Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnie chciałam zapytać

mam pytanie do dziewczyn w temacie doświadczonych

Polecane posty

Gość własnie chciałam zapytać

witam :) jeżeli chcę pojechać nad morze to jak długo przed wyjazdem muszę zacząć używac specyfiku zwalczającego celulitis, żeby pozbyć się celulitu ale nie uzależnić skóry? np. tydzień albo dwa tygodnie wystarczą? pytanie nr 2: czy znacie jakieś dobre, sprawdzone i skuteczne kremy antycelulitowe, które nie są bardzo drogie?

Gość dziubusiowa
Polecam glodowke!!!! dzieki niej pozbedziesz sie toksyn ktore to wlasnie powoduja ten cellulit!!!! ja widze sama po sobie(diety czy kremy nie pomagaja!!!) tylko glodowka-SKURA JEST GLADKA,NAPIETA I NIE MAZDNEGO CELLULITU :) zreszta probuj szukac nowosc kosmietycznychi i trac kase na takie bzdury!!!!

Gość chciałam właśnie zapytać
no ale głowdówka nie działa na dłuższą metę :O zresztą wszyscy wiedzą, ze kiedy głodzisz organizm, on dodatkowo gromadzi tłuszcz, bo boi się wygłodzenia, przez co rypiesz sobie przemianę materii :O mój celulit nie jest duży, staram się zdrowo odżywiać i pić dużo wody, dodatkowo stosuję masaż szorstką gąbką i kieruję na wybrane miejsca na przemian strumień zimnej i ciepłej wody codziennie... dbam o siebie, ale jakoś w pewnym momencie się to zatrzymało...

Gość up...

wiesz... wolałabym nie przez allegro..

a moze ten nowy specyfik nivea?? good bye celulitis??

lonaa, no właśnie trochę drogi jest, a ja nie przy kasie :O

wiem, wiem, strasznie wybrzydzam 😭 przepraszam, ale liczę na Waszą wyrozumiałość i doświadczenie

hm a co jest tanie teraz?? uzbieraj forse badz pozycz podobno naprawde dzaila

ktos kiedys tu pisal o jakims kremie za niecale 20 zl, podobno byl skuteczny, nie wiecie nic? lonaa- dzięki, w razie czego na pewno tak zrobię, chciałam się tylko dowiedzieć, czy jest inne godne polecenia mazidło :)

Gość gfghhgh
mocno poelcane są tu kosemtyki Eveline. Ja osobiście mam serum (bialo-zielone opakowanie) ale czy pomaga?? ja miałam prawie znikomy cellulit, od kilku miesięcy zmieniłam dietę, ćwiczę i cellulit zniknał. Ale od czego dokładnie nie wiem. A i uzywam go już ze 2 miesiące więc nie wiem czy tydzien 2 wystarczą? Jesli masz skórę nie za bardzo wrażlwa i nei masz problemów z pekającymi nacyznkami na nogach a kasy malo to poszukaj topików o naturalnym peelingu z kawy ( i chyba jeszcze czegoś co się z folia spozywczą stosuje i chyba z cynamonem?) czy nawet zwykłej gruboziarnistej soli. Poodbno sa dużo bardziej skuteczne. Jak to się robi nie wiem ale wpisz w wyszukiwarce napewno cos się pojawi.

Gość usmiechnieta
tak naprawde dzialanie tych wszystkich kremow jest bardzo znikome. chodzi glownie o to zeby czesto, regularnie, przez dlugi czas maskowac miejsca gdzie mamy celulit. nawet jesli bedziesz 3 razy dziennie masowac np. uda i smarowac je zwyklym kremem powiedzmy nivea albo jakims innym to tez sporo pomoze po dluzszym czasie REGULARNEGO praktykowania

Skóra nie uzależnia się od kremów-to mit.

jedyne co ci pomoze to : zero jedzenia sera zółtego, picia mleka, 1,5 litra wody mineralnej niegazowanej dziennie i reszta posiłków normalnie. Uwierz ze to pomoze ! jedyne sprawdzone, kremy nie pomagaja...aaa.opalenizna wizualnie zmniejsza cellulitis:P

ale mleko i biały ser świetnie wpływaja na zęby i nie chce z nich rezygnować :( co do masowania- już mówiłam- codziennie masuję szorstką gąbka...

Gość właśnie chciałam zapytać
no a wody piję dość dużo co do uzalezniania skóry- z tego co wiem, skóra szybko uzależnia się od wszelkiego rodzaju kremów i nawet od pudru...

Gość niebaba
proponuję 4 punkty, a pozbędziesz się tego: 1)prawidłowe odżywianie 2)trening rekreacyjny na poziomie potu 3)higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4)pozytywne nastawienie psychicze a tak rozrywkowo to: 1.taniec 2.gimnastyka. 3.pływanie 4.sport miłosny Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość zrob sobie ta maseczke
podobno zajebiste efekty jesli ma sie nieduzy celulit. zaraz ci wysle linka do tego topiku.

To absolutna bzdura-każdy dermatolog ci to powie.

Gość ale ze co jest bzdurą
ta maseczka z cynamonem czy ze skóra się uzależnia?