Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss iza

Jestem taka piękna!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miss iza

Jestem taka szczęśliwa! Codziennie dziękuję losowi, że jestem taka piękna! Kiedy idę ulicą wszyscy faceci patrzą na mnie z zachwytem, a kobiety z zazdrością. Mam piękną twarz (bez przerwy to słyszę) i zgrabną figurę. Studiuję na wymarzonej uczelni kierunek, który zawsze mnie interesował (informatyka - a ilu tu facetów!) Życie jest piękne!

Gość a teraz napisz
co masz w glowie ??

Gość taki sobie jeden chloptas
pewnie nic

Gość miss iza
no przecież już napisałam

Gość miss iza
wystarczy ze jestem piekna. nie musze byc madra bo egzaminy zaliczam jedynie dzieki mej urodzie. na egzaminie zrobie pare lodow profesorom i egzamin zdany. mam tez przezwisko "lodziara"

Gość zebereczka
Jestem taka piękna:-P A jaka pusta..... szkoda słów.

Fajnie! Ja też bym tak chciała... Zwłaszcza że na tym forum już mnie nazywano grubasem, pasztetem i bladasem, a ja wam wszystkim wierzę. Też się cieszymy razem z tobą! Jak miło że ktoś w końcu zakłada jakiś optymistyczny topik!

Gość niewiadomoww
pewnie, ze jesteś ładna:) Inaczje koza by tak ci tego nie zazdrościła:)

Gość miss iza
jestem najpiekniesza w calej wsi. na dyskotekach w remizie strazackiej ciagle mi to mowia jaki mam piekny tylek. a jak obciagam:))

Gość niewiadomoww
haha za lody to zaliczała studia Alka:) Nie umiała angielskiego, ale studiowała, dobre sobie:) jak nieumiała dobrze angla to jak mogła studia robic tylko tyłkime, sta jej zamiłowanie do analu i lodów:) podobno daje na kazdej imprezie w wawie:)

Gość o co wam chodzi
zazdrościcie jej? Jak jest piękna to się z tego cieszy i bardzo dobrze. Gdyby była ladna a ciągle narzekała też by wam nie odpowiadało. Ja też jestem piękna i mądra i fajnie mi się życie układa co? szkoda wam?

Gość Radosław M.
Zgadzam się jesteś ładna:) I w moim typie:)

Gość choleraaa
a ja jestem piękna, mądra i fajnie mi się życie układa tylko, ze mnie to nuży......................

Gość Radosław M.
szukam ciepłej, mądrej, inteligentnej Wodniczki:) Sam oferuje ciepło, romantyzm, dzentelenskosc i kulturę:)

Gość a o co wam chodzi
jestem nie tylko ladna ale tez potrafie obciagac i dzieki temu mam same piatki i szostki. to tez ciezka praca. sprobujcie sami

Gość fifirifi
bardzo mi szkoda,że zamiast być piękną jestem mądra. też chciałabym być piękna nawet gdybym miała być tak pusta jak autorka topicu. co za życie...:)

Gość miss iza
wstrętni i wulgarni podszywacze! Nie tylko nie użyłabym takich słów ale i nigdy TEGO nie zrobiła i tak samo myśli mój chłopak! Powiedział mi kiedyś, że nie szanuje TAKICH kobiet, które TO robią. To jest wstrętne i każdy, kto ma uczucia to zrozumie. Jesteście wszyscy podli i wstrętni! Brzydzę się wami!

Gość miss iza
i od dzis bede to robic bez polykania. trzeba miec troche szacunku do siebie

Gość do miss
czy mamy rozumieć,że nie robisz w takim razie loda swojemu facetowi bo to wstrętne?? a twój facet nie szanuje takich kobiet?? tak ci powiedział?:) to współczuje. każdy facet to lubi. twój z pewnością też, ale chyba nie w twoim wydaniu:)

Gość anty kozaa
izuś zazdroszczą ci:) a sex to tylko z osobą pewną a nie z kazdym jednym, a wieszcos o nim? nic jakie ma choroby itp Tez znam taką co obciąga anglikom polakom za prace.. ohyda bo nawet jnie wie czy oni zdrowi, czysci itp. Nie wiadomo co komu robiła skoro lubi anal..

