pedryl 7 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak bardzo chcesz, to zapłać dziwce ze swojej wioski i skończ pjerdolić mi kocopały U MNIE NA WIOSCE NIE MA ŻADNYCH DZIWEK POZA TYM I TAK NIE MAM PIENIĘDZY. A SZYNSZYLA DAJE KAŻDEMU SKORO NAWET Z TOBĄ SIĘ RUUCHAŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: U MNIE NA WIOSCE NIE MA ŻADNYCH DZIWEK POZA TYM I TAK NIE MAM PIENIĘDZY. A SZYNSZYLA DAJE KAŻDEMU SKORO NAWET Z TOBĄ SIĘ RUUCHAŁA Posłuchaj dziadu, mnie ani jej twój hejt nie ruszy, ale twoja desperacja sięga poziomu dna i dobrze o tym wiesz. Weż się za siebie zanim skończysz na ulicy bez internetu Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Szynszyla daje makaronom, murzynom, arabom XD Dlaczego miałaby nie dac pravikowi. Edytowano 2 godziny temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Posłuchaj dziadu, mnie ani jej twój hejt nie ruszy, ale twoja desperacja sięga poziomu dna i dobrze o tym wiesz. Weż się za siebie zanim skończysz na ulicy bez internetu Dlaczego wy nie jesteście razem tak wogle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Dlaczego wy nie jesteście razem tak wogle? Bo Makaron na małego fiutka Edytowano 2 godziny temu przez pedryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu Mnie dzisiaj jakiś gościu w pubie mówi że mam big diick haha ja prdl A ja mowie, ze mam małego, a on akurat haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Dlaczego wy nie jesteście razem tak wogle? A co Ciebie to obchodzi, bo nie kumam Jesteś inteligentna podobno, więc powinnaś wiedzeć, że ludziom czasem nie wychodzi ze sobą rozstają się i idą dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pedryl napisał: Bo Makaron na małego fiutka Pokazywał ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Pokazywał ci? Szynszyla pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A co Ciebie to obchodzi, bo nie kumam Jesteś inteligentna podobno, więc powinnaś wiedzeć, że ludziom czasem nie wychodzi ze sobą rozstają się i idą dalej Zasadniczo guwno ale skoro wszem wobec ciągle o szynszyli to czuje sie uprawniona do zadawania pytań o cokolwiek. Masz widły w dupje i to są fakty. W sumie to się nie dziwię szyszce...tak że bajojajo i se zostan że swojom muzom forever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu A ty szczerbaty co za Avatar i nicki zakładasz Chyba znowu trzeba będzie zacząć komentować szczekette i kleszczette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Zasadniczo guwno ale skoro wszem wobec ciągle o szynszyli to czuje sie uprawniona do zadawania pytań o cokolwiek. Masz widły w dupje i to są fakty. W sumie to się nie dziwię szyszce...tak że bajojajo i se zostan że swojom muzom forever Mnie twoje zdanie nie interesuje. Nie znasz jej ani mnie prywatnie, ale na forum jedyne co potrtafisz to obrażać i hejtować do bólu, więc powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mnie twoje zdanie nie interesuje. Nie znasz jej ani mnie prywatnie, ale na forum jedyne co potrtafisz to obrażać i hejtować do bólu, więc powodzenia Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Szyszka była fajna ty nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu I nigdy nie będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Szyszka była fajna ty nie jesteś. Ok, więc się zdecyduj, bo ją też wyzywasz z prawiczkami od dawana chociaż jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu Bycie praviczkiem to jakiś dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ok, więc się zdecyduj, bo ją też wyzywasz z prawiczkami od dawana chociaż jej tu nie ma Ona mnie rozumie a ty tu gnij. I daj jej spokój bo to nie twoja baba żebyś ludziom dyktował co mają pisać i o kim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu Jeśli sądzisz ze jej twoje zachowanie sie podoba to naprawdę nie masz rigczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ona mnie rozumie a ty tu gnij. I daj jej spokój bo to nie twoja baba żebyś ludziom dyktował co mają pisać i o kim. Posłuchaj, wież drugą dawkę ketrolu, bo zwyczajnie dziś Ci na moim punkcie i jej odpjerdala i piszesz od rzeczy Zaczepiasz mnie pierwsza powtarzam, obrażasz Szyszkę i jeszcze masz pretensje. Coś jeszcze, czy trzeba Ci 50 razy to wytłumaczyć ? Wypad hejtero. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, kochamelcie12 napisał: A ty szczerbaty co za Avatar i nicki zakładasz Chyba znowu trzeba będzie zacząć komentować szczekette i kleszczette Śmieszkuje se tylko Edytowano 2 godziny temu przez pedryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu No dobra niech ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 2 godziny temu The end. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 7 Napisano 2 godziny temu Ja prdl srakaron golnij sobie flache i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Szyszka była fajna ty nie jesteś. 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok, więc się zdecyduj, bo ją też wyzywasz z prawiczkami od dawana chociaż jej tu nie ma NIE NO POJEEBANA BYŁA BO OBRAŻAŁA NIMFE ALE FAJNE MIAŁA CYCKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, pedryl napisał: NIE NO POJEEBANA BYŁA BO OBRAŻAŁA NIMFE ALE FAJNE MIAŁA CYCKI A gdybym Ci powiedział, że to nie było jej prawdziwe foto, to co Ty na to teraz hejterze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A gdybym Ci powiedział, że to nie było jej prawdziwe foto, to co Ty na to teraz hejterze ? Nie byłbym zaskoczony bo za ładna na tym FOTO była 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pedryl napisał: Nie byłbym zaskoczony bo za ładna na tym FOTO była Widzisz, a na żywo jest jeszcze ładniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedryl 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Widzisz, a na żywo jest jeszcze ładniejsza I chciała mieć kontakt z takim dziadem jak ty ciężko w to uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: I chciała mieć kontakt z takim dziadem jak ty ciężko w to uwierzyć A kto Ci tak powiedział ksiądz z łyszkowic ? Dziadem to jesteś Ty bezrobotnym i nawet kraść nie potrafisz. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach