdu

Gość gość
Sruken, Alfo i Omego, zamiast sie pluć wytłumacz ex-elycie cóż po wyszkowsku znaczy \'niegdziejsza\' :classic_cool:

Gość gość
SZOKE! Wiesz coś, czego google nie wie. Jestem pod dzikim wrażeniem :classic_cool:

powtarzasz sie 💤 musisz rozwniąc słownictwo ? "to co tam u ciebie słychać?" uwielbiam słyszeć to pytanie od moich zamulonych "znajomych" :O

Gość gość
Ok, dobrze, że napisałeś, bo już właśnie chciałam pytać;)No to zmieńmy temat....to o czym poklikame?:classic_cool:

Gość gość
To sie wysiliłes teraz:D Widzisz, sam jestes zamulony....i jeszcze te twoje opisy na gg.....noż qoorva!😠. Co ci dolega? Czyżby grzybica penisa?:o

hmm to chyba demencja starcza ... ale nic po prostu staram się wpasować w klimat topiku:) chcę bym takim samym nudnym gównem jak wy :) porozmawiajmy o "normlnych sprawach :P kiedy ostatnio byłaś u fryzjera ? :classic_cool: ładny masz kolor paznokci :classic_cool: gdzie je "robiłaś" ?

Gość gość
Chcesz równać do nudnego poziomu ogółu? Od kiedy to przestałeś sie silić na orginalność? SZOKE! To pewnie przez kobitę:( No zobacz, co one potrafia zrobić z tymi facetami:o

teraz to serio ci przyznam racje :O baby są okropne w manipulacji :( a od wczoraj moja nosi diamentowy pierścionek 😭 nie mogę wyjść z szoku jak to się stało, a taki cfaniak byłem :(😭:classic_cool:

Gość niewolnik hormonow hehehe

Gość gość
CO???????????????????ZARECZYLES SIE???????????

Gość gość
ale Ty serio piszesz?Nawet nie wiesz, w jakim dzikim szoku jestem:o:o:oJuz niedługo nie bede znała zadnego wolnego faceta 😭

mówisz o trzepaniu jako formie zaspokajania seksualnego = gimsraka :classic_cool: teraz muszę jechać to teściów , to jest ból .... :O

Gość gość
To jeszcze nie znasz teściów?Czy musisz jechać...w sensie, żeby im to zadeklarować?