Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata8596

Gdzie wysyłacie swoje pociechy na wakacje, mozecie poecic jakąś firmę?

Polecane posty

Gość renata8596

Bo ja szukam czegos dla moich blizniaczek (8 lat) Mieszkam w okolicy warszawy. Możecie kogos polecic? To ich pierwszy wyjazd.

Gość alka zero hiv
Ja wysyłam do babci do torumia moją Nerkę;) szkoda, ze jedna babcia na mazurach druga w toruniu bawiły by mi dzieci. A ja bym hulała a tak szlag mnie trafia.. Mam dzieci mo musze- urodziłam i koniec. oschla ze mnie osoba bo nie lubie innych dzieci.

Gość czy ty masz zamiar
dzieci wysłac same na wakacje czy chcesz jechac z nimi?

Gość renata8596
Chce je wysłac same. Tylko mam wiele obaw poniewaz obie dziewczynki sa mocno nadpobudliwe. obawiam sie czy wychowawcy dadza rade.

Gość swieta mama trojeczki
obawiasz sie o to czy podołaja wiec po co chcesz je posłac z kims a nie pojedziesz z nimi sama? nie boisz sie o dzieci?

Gość renata8596
Bo ich rówieśnicy już jeżdza na kolonie. Dlaczego mam im to odbierac. Moje blizniaczki nie maja adhd, ale poterzebuja odpowiedzilanego wychowawcy.

a co jest wazniejsze ich przyjemnosc czy bezpieczenstwo?

Gość renata8596
Mysle ze to i to. Im przyda sie troche samodzielnosci a mi troche odpoczynku. Zreszta nie chce oddac ich byle komu tylko pod opieke sprawdzonych organizatorów.

Gość WygrałamZy
swieta mama trojeczki - czemu napadasz na Renate ? Czy to dziwne, że chce aby jej dzieci wyjechały gdzies z rówiesnikami? Maja cały czas byc z mamusia u boku? Ja kiedys miałam ten sam problem. Tez trzymałam mojego Jakuba pod kloszem. Bałam sie ze nikt sobie z nim nie poradzi. Ale zdecydowałam sie po namowie kpoezanki wysłac go na kolonie językowe. I nie załuje. Kubus wrócił cały i zdrowy a ja miałam 2 tygodnie odpoczynku.

nie napadam po prostu ja na jej miejscu nie posłałabym dzieci wiedzac o tym ze moga sprawiac kłopoty wynikajace z ich temperamentu

2 tygodnie odpoczynku/ nie martwiłas sie ?

Gość ryszarda_P
Najlpeiej zamknąć dzieci w domu i nie wypuszczać - w końcu w szkole, przedszkolu, w sklepie czy na ulicy też mogą sprawiać klopoty.

Gość WygrałamZy
Własnie Ryszard. Nie rozumiem takiego podejscia. Wiesz Renata moge Ci polecic firme która organizowała wakacje dla mojego syna. Ja dwa lata z rzędu wysłałam dziecko z www.olton.com.pl. W tym orku, jedziemy razem z znajomymi i ich dziecmi nad morze wiec nie skorzystamy z oferty ale moze ty?

Gość matkajozefoslaw
Ja sie odwazyłam i już moja 7 letnia córcie wysłalam na kolonie. Dlugo przebierałam oferty. NIE wiedziałam czym sie kierowac, cena ? miejscem, firma. Mi podpowiedziala kolezanka z pracy, ktora ma rok starszego syna. Wysłała go naobóz jezykowy z firma www.olton.com.p ja zrobiłam to samo i w tym roku jedziemy jeszcze raz:)

Gość bez nicka tym razem napisze
podziwiam was za odwage tzreba ja miec aby kilkuletnie dziecko posłac w swiat z obcymi ludzmi

Gość matkajozefoslaw
Wiesz, nie wysłałam ich nie wiadomo z kim i do tego nie znowu tak daleko. Wybrałam firme która zajmuje sie uczeniem dzieci i urzadzaniem im wakacji od kilkunastu lat. Zreszta najmłodsze dzieci jada z www.oltonem. niecałe 100 km od warszawy, a ja dostałam zaproszenie na srodkowa niedziele zeby ich odwiedzic. I bylo masa rodziców. Bałam sie tylko ze jak dzieci mnie zobaczą bede chciały wracac, ale sie przeliczyłam :)

Pierwszy samotny wyjazd dziecka najgorszy :) zarówno dla nas jak i dla młodego! Przede wszystkim kierowałam się opiniami koleżanek, które puszczały już swoje dzieciaki na kolonie. Wybrałam organizowaną przez Buta… w te wakacje to będzie już 3 wyjazd synka :)

Gość karola_89
Pierwszy samotny wyjazd dziecka najgorszy :) zarówno dla nas jak i dla młodego! Przede wszystkim kierowałam się opiniami koleżanek, które puszczały już swoje dzieciaki na kolonie. Wybrałam organizowaną przez Buta… w te wakacje to będzie już 3 wyjazd synka :)

Gość onazadowolona123
Bardzo fajną ofertę znajdziesz na stronie https://www.atas.pl/ Organizatorzy prześcigają się w propozycjach obozów sportowych, artystycznych, muzycznych, aktorskich, językowych i innych. Móc pojechać na wypoczynek z fanami tego samego rodzaju muzyki, z zapalonymi amatorami fotografii czy nowoczesnego tańca to duży plus naszych czasów. Młodzi mają okazję szkolić się w temacie swoich zainteresowań, spotkać pokrewne dusze, pokazywać swoje umiejętności przy życzliwym wsparciu instruktora. Obozy są przygotowywane profesjonalnie także od strony technicznej tzn. uczestnicy korzystają z ciekawego sprzętu, mają zajęcia z ludźmi, którzy na co dzień są pasjonatami danej dziedziny. W starszych grupach dzieci są zachęcane do odkrywania swoich atutów, a jednocześnie do odruchu pomocy koledze, który nie jest dobry w tym samym co one, ale ma za to inne, cenne umiejętności. Wszyscy uczestnicy wyjeżdżają do domów, ubogaceni w nowe umiejętności oraz znajomości wśród rówieśników „zakręconych” na tym samym punkcie co oni.