Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.k.k

uczucie -kategoria godnosci traci na znaczeniu /

Polecane posty

Gość a.n.k.k

dalej jestem slaba...chociaz moze slabosc ta nie jest czyms godnym potepienia tylko mna, ktora odrzucam wszystko co mnie chronilo, co nie dopuszcza do zranienia , ale broniac sie tracisz siebie ,tracisz zdolnosc czucia i odbioru tego co jest wokol i w tobie... gdybym nie miala godnosci i nie wierzyla w rady przyjaciol i spoleczenstwo ktore krzyczy " nie ponizaj siebie i swojego ciala i duszy i umyslu"... gdybym byla silniejsza i wierzyla ze uczucia nie sa zalosne i prawda nie zasluguje na potepienie.. powiedzialabym tobie...ze wierze w ludzi tak bardzo i wierze w czlowieczenstwo w tobie istniejace...tak bardzo ze nie musze nawet wybaczac...wysluchalabym wszystkiego co masz do powiedzenia...i bylabym tak szczesliwa mogac zrozumiec...nawet to wszystko co zrobiles i co mniszczy mnie kazdego dnia...i ze jestem...jestem i bede bo kochac kogos to przyjmowac wszystko co dobre i co zle...bo dzielenia z taba twojego bolu jest tak dla mnie wazne...i ze tylko ty mozesz pomoc mi w poradzeniu sobie z ranami jakie sam zadales...i dlatego jestes konieczny mi do zycia.... kochac to byc po prostu ...nie wymagaj ja nie wymagam..okreslen jaka masz byc jakiego bym ciebie chcial...to nie jest wazne... wazne ze mam wiare ktora moze sam straciles i jak chcesz moge nie przebaczyc...ale chce z tym brakiem przebaczenia byc obok nie znajdziesz nikogo innego zanim nie znajdziesz siebie...a ja jestem twoim cholernym przeznaczeniem i wiesz to wiec nie niszcz mnie do ostatecznosci prosze ciebi niczego nie wyrzucam jestem nie mozesz tego zniszczyc bo pieklo jest dla tych ktorzy dopuscili sie zaniechania nie uciekaj od zycia cholerny idioto kocham ciebie daj sobie szanse a jak dalej stwierdzisz ze milczenie wymaze wszystko...obys cierpial bo wtedy moze zozumiesz ze ludzi traktowac trzeba jak ludzi

Gość oligotka
wow!!! co to za dupek musi byc...:o

Gość podpisuję się obiema rękami

Gość mel isska
jakie piekne i smutne :o

Gość do a.n.k.k.
wiesz co? chrzań to wszystko... Ty jesteś ważna a on niech się waha, milczy, nie milczy, pieprzy inne.... jest maj, powietrze pachnie....odpuść sobie frajera a przyjdzie na kolanach.... no chyba, że nie przyjdzie ale to tez dobrze nie ma tego złego.....🌻masz