Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRK-3

Całe forum powinno się uderzyć w piersi

Polecane posty

aż rozlegnie się grom z waszych pustych klacisk:classic_cool: A wiecie czemu? Za obronę parady równości:classic_cool: Fundacja co robiła paradę ma manko w kasie. Szmalcu nie mają! 24 tys w plery. W przyszłym roku parady nie będzie, chyba że otworzy się niebo i wielki odbyt spuści deszcz forsy. Tak to rynek reguluje nawet kwestie dewiacji. Bo nie będzie smarowania kiszki kasiorką, a jak wiadomo bez takiego smaru żadna homomiłość się nie uda 🖐️ Z podziękowaniami zadowolony Warszawiak 🖐️

Gość płaska laska do diaska
nie mam piersi, ale moge sie za to walnac w druga pare pleców

Gość mam w nosie parade ale
nic dziwnego ze sponsorzy sie wycofali w tym chorym z nienawisci kraju. kto potem kupi produkt firmy ktora sponsorowala parade?

\"jestem deska przegrałam życie\" ? :classic_cool:?

To byłby nie najgorszy pomysł z tymi smsami. Tzn z punktu widzenia cwaniaczków od parady. Tylko jakieś chwytne hasełko, np 1 grosz od każdego sms przekazujemy na klinikę leczenia schorzeń odbytu:classic_cool:

mogą ich za sponsorować kluby dla homoseksualistów... w warszawie na pewno jest ich parę. A ty jako warszawiak powinieneś wiedzieć ile i gdzie :D i czy były ba zainteresowane promocją kultury gejowskiej

Gość Mlodziez Wchechpolska....
to niemozliwe , tak byc nie moze , w kogo bedziemy rzucac kamieniami :( Niech podadza jakies konto , pomozemy :)

Gość to moze powiesz to zdunkowi
jak takis chojrak i antyhomo :classic_cool:

No, kilka jest. Jeden nawet znam, bo w nim byłem raz czy dwa:classic_cool: (ps serio:D) No więc w tym roku nie dali dużo, to i w przyszłym nie okażą się hojniejsi. Po cholerę mają topić pieniądze w tej durnocie? Nabijać kabzę cwaniaczkom płynącym na modnej fali? Nie bójta się, pedały-właściciele klubów głupi nie są🖐️ To już prędzej wierzę że MW wpłaci🖐️ zresztą to miałoby sens, przecież ochotnicze straże pożarne podpalają las same:D

Gość to moze powiesz to zdunkowi
nie klam chodzisz tam non sop:P to sie nazywa hipokryzja :O:p

Gość najciemniej pod latarnią 666

Editta, ale Ty durna jesteś.:o Ciężko zrozumieć, że ja nie mam nic przeciwko pedałom, tylko jestem wrogo nastawiony do cwaniaczków, którzy grając na nastrojach zbijają polityczny i brzęczący kapitał? Do tych wszystkich Bączkowskich (szef Fundacji Równości) Biedroniów i innych?

Gość yago
popatrzcie tylko jak lesby i pedaly probija nas wtloczyc w ramy jakichs faszystow,ksenofobow i innych skrajnosci,a my jestesmy ponad to.Dalej mowimy wam wprost:jwstwscie zboczencami! Leczcie sie,mozna i warto... Przyytlaczajaca wiekszosc Polek i Polakow jest nienormalna!!!Znaczy to ze gdzies okolo5%lesb i pedalow to jedyni "normalni" w Polsce.Nic tylko sie smiac-heheheh

Gość moze i jestem
durna , ale mysle ze sie czepiasz i przesadzasz jak zwykle :O

Gość płaska laska do diaska
nie jestem deska, po prostu mam dwie pary pleców

E tam, czepiam się czy przesadzam. Reaguję jak obywatel:classic_cool: A nie jak koń z klapkami, który myśli, że wokół niego jest próżnia:o

Gość yago
nikt nie ma prawa zadac od innych finansowania pedalskich galopow przez miasto w zaden sposob.Wybijcie sobie to z waszych chorych glow,-wy nie mam nic przeciwko tez!!!

Gość moze i jestem
wokol mnie jest proznia:O przerzedzana tylko od czasu do czasu brudnymi naczyniami w zlewie :O

Próżnię można wyłącznie zagęszczać:classic_cool:

Gość moze i jestem
nieprawda :O udowodnij :classic_cool:

:D PS nie miałem na myśli dodawania do niej mąki :classic_cool:

Gość yago
do mam w nosie parade ale-\"chory kraj\"-hmmm,to tak juz jest,ze ludzie ktorzy maja pokrecone sumienie i relacje z Bogiem ,nazywaja normalnosc choroba,a chorobe-normalnoscia.Ale czegos mi tu brakuje...acha-dodaj jeszcze kilka innych epitetow na ludzi normalnych,o ktorych zapomniales: ciemnogrod,zasciankowosc,homofobia,faszyzm, sredniowiecze,moherowe berety,- no !chyba teraz jest dobrze...

KIotz to gej, wiadomo nie od dziś :)

Gość moze i jestem
Dno ty wodoroscie , co Ty tam wiesz, w nogach spisz skarpetkami sie przykrywasz :classic_cool:

Gość mam w nosie parade
mylisz sie co do mojej orientacji. jestem żoną i matką, nie wyobrażam sobie co mogłoby mnie skłonic do zmiany orientacji, dlatego nie mam ochoty słuchac w mediach bzdur na temat promocji homoseksualizmu. mam w nosie z kim idzie do łóżka czy jedzie na wakacje mój znajomy nauczyciel, lekarz, piekarz itd. nie rozumiem czemu tak sie podniecacie tematem gejów i dlaczego ta grupa budzi tyle nienawisci, a jak nie o gejach to mówicie podobnie o Żydach, masonach, grubasach czy cyklistach. dlatego uwazam że ten kraj jest chory, skoro ponad 50% społeczenstwa widzi coś zlego w tym że nauczyciel moze byc gejem. niewazne jakim jest człowiekiem i jakie ma kompetencje. jest gejem - więc moge nim gardzic, powywyzszać sie, niewazne co sobą reprezentuję jako jednostka.

Gość mam w nosie parade
wczoraj w gazecie czytałam że policja we Francji zatrzymała 2 pedofili którzy planowali że porwą, zgwałcą i będą torturować kilkuletnią dziewczynkę - córke znajomego jednego z nim, którą miał sie opiekować przez weekend. Ten zwyrodnialec ma żone i dwoje własnych dzici, podobnie jego kolega- potwór. Obydwoje sa hetero. Wokół nas zyją tacy psychopaci. Dlaczego tak usilnie szukacie grup, które różnią sie od was orientacją, wyznaniem, kolorem czy rozmiarem, aby ich nienawidzić i przesladować. Może poświećcie tą energię na zwalczanie prawdziwego zła.