Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka22

ile kosztuje przesłanie zwierzaka pocztą z łodzi do poznania

Polecane posty

Gość margotka22

i jak to sie odbywa czy oni mają jakies specjalne kartony do przeworzenia zwierząt które mozna u nich kupic bede wdzieczna

Gość margotka22
wiem ze cena moze zalezec od wielkości zeierzaka a mi chodzi o ptaka nimfe

Gość szczerze jak juz
musisz wyslac zwierze, to lepiej wyslij kurierem, juz raz byla afera w Polsce jak to Poczta ktos wysylal szczeniaka Labradora i pies zdechl, pozatym ze teraz paczki niedosc ze gina to niektore docieraja po kilku tygodniach, odradzam ci Poczte Polska

Gość ryszarda_P
Przesyłać zwierzaka????????????

Gość break
nie no nie mów ze chcesz biedne zwierzątko wsadzic do kartona i wysłać...to jest niehumanitarne!!!!!!!!!!!!!! nie rób tego bo zwierzak tez odczuwa niewygody podróży...lepiej sie poświecić i dowiezc zwierzaka osobiscie samochodem!!

Gość TO POWINNO
BYĆ KARALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dżana
da na pks albo pociąg

Gość break
wiesz co jeśli sprzedajesz zwierzka np.na allegro to zaznaczasz ze ODBIÓR wyłącznie osobisty!!! Nie możesz wysłać go pocztą bo to nie zabawka!!!badz ze człowiekiem albo sama wsadz sie w karton i wyslij na 2 koniec polski!!!!!!!!!!!!!

wyślij sie sama pocztą debilko,najlepiej w podróż dookoła świata.Tylko to mi przychodzi do głowy.

Gość jak mocno trzeba sie
pierdyknąc w łeb, zeby wpaśc na pomysł przesyłania żywego stworzenia pocztą?!Margotka, jeśli to 22 przy nicku to wiek, to poraza mnie twoja niezmierna glupota. Choc prędzej to na IQ wygląda.

Gość i to jeszcze nimfę...
która z pewnościa dostałaby zawału w podróży.... :o

Gość break
no i co margotko,zatkało cie??

Gość Piechu
POPIERDOLIŁO CIĘ??????????????????????????????????

Gość jhjh
weź sama się włóż do kartonu i wyślij - naprawdę świetna przygoda...

Gość blanka jestem
Ty wariatko!!! jak można wysłać w paczce biedne zwierzę które też czuje? jestes zwykłą szmatą a nie człowiekiem :-/ lecz się!! Ciebie w j e b a ć do paczki to ciekawe co byś zrobiła? zwierząt się nie sprzedaje suko.

Gość margotka22
no dzieki wielkie za te komentarze ale chyba nikt nie zwrócił uwagi na to ze ja nie napisałam ze chce wysłąc ptaka poczta tylko pytam sie jak to sie odbywa i ile kosztuje a to chyba róznica a pytanie moje bieze sie z tąd poniewaz znalazłam ogłoszenie ze dziewczyna chce sie pozbyc tego ptaszka i to bardzo szybko i to ona zaproponowała mi poczte ale ja zrezygnowałam z takiego układu bo sama mam w domu dwie nimfki i za nic w świecie nie wysłałabym ich pocztą ba nawet nie wydałabym ich nikomu chocby nie wiem co a moje pytanie wzieło sie z czystej ciekawości bo ona napisała mi ze taki zwierzak t w jeden dzien i juz jest na miejscu a ile kosztuje kurierem albo pociągiem albo pks-em ak to trzeba załatwic ktos cos takiego próbował zrobic a tak na przyszłosć to zanim zaczniecie kogoś obrazac i krytykowac to zastanówicie sie troszke a te 22 to mój wiek

Gość ptaka
nie da sie wyslac pocztą, przez internet sie ptaka wysyla:o :p

Gość kamilooos
jestescie wszyscy pojebani bo swierzete typu papugi normalnie sie wysyła ja wysyłam co 4 dzien i wszystko jest okej