Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowany

Dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość zestresowany

Witam dziewczyny szukam rady uprawialem sex z moja dziewczyna, nie powiem wam dokladnie kiedy bo sam juz tego nie pamietam, ale co wazne odbylo sie to w prezerwatywie, nie pekla , a ja nie mialem wytrysku w niej. Dlaczego wiec pisze, okres miala dosc regularny 28 dni zazwyczaj( nie jestem ekspertem ale wiem ocb :P) Teraz miala dostac wczoraj lecz nie dostala lecz pojawil sie jakis bialy sluz caly czas boli ja wszystko jak podczas okresu lecz go brak. Macie jakies pomysly jak to wytlumaczec? W sumie to dzis dopiero 1 dzien sie spoznia i to moze byc normalny poslizg ale jak myslicie czy to moze byc ciaza ? Czy ten plyn mogl ja zaplodnic jesli zakladalismy prezerwatywe na niego no nie mam pomyslu ;p, a nie daje mi to zycia :P Wybaczcie odrazu zla skladnie, brak interpunkcjii itp . ;p Z gory pozdrawiam i czekam na info.

Gość stresuje sie i tyle
zawsze moze byc poślizg w terminie nawet jak sie mialo nie wiadomo jak regularne cykle. My raz ryzykowalismy tez przy regularnych cyklach, wszedl we mnie raz bez zabezpieczenia a potem schizy bo okres mi sie spóźnił prawie tydzień!!

Gość zestresowany
wiesz ja nawet nie myslalbym zeby robic to bez prezerwatywy nie czuje sie na silach by samemu starac sie o ojcostwo tak szybko ;] . No ale zaniepokoil mnie ten sluz bialy bo ona mowi ze nigdy go nie miala przed okresem badz w czasie okresu.

Gość zestresowany
no nikt nic nie wie ? ;p

przecież to dopiero 1 dzień! nie schizujcie to szybciej dostanie. jeżeli sie tak bardzo denerwujecie to biegaj do apteki po test, jak go zrobi i zobaczy że nie jest w ciąży (a nie jest, tak po mojemu) to zaraz okres dostanie! :) nie panikować i tyle. nie miała ostatnio trochę stresów, nie ma jakiś egzaminów albo czegoś takiego, pogoda raz taki raz inna, nie byliście na wycieczce do innego miasta, kraju...wszystko może mieć wpływ! ale nie martwcie sie dostanie go na pewno!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa/
jeśli było tak jak piszesz ( z prezerwatywą) to na pewno nie jest to ciąża.

Gość zestresowany
tak ale wlasnie zastanawia ten sluz czy to jakas nie infekcja albo cos ? do ginekologa idzie w sobote a narazie czekamy .. ;]

Gość zestresowany
noi czekamy dalej poki co dalej okresu nie ma :

Gość zestresowany
okres sie pojawil - uff ale przed nim byl jeszcze zolty sluz z jakimis grudkami ? Czy to moze oznaczac jakas infekcje czy cos ? plz o info

Gość Alexja
Miala isc do ginekologa,nie mogla o to zapytac?Chyba lepiej wypytac znajacego sie na tym doktora niz nas ktozy tak naprawde wiemy bardzo malo.Ja tez od jakiegos czasu mam taki sluz obfity i tez mam okres,boje sie ze to ciaza,ide dzisiaj po test.Niech twoja dziewczyna tez go zrobi,to w koncu sie dowie jak jest naprawde.Sluz moze oznaczac to ze wspolzyjecie od niedawna,bo ja tez tak mam,czy jest tak z wami?

Gość zestresowany
wiesz ale skoro dostala okres to wstrzyma sie z ginekologiem bo tak z okresem do niego biegac ... ;p Jak sie jej skonczy to pojdzie. Wspolzyjemy juz troche czasu ale nie jest to tak czeste jak jedzenie chleba ;].

Gość Alexja
No ja wlasnie tez,ale nie martwcie sie na zapas,to zaszkodzi dziecku i opozni okres,stres nie jest dobry zajmijcie sie czyms inny.A co jak bedzie w ciazy?Urodzi?

Gość zestresowany
pewnie tak ale teraz w okolicy tloczno :) juz trojka znajomych ma w drodze blogoslawienstwo :) po co mi jeszcze 3 wesela wystarcza ! ;]]

Gość agnes666
nie martwcie sie dzieci sa przekochane

Gość zestresowany
moze i sa przekochane, ale jeszcze przyjdzie na nie czas :P

ej,weźcie nie schizujcie !!! Mnie się okres kiedyś spóźnił ponad miesiąc.To jest stresujące.Jeden dzień to nic