Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mam dzis imieniny

wymieńcie 1 NAJPIĘKNIEJSZE imie i 1 NAJBRZYDSZE

Polecane posty

Gość fggf
Najpiękniejsze: Magda i Sebastian Najbrzydsze: wszelkie Zosie, Marysie, Józki, Władki :P

Gość _EwEliNa_
Jak dla mnie najpiekniejsze imie dla dziewczynki to Nadia i tak bedzie się nazywała moja córeczka na którą własnie czekam poza tym to Anastazja, Kalina, Natalia,Paula i oczywiscie Natalia a jeśli chodzi o imie dla chlopca to dałabym Natan podoba mi sie także Alan ,Wiktor,Dawid ,Adrian,Fabian i Daniel.ogólnie to podobaja mi sie nietypowe imiona ale nie do przesady jak np Brendon albo Dżesika i jakies inne imiona z filmów amerykańskich :) no ale to tylko kwestia gustu :)

Gość whereareyou
Najładniejsze dla dziewczyny : Maria, Anna, Katarzyna , Karolina, Magda, Najładniejsze dla chłopaka : Maciej, Marcin, Michał, Adam Najbrzydsze dla dziewczyny : Andżelika (!!!), Jessika,Pamela :/ , Samanta, Najbrzydsze dla chłopaka : Kevin, Krystian, Dominik, Patryk, Alan,

Gość Nadia Nadia
i jeszcze raz Nadia!! najpiękniejsze!Moja córcia takie imię nosi:D a dla chłopca Marcel... najbrzydsze:Eustachy i Brygida

Gość Maja mam na imie
najpiękniejsze imie dla dziewczynki to:Zuzanna musze jeszcze jedno Patrycja,Julka najpiękniejsze imie dla chłopca:Sebastian noi znowu musze drugie Kacper. ale na pierwszym miejscu jest Zuzanna i Kacper,Szymek a najbrzydsze imie dla dziewczynki to:Karolina,Basia,Iza,Kinga,Amelka,Pamela,Angela,Iwona a najbrzydsze imie dla chłopca to:Krystin,Adam,Igor,Antoni itd.

Gość Brzechwa
najfajniejsze : Michał Najgorsze : Dżesika , Brajan , Angelika , Daria

Gość cytryna zmiodem
najładniejsze : Marcin, Adrian, Maksymilinan, Ksawier Arletta, Amelia, Natalia, Patrycja, Najohydniejsze: Czesław, Wiesław, Zbigniew, Roman Zofia, Katarzyna, marta, karolina

Gość abecadło gapcioskie
1 najładniejsze Bogusia lub Celinka 2 najładniejsze Agnieszka i Łukasz 3 najładniejsze Rufus i Magda 1 najbrzydsze Michał i Pola (nie lubie imienia pola bo moja mama ciągle mówi że chce mieć) noi to wszystko

Gość BAsiaaaaaaaaa
przykro mi,ze az tak wam sie nie podoba moje imie :( ja tez za nim nie przepadam,ale zeby najbrzydsze na swiecie??? teraz to juz calkiem go nie lubie :( ale i tak je wole niż chociazby stanislawa,kunegunda,zefiryna,dżessika :) moglo byc gorzej :)

Gość rym cym cym z dupy dym
najładniejsze dla dziewczyny: Cynthia i Nadia najbrzydsze dla dziewczyny: edyta i kamila najładniejsze dla chłopaka: Alex i Kryspin najbrzydsze dla chłopaka: Dominik i Tomek

Gość filip galastezjusz
No Cynthia piękne imie!!!

