Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdosss

jezli baba

Polecane posty

Gość prawdosss

taka prawda.. jezli baba była z wami, ale ktos ja przejrzał i rzekl ze dla kasy bedzie ona teraz wszystko robic by pokazac ze nie nie dla kasy wiec bedzie grac soba i slowami mowic kocham i mowic wiesz brak mi tywhc rak, tego jak mnie całowałes. A jej brak sexu po prostu:) ale kit wciska:) ile wlezie wie ona ze ma rywalke - inna, ktora tez go kocha, wiec musi mu nawijac by ja wygryzc i bedzie pieprzyc o tym dotyku itp ciekawa sprawa ale jakos po sexie w 2001 2002 jak go kopla bo załatwil jej robote:) nie mowila a wiesz bo ja tesknie za twymi dloncmi itm nic a nic dopiero jak znow krucho z kasą było i zobaczyła ze jest wtv i ma konto zaczela w grudniu zdychac za jego kasą, a on byl w tymczasie z Z. A ona juz zdychała.. do czego? czemu dopiero teraz\/ w takim momencie zycia? a jak go miała to nic:) i hyc złapała go na ciąże. taka suka.. I teraz pierdoli.. ze o dotyku.. a czemu k.. nie mowila o tym w 2004 o dotyku? tylko teaz w 2007? bo ta suka gra jak zawsze

ehhh ktos tu ma powazny problem i probuje sie wyzalic ale jakos tak bez ladu i skladu...

Gość nieźle się uśmiałam
:D :D :D

Gość prawdosss
bo ogórek rano lepszy jest gdy sandał o brzasku sam leci nad Moskwą i dlatego wióra drzew liściastych smakują niedźwiedziom zawswze wiosenna porą zupełnie jak śledzie foczej gromadce.Dlatego nigdy juz kuropatwa nie usiądzie na kaloryferze żebrowanym bo rumuński koczownik odwiedza kalifornijskie burdele. Jasne?!!!

Gość taka jedna k
nie jasne,można jeszcze o przetłumaczenie prosić

O w mordę! Ten tekst jest jak uderzenie piorunem. Osiągnąłeś kolego szczyt absurdu :) Brawa dla tego pana :)

..........co o mnie mowa???????????.....przyznaj sie podoba ci sie jak nic!!!!!!!!!!!!1

Gość to alka zero hiv
Znam tę dziwke.. aktycznie pieprzy sie z kazdym i to kasiastym! i łapie na ciąze