Gość miss iza
ja mojemu facetowi loda nie robie bo postanowilam zaczekac z tym do slubu. ale musze jakos zdawac egzaminy. a ze jestem jestem piekna i to dziala na profesorow robie lody im. dzieki temu zdaje spiewajaca a wszyscy mi zazdroszcza

Gość zebereczka
Iza- zazdroszczą Ci:-D Ale nie wyglądu tylko mądrości :-)

Gość anty kozaa
Nie kazdy facet.. znałam takich co czuli odraze do takiego czegos a mieli zony:) wiec nie uogolniaj jak ktos spi z wieloma to prawda np A. z A. ale A. miała 10 i oni tez z kims sypiali ohyda! tak sie sieje chorony!!

Gość zebereczka
Też jestem ładna do tego mądra i tym sie różnimy.... Żenada:-P

Gość miss iza
Nie myślałam nawet, że nastąpi taka szybka reakcja! Chciałam tylko dodać, że żadna z poprzednich wypowiedzi jako "miss iza" oprócz pierwszej i tej nie była napisana przeze mnie :) Ale jednego udało mi się dowieść: jeśli ktoś jest pewny siebie, optymistycznie nastawiony do życia, ma poczucie własnej wartości, to w naszym kraju zaraz go zjadą, przeklną i ściągną do szegeru. Po prostu w Polsce nie można być zbyt szczęśliwym, bo zazdrośnicy od razu go zjedzą!!! ;)

Gość miss iza
Mylisz się! Nie lubi TEGO! A Ty może dałaś sobie wmówic, ze każdy TO lubi. To nieprawda! Są mężczyźni, którzy są dżentelmenami, zawsz i wszędzie. Są tacy, którzy rozumieją, ze kobieta nie chce mieć TEGO w ustach, niechce czuć tego nieprzyjemnego smaku, nie chce być do tego namawiana, że kobieta pragnie zrozumienia a nie miętowych cukierków aby zabic wstrętny smak! Prawdziwe kobiety są uczuciowe i wrażliwe emocjonalnie nawet gdy są bardzo silne. Taka kobieta potrafi iść przez życie z podniesioną głową bo NIGDY nie dała sobie wepchnąć w usta TEGO CZEGOŚ! Taką kobietą jestem ja, i wiem, że takich jak ja jest o wiele więcej!

Gość miss iza
wiezialam ze w tym kraju nie lubia lodow. coz same mohery. to nie to co anglia tam to sobie mozna poobciagac

Gość anty kozaa
Są tacy, którzy rozumieją, ze kobieta nie chce mieć TEGO w ustach, niechce czuć tego nieprzyjemnego smaku, nie chce być do tego namawiana, że kobieta pragnie zrozumienia a nie miętowych cukierków aby zabic wstrętny smak! == psycholog nazwał to i słusznie egoizmem! Na mojej dordze miałam samych madrych ludzi Masz mi dac przyjemnosc i nie obchodiz mnie co w TEJ chwili czujesz abym ja miał ok a miłosc moi drodzy to obopolna przyjemnosc w tej samej chwili.. zatem to co opisane powyzej to wykorzytywanie. Nic wiecej:)

Gość neturbinka
miss iza jesli bys naprawde byla taka pewna swojej urody to nie szukalabys poklasku na tym forum. a ze czujesz taka chec pochwalenia sie jaka ty jestes och i ach wiec znaczy to ze twoje poczucie wartosci wcale takie wysokie nie jest. a robienie lodow profesorom to oznaka glupoty i bycia szmata a nie madrosci.

Gość anty kozaa
Izabela oznacza własnie osobę dobrze sie uczacą. I to bez lodów. Gorzej a Alkami oj te to zawsze musiały się lodem lub analem ratować:)