Gość pom pom pom
najladniejsze dla dziewczynki:Nadia(widze,ze wielu osobom rowniez sie podoba),Liliana,Miranda,Laura,Sylwia,Natalia,Alicja dla chlopaka: Adam,Aleksander,Tomek,Oskar,Kajtek,Piotrek najbrzydsze dla dziewczyny: Longina,Zyta,Scholastyka,Kordula,kunegunda,Zefiryna,Zdzislawa,Wacława hipolita :O dla chlopaka: Longin,hipolit,telesfor,sykstus,zdzislaw,bonawentura,kosma :O :O :O

Gość nic a nic sie nie marnuje
najładniejsze: wiktoria, patrycja, sara, gabriel najbrzydsze: zuzanna, sebastian, kamil

Gość pom pom pom
jeszcze ladne wiktoria,zapomnialam

Gość pom pom pom
a jak wybrac calkiem najladniejsze to Nadia/Liliana/Miranda-najladniejsze,trudno zdecydowac sie na jedno Adam/Tomek/Aleksander

Gość karolcze
Najładniejsze to Madzia i Tomek, a najbrzydsze to Roksana (imie jak dla psa... nie wiadomo jak to zdrabniac: roksi, roksi, do nózki) i Allan

Gość księżycowy kanon
zgadzam się z "najładniejsze anna" że Najładniejsze Anna :) a zdecydowanie najgorsze Andżelika :O

Gość ujdzie
Najładniejsze: Liliana, Maja (moja córka :p) Najbrzydsze: Żaneta, Grażyna, Bożena Najładniejsze: Wiktor, Filip Najbrzydsze: Wiesław (mój biedny brat), Alojzy. Wszystkich, których imiona wymieniłam w "najbrzydszych" przepraszam, ale nie moja wina, że mi się nie podobają 😭 Więc mam nadzieję, że będzie mi wybaczone :p

Gość kala-marnica
najbrzydsze-Andżelika,Angelika-Zbyszek najładniejsze-Agnieszka,Weronika-Tomasz,Marek

Gość ljljl
najładniejsze: Aneta i Łukasz

Gość kala-marnica
właśnie-Edyta-co to koorwa za imię

Gość kbks
Najładniejsze dla dziewczynki: Olwia, Liwia, Agata, Dominika, Karolina. Dla chłopca najładniejsze: Konrad, Czarek, Filip, Wiktor. Najbrzydsze dla dziewczynki: zdecydowanie Monika. Mam bardzo złe skojarzenia z tym imieniem, wszystkie osoby jakie znałam, które je nosił latały za facetami, były puszczalskie i zazwyczaj bardzo słabo się uczyły. A najbrzydsze dla chłopca to nie wiem, ciężko mi się zdecydować, chyba wszystkie starodawne imiona są dla mnie nieciekawe:P

Gość kbks
Do najbrzydszych dodałabym również imię Ilona. Kojarzy mi się z gilonem i babokami. Do słowa Ilona wystarczy dopisać słowo G i wychodzi Gilona:P Coś potwornego:P

Gość ujdzie
A moje już poleciało w najbrzydszych 😭 Ale przez 31 lat jakoś przywykłam do tej Edyty, w sumie to wolę niż Daria a tak chcieli mnie nazwać.

Gość Anq
Dla dziewczyny najładniejsze: Hania, Oliwia, Eryka, Wiktoria... najbrzydsze: Marlena, Arleta, Bożena, Mariola, i wszelkie Dżesiki i Nikole Dla chłopca najładniejsze: Dominik, Eryk, Adrian, Remigiusz Najbrzydsze: Olaf, Stachu, Wiechu i inne Fabiany i Oskary

Gość Katsienka
a moje widze ze jest jednym z uznanych za najbrzydsze ;) kiedys sie zloscilam ze takie popularne,aleod kiedy moj Pawel (mniam) mowi do mnie Kasienko o wiele bardziej mi sie podoba ;) nie ma brzydkich imion, sa tylko imiona nieadekwatne do kraju... amerykanskie imiona sa ok w USA z \"ichnimi\" nazwiskami, antomaist Andzelika Kowalska brzmi conajmniej dziwnie... i hym udziwnianie imion moz przysporzyc ich wlascicielom problemow w przylosci.. nie widzialam dotad np Pani Prezes Dzesiki Nowak.. - brzmi to troche nieprofesjonalnie i moze odstraszac klientow ... i osmieszac wizerunek firmy ;) w sumie uwazam ze najladneijsze sa polskie imiona ew \"miedzynarodowe\" jak np Anna ( angielska, polska,amerykanska- wszedzie tka samo);)