Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co w ogole chodzi

jejku czemu ten wygląd jest taki wazny??

Polecane posty

Gość little black dress
Ciemnooka--> często Ci się przytrafia ortograficzna niemoc, ale ja zwykle staję na wysokości zadania:D

Gość o co w ogole chodzi
musiałam pod innym nickiem bo zxadałam intymne pytanie na kaffe (ale nie na ogólnej) i nie chcę zeby ktoś wiedziął ze beznadziejna pma takie problemy :P

o co w ogóle chodzi przyznaj się żeś baznadziejna i dajta se siana bo ciemnooka będzie do jutra zgadywać

Gość little black dress
A nie mówiłam:D że to beznadziejna:P

Gość o co w ogole chodzi
bo Ciemnooka nie zna ortografii:P mmy se tak dogryzamy ale jak przyjdzie co do czego do ceimnooka staje za mną murem :D co nie ciemnooka?:P

Gość o co w ogole chodzi
bo Ciemnooka nie zna ortografii:P mmy se tak dogryzamy ale jak przyjdzie co do czego do ceimnooka staje za mną murem :D co nie ciemnooka?:P

Gość o co w ogole chodzi

Gość o co w ogole chodzi
boże wy chyba jakieś lamusy spod monopolowego jesteście :O co to za odzywki :O

Gość o co w ogole chodzi
ciemnooka dlaczego masz w stopce ze TY tu dowodzisz skoro doskonale wiesz ze ja tu dowodzę :O

Gość little black dress
Ciemnooka--> już to kiedyś wyjaśniałam, że po prostu złośliwiec ze mnie... więc dręczę tych, co są na bakier z ortografią :P ale już nie będę, a przynajmniej się postaram 🖐️

Gość o co w ogole chodzi
manganian o co ci chodzi? masz coś do gimnazjum ?:O

Gość czerwona amba
no troche niesprawiedliwie na tym swiecie jest, ale co zrobic :) zawsze beda miliony brzydszych i miliony ladniejszych osob od ciebie. jak dla mnie fajnie by bylo gdyby nikt sie nie borykal z roznymi chorobami, tradzikiem i innymi defektami skory, tak zeby ludzie roznili sie jedynie ksztaltem twarzy, kolorem oczu, wlosow, tusza itd. zeby choroby nie uprzykrzaly zycia. a co do "baski z klatki ktora ma dupe jak szafa trzydrzwiowa" - jej wina :) jesli ktos zyje aktywnie od mlodego to nawet majac sklonnosci do tycia (co czesto jest tylko glupim usprawiedliwieniem) bedzie przy kosci ale nie bedzie sie zalil ze wazy 120kg:/ wiekszosc sama sobie na to zapracowala swoim lenistwem, a teraz narzeka

Witam! CO do wygladu to jest przysłowie \"jak Cie widza tak Cie pisza\" NIe sztka jest mieć droge , ekstra Ciuchy, Sztuka jest mieć czyste i zawsze niennagane ubranie na sobie oraz gust :) Jak dziś patrze to aż sie krzyczeć chce na braki tego ostatniego :/

Gość o co w ogole chodzi
dobra ja idę spać bo trzeba do szkólki wstać ciemnooka i kkulaj..czukierka też bo nie zdązycie po mnie -przyjść do skzoły aj a sam nie lubię chodzić :O :P

hhehehehehehehe....no ok....przyjdziemy do Ciebie do szkoly po drodze jak bedziemy szli do przedszkola bo ja jestem w 4-latkach grupa\"czerwone wisienki\":P

Gość o co w ogole chodzi
czerwona amba --> w sumie masz racje człowiek zdrowy wyglada ładnie bo zniekształcenia twarzy otyłośc anoreksja to wszystko choroby a tak by było git :) biedak no nie iwem jak ktoś ma figurę w granicach normy to ok gorzej z tymi"innymi" ja np musze kupwać ciuchy w droższych sklepach zeby jako tako wygladac na targu nic na siebie nie znajde :o

Gość little black dress
miałam się nie czepiać, ale trochę odbiegłyście od tematu;) a ktoś tu na temat napisał, a beznadziejna już spać poszła, więc może ją któraś zastąpi? :P

Gość o co w ogole chodzi
ciemnooka mam do Ciebie intymne pytanie ?? mogę?