Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja tak mam

NIc nie widze przyjemnego w robieniu loda facetowi

Polecane posty

Gość FACET jebnal swoje
madre zdanie i zwial, ale leszcz z niego hle hle hle

Gość biała stokrotka
zapewniam ze potem sie własnie związki walą.. nie dziwie sie.. ona robi bo musi ta obijetnosc moze i jest zapewne tylko maską.. w sexie i miłosci ma byc tak ze ona robi ale oboje nie tylkoo n maja z tego pzyjemnosc jesli ona robi i nie czuje orzyjemnosci a jak mowi obojetne.. dobrze to nie worzy- slowa madreago psychologa:) a faceci cwaniaki to tak roib to ja ci zrobie czyli handel cos za cos to nie miłosc zapewniam

Gość fsder
``SZCZERZE to wole ogladac C*pki i to mnie bardziej podnieca niz fiut.Dodam ze lesba nie jestem`` a ja wole ogladac penisa.

Gość a jestes gejem

Gość fsder
nie.POniewaz meskie cialo mnie nie podnieca.

Gość a jestes gejem
a wyslac ci zdjecie mojej cipci?

Tez nie widze w tym nic przyjemnego, ale robie to by zrobic facetowi przyjemnosc, i pod warunkiem ze pozniej sie odwdzieczy:P;) A co do spermy, to jej nawet do ust nie biore. Prosze faceta o to zeby mowil mi kiedy juz dochodzi, i przestaje mu robic loda zeby na mnie nie pryslo. Nie zamierzam sie tym delektowac, bo sperma wcale nie jest smaczna. A polykac - nigdy w zyciu. Fuuu.

jestem jestem nigdzie nie zwiałem, ale na pare okienek działam bo mam cosik do zrobienia. zakochana bez pamięci w moim przypadku to anal wchodzi w grę. Moją laskę to nie kręci, ale i nie przeszkadza jej to. Traktuje to pewnie jak to ktoś tu kiedyś napisał \"jak robienie kupy\" (tylko że przed analem zawsze robi sobie lewatywe). Kiedyś nawet jej powiedziałem że nie będziemy tego robili bo Ona nie ma z tego przyjemności. A Ona nagle się zrobiła poważna i takim srogim głosem: nie wolno Ci tego zaprzestawać, chyba że chcesz żebym Ci zrobiła piekło w domu. a ja się pytam dlaczego? a Ona mi nato: bo po analu masz taką uśmiechniętą twarzyczkę że aż cały promieniejesz i widzę jak dużo to dla ciebie znaczy i to wszystko ja ci mogę dać. Poprostu takie laski są super.

jest zapewne wiecej takich kobitek, ale niektore beda uparcie wmawialy ze kochaja smak spermy i w ogole....tylko dlatego zeby uwazano je za jakies super lachociagi bo wiedza ze facetow to jara

Gość fsder
ale temat nie byl o obciagan=iu bez polyku ,a le z polykiem.Bez polyku to 100 % robi i nie jest to trudne.Jezeli kobieta jest mocno podniecona i wie czego chce to polubi robienie lodow z polykiem

Gość tylko ja tak mam
co innego jak jestesmy w pozycji 69 i on rownoczesnie mnie zaspokaja, wowczas jestem podniecona i robienie mu loda jest super dopelnieniem w tym momencie.Gorzej jak ni z tego ni z owego on sobie zazyczy lodzika a ja jestem sucha i zero podniecenia, po czym po lodzie spyta czy mam mokro......nosz kurka.....

tomaszekk napisales ze niestey musisz sie jej odwdzieczac i wyszlo na to ze tego nie lubisz... a tak szczerze to jeszcze niedawno myslalam ze nigdy nie zrobie loda facetowi ale mojego tak kocham ze pewnie niedlugo....

Gość ela mela
ja robie mojemu facetowi lodzika raz na miesiac czasem na dwa i to nie dlatego, ze ja tego nie lubie, tylko dlatego ze jego to srednio kreci, woli inne zabawy ;) jesli juz do tego dochodzi to oczywiscie z wytryskiem w usta ale polykac nie polykam, bo uwaga ... po spermie mam zgage :P

Zakochana bez pamięci - no pewnie że nie lubie - przylezą te jej koleżanki i trajkolą o duperelach a moja laska chce żebym z nimi był, bo siada koło mnie i wtula się w me ramiona, bo tak jej dobrze i trajkolą pół dnia o byle cem. Druga sprawa to zakupy. Muszę chodzić godzinami i przebierać w ciuchach i je przymieża i pyta się jak wygląda. Raz powiedziałem idź na te zakupy z koleżankami i nawet jej chciałem kase dać. Nie dało rady musiałem godzinami przebierać ciuchy, masakra. Nawet zapłaciła ze swoich tylko byle bym był przy niej. I jeszcze pare że aż ręce opadają.

Gość fsder
kobieta powinna ssac z pasja.Niektore gdy zobacza penisa to przeczepiaja sie od razu do niego jak rzep do psiego ogona albo pijawka lub kleszczdo czlowieka.

no wlasnie ja tez sledze co piszecie i sie juz pogubilam

Gość fsder
kobieta znajaca sie na ssaniu,dla ktorej jest to pasją jest wielbiona. tak jak pies widzacy kosc i zaczynaja mu sie swieciec oczy tak i kobiecie ktora widzi penisa swieca sie oczeta ,bo dostala kosc.: http://www.funkypimp.com/dd/031206/images/12.jpg

Gość fsder
``zadna kobieta nie ma obowiazku ssania z pasja.``\ ale wtesy jest slaba kochanka.Kobieta musi być prawdziwą ``suką ``w łózku

Gość aja lubię
nawet bardzo. :P Ale tylko facetowi, którego kocham a nie pierwszemu lepszemu. :D

Gość fsder
kobieta nie ma być suczką ,ale suczyskiem w łózku i wtedy seks jest idealny