Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwa osóbka

panowie jak mamy robić wam lody skoro wasze penisy śmierdzą??

Polecane posty

nastepnym razem zapros go wczesniej pod prysznic, bedziesz miała problem z głowy. Polecam bidety, ja osobiscie uwielbiam, bo podmywaja i odwiezaja za akzdym razem jak korzystam z toalety :)

Gość ja się myje okolo 6 razy
dziennie (prysznic)

Gość zboczona starucha
Albo przesadzacie albo jakichś meneli macie. Kiedyś na biwaku po całym dniu (o myciu nie było mowy) robiłam mężowi loda i nic tam nie śmierdziało. A w domu to zawsze jak czuje że go będę molestować ;) to się szybko leci umyć przed.

Gość garaż
"ja się myje okolo 6 razy dziennie (prysznic)" niektorzy pracuja, chodza na studia. Jak ktos siedzi tylko w domu, to ma na to czas 🖐️

Gość ja biore prysznic rano i
wieczorem, stosuje wkladki, mam w torebce chusteczki do higieny intymnej, o podcieraniu raczej nie musze wspominac, wiec wydaje mi sie ze pachne przyjemnie :D

Gość Prawdziwy Facet...
powiedz facetowi wprost zeby sie czesciej mył uzywał kosmetyków, ja osobiscie w lato biore prysznic minimum 5 razy dziennie, po kazdym załatwieniu potrzeby się podmywam - pozatym używam kosmetyków do stref intymnych, moja dziewczyna nigdy nie narzekała

Gość garaz ładnie musisz śmierdziec

Gość ja biore prysznic nawet w
miejscu pracy, ale jak ktos ma ch.......... prace tak to jest !

Gość garaż
ale ja pracuje w mcDonaldzie :( czy przegrałem zycie ?

Gość twoja matka
tak synu pracuje

do - dociekliwej osobki-masz racje, faceci to brudasy( nie generalizuje sprawy) nie ma nic gorszego jak brzydko pachnacy fiutek.Jezeli dziewczyna spotka na drodze takiego flejtuszka a bedzie to jej pierwszy lodzik, to bedzi miala uraz na dlugie lata! To samo dotyczy kobiet!!!Czystego i pachnacego penisa , mozna godzinami piescic!Jest podniecajacy i przynoszacy \" pieszczacej\" wiele zadowolenia!!Ale podkreslam jeszcze raz,musi byc bardzo , bardzo czysciutenki!!!!!

Gość no to teraz ja
nie jest to dziwne, ze facet, tak samo jak kobieta nie pachnie apetycznie po calym dniu w zapoconych majtasach:P dziwne jest to, ze niektorym facetom, tak samo jak kobietom, wcale to nie przeszkadza:P jestem facetem i nie twierdze, ze po kazdym siusiu lece sie myc. i nie mowcie mi, ze kazda z Was tak robi, bo i tak nie uwierze:P ale ZAWSZE przed malym barabara z moim Sloneczkiem sie myje!!! no jak mozna takiego brudasa wyciagnac w ogole??:D:D:D a gdyby sie zdazylo, ze bylby sekisk bez mycia, to na pewno nie dalbym zrobic sobie loda!!:P A w temacie meskiego sikania, jest takie powiedzenie bardzo prawdziwe.... CHOCBYS STRZASAL DWA TYGODNIE, I TAK KROPLA WPADNIE W SPODNIE :D:D:D Nie jest to wiec nic dziwnego!! :P:P:P:P

do no teraz to ja- dzieki za madre slowa!Chodzi mi mianowicie o to zdanie \"a gdyby sie zdarzyl sexik bez mycia to napewno nie dlbym sobie zrobic loda\".Jestes pod tym wzgledem super, szkoda tylko ,ze inni robia inaczej!

Gość dużycyc
Ja zawsze po laniu myje w umywalce i opłukam przy okazji resztę , a i tak przed seksem trzeba porządnie wypolerować , kosmetyków nie stosuje , mydło jest kosmetykiem .

Gość dużycyc
Kropla w spodnie ? hmm trzeba wytrzeć papierem albo nie chować i pod umywalkę , co do gdy się zdarzy bez polerki sex np. rano to też nie daje robić loda ale moja niekiedy i tak się rzuca na niego mimo że czyje że już nieświeży i jakoś jej smakuje :D

Gość Atak z boku
Co ty nie powiesz raczej napiszesz. Zmień miejsce składowania, robiąc lody kolesią spod dyskoteki nie spodziewaj się rewelacji.

Gość noob...
hmm.. no cóż współczuje faceta...

Gość a czym myjecie
penisy panowie mój jak mu się mydło dostało pod napletek cierpiał kilka godzin. z seksu nici

Gość przerazona.... jeju
a ja mam pytanie.. wczoraj ok 14.00 wzielam mu zjechalam rozporkiem w dol bo mialam ochote possac.. patrze a on ma takie na na glowce jakby zsiadle mleko :/ nigdy wczesniej tego nie mial.. i w ogole lekko nieladnie pachnial.. przerazilam sie bo ja jak mialam serwatke to poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam grzybice po antybiotykach.. ale wyleczylam to.. no w sumie pomyslalam sobie, ze on moze tez ma grzybice skoro tak mu to wyglada.. powiedzialam mu o tym, a on nieeeee jest goraco i to czasami tak sie robi... zaciera sie z goraca.. a dodam ze fakt wrocil do mnie a wczesniej duzo chodzil na dworze a wczoraj fajtycznie bylo upalnie.. ale hmmmmm czy aby na pewno to normalne?????? mial tempego fiutka.. takiego z serwatka.. dziwnie pachnacego PANOWIE ODPOWIEDZCIE CZY WAM SIE TEZ TAK ZDARZA I CZY TO NORMALNE, z gory dziekuje :)

Gość kocham lody robic
jestem chyba zboczona bo uwielbiem brac je do buzi.. moglabym godzinnami ssac

Gość mam malego cycka
przerazona hahaha

Gość arche
hehe ale się naczytałem, ale to prawda, że w Polsce jeszcze zbyt mało dba się o higienę intymną. uważam, że dobre są bokserki z bawełny-bo w tym sie tak nie poci. za wydaleniu moczu dobrze jest wstrząsnąć i wytrzeć . ja osobiście po wysikaniu ściskam go nawet trochę, żeby resztki moczu wyszły. dawniej, jak miałem stulejkę, to trudno mi go było dokłądnie wymyć, ale teraz już nie mam i jest super:) myję go rano codzinnie-ściągam napletek i całego obsmarowuje mydłem.nie mogę sobie wyobraxić, jak można nie myć penisa...z drugiej strony..skądś ten smród w tramwajach musi być :)

Gość Onan Barbar
A napletek to trzeba zzsunąć i w takiej pozycji cały czas mieć to nie zaśmierdza się tak bardzo ale oczywiście myć,myć,myć a przed lodem koniecznie całego fiutka łącznie z kroczem

Gość ahahahahahah ale
ubaw :D

:O to fajnego masz partnera, jeżeli smierdzi mu pała :D:P Mojemu misiowi nic nie smierdzi 👄 mm.. moge go tam lizac i lizac:classic_cool:

Gość Onan Bar.bar
Nissanka a Twój misiek jak z higieną- chyba ok jak lodzika chętnie mu robisz

Gość Onan Bar.bar
a tak przy okazji do tego potrzeba chirurga a nie rabina

do fragolki ciekawi mnie czy miałaś kiedyś odlot przy podmywaniu się na bidecie,bo wiem że niektóre z was doprowadzają się tak do orgazmu