Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

underground07

a ja kocham

Polecane posty

i to bardzo mocno:) moj facet jest po prostu fantastyczny:) tylko tyle, chcialam sie z wami podzielic:P

Gość chcesz się
.............nim z nami podzielić? ależ nie trzeba, on sam rozdziela swe wdzęki komu pobadnie aktualnie bierze prysznic w mojej łazience pozdrowię go od Ciebie

Gość endoprhine
ja tez... ale czasem sama milosc nie wystarczy

heh, tak to juz jest ze inni ci zatruja zycie jesli ktos jest szczesliwy a oni nie:) nie dziala to na mnie, przykro mi:) pewnie ze nie wystarczy, ale warto zeby byla fundamentem, hm?:)

Gość biała stokrotka
dobry fundament to i dobry dom będzie:)

Gość endoprhine
ktoz jest zawistny :) ciesze sie jej szczesciem ... i milosc to piekny fundament tylko taki niepewny

no tak ale gdybysmy mieli sie wszyscy zamartwiac i przejmowac tym, co niepewne (czyli w zasadzie wszystkim) to jakby wygladalo nasze zycie? nauczylam sie zeby nie oceniac niczego po pozorach i stereotypach, nic dobrego to nie daje..

Ale po co mówisz jej o tym w takim momencie? Jest szczęśliwa, szczerze dzieli się tym na foru, a ktoś taki, jak Ty pisze jej, że miłość to niepewny fundament :O Proszę Cię 😭 - więcej rozsądku :O

Gość endorphine
alez ja sie ciesze jej szczesciem :) zobacz w jakim tonie pisane sa moje wiadomosci... poprostu mowie ze oprocz milosci potrzeba czegos wiecej ... szacunku, zaufania, odpowiedzialnosci i duzo duzo wiecej... a rpzeciez nie zakladam ze ona tego nie ma :o

Gość i tak cie kiedys zdradzi
:)

Gość biała stokrotka
nie oprócz miłosci tylko wasnie dzieki miłosci mamy to bo to z niej wyrasta zaufanie, szacunek, wiernosc, lojalnosc itp:)