Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeslliwa dziewczyna

facet w glanach z dlugimi wlosami - moja milosc

Polecane posty

Jestem szczesliwa i Zawsze twierdzilam ze ci ludzie ktorzy sluchaja takiej muzy sa cpunami i pijakami zmienilam te poglady gdy sie zakochalam 4 lata temu, powoli poznawalam jego swiat i te szatanska muzyke oraz jego poglady na zycie.jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze wiekszosc metali to ludzie z kasa , wyksztalceni i z swoimi firmami . Rodzicom i moim dzieciom przdstawilam po pol roku znajomosci ale mieli miny ha ha...., a sasiadki o malo z okien nie powylatywaly.Jestem rozwodka ktora maz zdradzil wiec sie rozwiodlam.Powiem wam ze znalazlam milosc swojego zycia jest moim drugim facetem w zyciu wyszlam za maz po maturze ale z bylym mezem stracilam dziedzictwo. Powiem wam ze czasami mam wrazenie ze on mnie kocha tak bardzo jak moj wlasny ojciec .Dzisiaj kleknal i prosil bym go pocalowala taki wariat z niego ... Jestem szczesliwa i mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze!!!!!!!!!!

Gość z kasa i z firmami
widać czy się kierujesz :O. debilka.

sama mam firme ktora prowadze wspolnie z ex , a moje kochanie ma firme z swoim bratem . jestem szczesliwa bo kocham i jestem kochana

Gość pupa...............
a ja nie jestem kochana choc uczuciowam az nad to takie moje zycie lubie po prostu facetów a nie lalusiów i co z tego?!

i wiem jedno zycie nie konczy sie na rozwodzie , lzach, bolu !!!!

Gość się czepnę a co
"ale z bylym mezem stracilam dziedzictwo" ----:classic_cool:

Mój też długowłosy i w glanach śmiga :) Ale jak Go poznałam to sama zasuwałam w tych buciorach :D On wtedy był długowłosy, ale nie glaniarz :D Teraz role się nieco dwróciły :D

Faceci w glanach, z długimi włosami są super- to wiadomo:classic_cool: Oczywiście muszą coś jeszcze sobą reprezentować oprócz tych glanów i włosów:) Ale z firmą itd. nie ma to zazwyczaj nic wspólnego:O I w ogóle cały ten topik jakiś idiotyczny... I jak można twierdzić, ze ktoś , kto słucha jakiejś tam muzyki jest ćpunem, czy kimkolwiek innym?:O

Gość waz w domu
Witaj listopadowa opowiedz mi swoja historie

Gość siudka
cos to w sobie ma;);) tez z takim bylam chociaz nigdy w zyciu bym tego nie przypuszczala. tez poznawalam jego swiat i troche sie zmienilam, bylo cudowne i kazdy dzien byl ciekawy. juz nie jestesmy razem a ja ciagle szukam kogos podobnego. denerwuja mnie teraz ci normalni faceci ktorzy interesuja sie tylko pilka nozna. to wszystko co on mi pokazal bylo glebokie, ciekawe, mialo jakis sens. autorko czy ty tez sie zmienilas pod jego wplywem? zaczelas np sluchac ciezszej muzyki czy inaczej sie ubierac, wkrecilas sie w to wszytsko(bo oczywiscie nie tylko o wyglad chodzi)?

Gość szczesliwa dziewczyna
Do deski takie mialam podejscie do takich ludzi bo ich nie znalam!!!!

mój mąż teł łazi w glanach :classic_cool: i słuchamy ciężkiej muzyczki, ale ja pomykam w swoich pumkach a w lato w kolorowych satynowych spódniczkach :) ważne jest to w co wierzysz, nie szata zdobi człowieka ;)

Tak zaczelam sluchac tej muzyki co bylo nie uniknione , jego znajomi ich swiat to swiat metalowej muzyki , kupilam sobie czarna kurtke ale taka na motor mam dlugie kozaczki i czarne waskie spodnie , ale tak chodze do knajki metalowej lub jakis wyjazd wakacyjny , mam dlugie czarne wlosy wiec jakos to nawet pasuje ale generalnie na codzien jestem mama!! Masz racje ze oni maja swoje przemyslenia i poglady na zycie inne wiesz o czym mowie , zwykli faceci mnie przestali interesowac dla mnie sa nudni , ostatnio bylam na ognisku w dlugiej sukiennce i skakalam przez ogien bylo odjazdowa wiem jedno nie bedzie ci latwo !!!

Tym bardziej wydaje mi się dziwne ocenianie kogoś, kogo się nie zna... Tak samo jak zmienianie się pod czyimś wpływem. Mój chłopak miał włosy do pasa, w ogóle 2 kapele metalowe:p i jeszcze jeden zespół, w którym grywał. Jest mądry, kochany, można z nim gadac godzinami o wszystkim. Ale ja się zawsze od niego różniłam i to właśnie było fajne. A piłke nożną też lubi- jak każdy. Ja też lubię, to sobie oglądaliśmy. Nie widzę więc związku między długimi włosami a brakiem zainteresowania piłą nożną;)

Gość mila deseczko
Deska idz na erotyczny bo cie tam szukaja

ok Deska masz racje ale ja sie nie zmienilam ale trudno zebym do knajpki metalowej poszla na rozowo ubrana ale kto wie !!!

Na różowo nie. Ale ja się ubieram różnie, nie raz byłam na koncercie, gdzie siedziały wytatuowane nastolatki, wszyscy urani na czarno, same wykręty, w zwykłych dżinsach i np. brązowej bluzce z dekoltem plus normalny makijaż:) I jakoś nikomu to nie przeszkadza. Na szczęście tacy ludzie są na tyle tolerancyjni, że własnie dla nich nie trzeba się wbijać w uniform;) Mój chłopak nie przywiązywał wagi do stroju i wyglądu, ja jak go poznałam, to tak sobie, ale potem coraz bardziej zaczęłam na to zwracac uwagę. Ale nie chodzę w szpilkach;) Po prostu tak, jak chcę. I nie sądzę, zeby to miało coś wspólnego z moimi przemyśleniami:) Te akurat prawie zawsze mieliśmy takie same;)

I co sie stalo desko ze nie jestescie razem?

No bo jemu się odechciało i stwierdził, że ja jestem zbyt słowna, za bardzo można na mnie polegać, a on na pewno nawali i nie jest pewnien, chociaż był itd.:O No jednym słowem odbiło mu:) Po prostu ze mną się nie da wytrzymać- proste:classic_cool: No a tak poważnie to chyba to, że on jest ciągle zajęty, mamy różny tryb życia, wiele nas dzieli, coraz mniej czasu mogliśmy spędzać razem... Gdybyśmy np. mieszkali razem, nie byłoby żadnych problemów. Może się poznaliśmy o 3-4 lata za wcześnie:)

Gość watcher
co za mlyn???

Gość szczsliwa dziewczyna
witam sie z wami wszystkimi , mam nadzieje ze wypowiedza sie dziewczyny ktore maja dlugowlosych w zyciu

witam sie z wami wszystkimi , mam nadzieje ze wypowiedza sie dziewczyny ktore maja dlugowlosych w zyciu