Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia26

jak jest roznica wieku między Toba a Twoim partnerem?

Polecane posty

Gość lusia26

u nas 11 lat

Gość ciegle te same
tematy zakladacie . po co ? takie topiki juz sa.

Gość Nooo taaaaak
u Nas 10 :)

Gość
jestem starsza o miesiąc z hakiem ;)

Gość ja mam 22 lata a on 25
:) jest idealnie :)

Gość Fillemonika
U nas jest roznica 9 lat niecale jeszcze :) Ja 21 on 29 i jest super. Starszy facet inaczej patrzy na zycie i na partnerke. Rozumie i wspiera. Jest opanowany, z poczuciem humoru, troche skryty, uprzejmy no przynajmniej moj ;)

Gość Nooo taaaaak
ja tez wlasnie wole starszych, moj najlepszy zwiazek jaki mialam jest wlasnie teraz:) Kazdy jednak jest inny, mi sie z rowiesnikami nigdy nie ukladalo, jednak sa takie zwiazki udane u niektorych. pewnie zalezy jak sie trafi...

Gość lusia26
z moim mężczyzną tez mi sie wspaniale układa, inne i bardziej poważne spojrzenie na życie niż rówieśnicy w moim wieku! co nie znaczy ze rówieśnicy nie mogą tez tacy być!!tylko troche obawiam sie o przyszłość czy ta różnica nie będzie zbyt duża?? co myślicie lub jakie doświadczenia macie?

Gość ja 31 on 26
:P

Gość b4
18 lat

Gość Nooo taaaaak
Dlaczego na przyszlosc ma to byc zbyt duza roznica? Bez sensu...

Gość I JAK
12 lat:)

Gość lusia26
nooo taaaak........nie wiem tak troche sie obawiam, czy pozniej za kilka lat nie zmienia sie nasze poglady na zycie i czy ta rożnica nie spowoduje ze przestaniemy sie dogadywać!

Gość Fillemonika
lusia26- jesli nie ma znaczenia teraz roznica wiekowa miedzy wami to myslisz ze w przyszlosci bedzie to utrudnieniem i przeszkoda?

Gość jaktotak*
2 lata i 9 m-cy

Gość Nooo taaaaak
lusia26 nie sadze, aby mialo sie to zmienic, ale spojrz na to,z e ludzi kupa sie rozwodzi, tez przestaja sie dogadywac bez wzgledu na wiek. Kazdemu czasem zmieniaja sie niektore cechy, albo po prostu mieszkaja razem dluzszy czas i cos peka... Niestety w kazdym zwiazku tak moze byc, bez wzgledu na roznice wieku.

Gość lusia26
fillemonika......mysle i mam nadzieje ze nie.........ale jak slysze gadania innych ze jak ty bedziesz miałą 40 i bedziesz jeszcze młoda i pełna sił to on juz bedzie miał 50 i bedzie parawie ze dziadkiem to zaczełam sie zastanawiac jak to bedzie w przyszłości?

Gość lynxxx
fillemonika, u mnie jest identycznie, jest roznica prawie 9 lat, ja mam 21 a on jeszcze 29, we wrzesniu 30 :) i masz calkowicie racje :)

Gość anteczka
2 latka :)

Gość 12 lat

Gość Fillemonika
Jesli ty bedziesz miec 50 on 60, ty 60 on 70. itd. hm jesli ktos dba o siebie i nie robi zsiebie za przeproszeniem starego zgrzybialego dziada, jak to wiekszosc mezczyzn sie za takich uwaza i ma sie to bedzie ok. Znam takich ktorzy maja po 70 lat i wygladaja i maja sie jak niejeden 50 latek a nawet 40latek! :) U mnie bedzie tak jesli razem dalej bedziemy Ja 30 on 39. ja 40 on 49. roznice moze i slychac w wypowiedzianym wieku. Ale uwierz mi ze gdy jestesmy razem nie nikt niewidzi ze miedzy nami jest niemal 10letnia roznica. Ja wygladam na swoj wiek, ale on nie wyglada mlodziej, ale mozna powiedziec ma specyficzna urode ze jego wyglad nie mowi ile ma lat czy ma 25 czy 30 a moze 40. Sa tacy faceci ktorzy mimo uplywu lat niezmieniaja swego wygladu i on do takich sie zalicza :)

Gość lusia26
myślę ze tej różnicy miedzy nami tak bardzo nie widac, jedynie znacznie slychac w wymowie! poprostu to gadanie innych zachwiało moje myślenie! dzieki kobietki za słowa otuchy!

Gość Nooo taaaaak
U Nas nie widac tak roznicy, moj facet jest bardzo zadbany i wyglada na 28 lat tak mu daja, a w tym roku konczy 33. Zawsze o siebie dba w kazdym calu i wiem, ze tak zostanie wiec wyglad tymbardziej to nie problem:)

Gość lusia26
moj ma juz 37 ale jesli chodzi o wyglad to ludzie dają mu tak ok 30-33 także jest spoko! :)

Gość 3 tygodnie

Gość nonacetone/
:( a mojego partnera (ma 26 lat) oklamalam i dodalam sobie latek..i teraz jak sie wyda...to bedzie mi glupio ;( eh jestem glupol..... :(