Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co w ogole chodzi

jejku czemu ten wygląd jest taki wazny??

Polecane posty

Gość o co w ogole chodzi

nie uważacie ze lepiej by było jakby ludzie byli tacy sami z wyglądu?

nie byloby fajnie jakbysmy byli tacy sami, ale powinnismy byc tolerancyjni i nie zazdroscic inny wygladu, tak sobie mysle:) moze w nowej cywilizacji gdzie ludzie beda wchlaniac pokarm przez skore, tak bedzie:P

Gość o co w ogole chodzi
na pewno byłby sprawiedliwszy:O o nudności czy ciekawości człowieka zależy jego charakter, temperament itd a nie chyba wygląd:o co w tym takiego ciekawego? ze możesz sobie poobgadywać 'baske z klatki" bo ma dupę jak szafa trzydrzwiowa ?:O

Gość o co w ogole chodzi
? zawsze wiedzialam ze z tobą coś nie tak :P :D p.s nie wiesz kim jestem :P ja Cię znam :P

pomyślcie logicznie gdyby wszyscy tak samo wygladali to jakbyśmy się wszyscy rozpoznawali na wzajem? wiecie ile byłoby wtedy zdrad? bzykalibyśmy się z całą populacją bo nie wiedzielibyśmy który to nasz partner. byłoby ful pomyłek towarzyskich np obrabiacie dupsko przysłowiowej baśce z klatki, wydaje wam się że mówicie to wszystko do kaśki a tu dupa!!! gadacie z baską!!! ps: siemka Ciemnooka 🖐️

Gość o co w ogole chodzi
ciemnooka --> no oczywiscie nie osobiscie ale tu z kaffe :P(już się pewnie wystrachałaś :P) kulaj czukerek---> po prostu byśy mieli 6 zmyśl do rozpoznawania osób

Gość o co w ogole chodzi
ciemnooka --> zgaduj :P

o co w ogole chodzi nie nie wystrachlam...ucieszylam bardziej i zdziwilam bo myslalam ze ktos z moich znajomych tez tu siedzi fajnie by bylo:P hmmmm....pandora??pijawka??Andzia??

6 zmysł? zmysły czasami nas zawodzą;) moglibysmy rozpoznawać się po głosie ale to byłoby zbyt czasochłonne. A poza tym uważam że naprwdę byłoby nudno na świecie, naród Polaków by pewnie wyginął bo nie mielibyśmy komu złożeczyć ani zazdrościć. pewnie chroniąc naszą inną narodową ceche zachlalibyśmy się na śmierć

Gość o co w ogole chodzi
no nie zartuj :o ja się tak nie bawie masz wtyki u moderatorów :P:O

Gość little black dress
Ciemnooka--> jeśli już, to porzygasz*;)

Gość o co w ogole chodzi
ja chcę sprawiedliwości a nie co to za wyróznanie jesden brzydki drugi ładny nie równy start życiowy i możliwość samorealizacji :o p.s wiecie ze tylko wy ze mną rozmawiacie?reszta mnie olewa :( smutna przygnębiająca rzeczywistość :(

Gość little black dress
beznadziejna-- czyżbyś się pod nowym nickiem lansowała?

Gość o co w ogole chodzi
beznadziejna jestem :P :P ciemnooka-->jakiegoś słowotoku się nabawiłaś:o:D?