Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zżera mnie ból

ile to jest 500 gr piersi z kurczaka? 1 podwójna pierś?

Polecane posty

Gość zżera mnie ból

Gość zżera mnie ból
nikt z was naprawde nie wie ile wazy 1 podwójna pierśc? bo nie wiem czy 500 gr to 1 podwójna czy więcej.mam napisane 500 gr piersi. Chyba tu sa same małolaty którym mamusia gotuje, więcc skąd one moga wiedzieć. no tak, nie pomyslałam ze tu żadnej odpowiedzi nie dostanie człowiek tylko nasłucha sie jeszcze wyzwisk.

Chyba tu sa same małolaty którym mamusia gotuje, więcc skąd one moga wiedzieć. no tak, nie pomyslałam ze tu żadnej odpowiedzi nie dostanie człowiek tylko nasłucha sie jeszcze wyzwisk. sama wyzywasz :/

Gość zżera mnie ból
nie wyzywam nikogo i nie obrazam, stwierdzam poprostu fakt ,że nie ma tu dorosłych oprócz dzieci. Czy wyzwałam kogoś i przeklnełam ?hęę

Gość straciatella l.
i sama nie wieszile to jest a ja wiem ale nie na piszę za twoją zarozumiałość.

Gość _hahaha_
"Chyba tu sa same małolaty którym mamusia gotuje, więcc skąd one moga wiedzieć" Ja pierdziele ... brak słów. Małolata to chyba Ty jesteś, skoro sama nie wiesz ??? Zajdz se dziecko do sklepu, poproś o pierś 500 gr i będziesz wiedzieć. Jedna jest większa, inna mniejsza ...

Gość zżera mnie ból
ty chyba nie wiesz co to znaczy wyzywac kobito. Wyzywanie gto np. ty suko, ty idiotko, pojebana kretynko...czy ja coś takiego powiedziałam?Zastanów się . Małolaty to nie wyzwanie, poprostu określenie , dzieci na utrzymaniu mamusi, w szkole podstawowej.Boze ..z kim ja wogóle rozmawiam.......sio do szkoły , do lekcji...

Gość walnij sie w leb
tymi piersiami, jak juz je kupisz... i lepiej wez 1 kg to moze zmadrzejesz od tego walniecia

Gość straciatella l.
no właśnie sio do lekcji i naucz się troche matematyki i logiki, wtedy bedziesz mogła wiedzieć ile waży pierś.A teraz a nuż dasz do gara 600 gr i sosik wyjdzie za gęsty...........ojoj, tylko zapłakać, kogoś chce uczyć a sama nie wie.

Gość zżera mnie ból
nie sprowokujesz mnie do takiej samej reakcji i wyzwisk jak ty to robisz sfrustrowany człowieku.Zal mi takich dzieci , ale cóz. Takie czasy, bezrobocie, stres no i nerwica .....

Gość straciatella l.
"dzieci" niech ci będzie, ale te dorosłe dzieci chociaż sie na wadze znają i gotowac potrafią, a ty niby taka dorosła jestes a nie wiesz ile do gara włożyć. JAK MOŻNA ZADAWAĆ TAK IDIOTYCZNE PYTANIA! przecież nie każda pierś waży tyle samo.

Gość a według mnie
to tyle samo co 50dag, lub 0,5kg Dobrze, czy może założycielka mnie poprawi?? Skoro taka "mądra"??