Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaaaaaaaaa18

Mój dziwny chłopak czy z nim wszystko okey??

Polecane posty

Gość a może powinien bliżej poznać
dziewczynę z tego topika http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3476687 zróbcie sobie trójkącik na przykład- znaczy zrobią sobie sparing, a ty możesz wtedy spokojnie oglądać telewizję robiąc na szydełku... albo jakimś normalnym facetem

powiem ci tak wspolczuje i uciekaj od niego jak najdalej nie jest z nim ok .....wiem ze ciezko ci bedzie go zostawic ale zastanow si e dziewczyno jaka przyszlosc cie czeka?????pamietaj jak reka raz poleciala poleci i nastepny raz jezeli ci na nim zalezy to zmus chlopaka do leczenia idzcie razem do psychologa ja mialam tez taki zwiazek chlopak uderzyl mnie raz pozniej przepraszal ze juz nigdy wiecej za jakis czas sytuacja sie powtorzyla tylko juz nie czul sily w rece bil mnie jak w szale i jeszcze zazucal ze to moja wina nawet jak krwawilam i chcialam zeby mi omogl powiedzial ze zasluzylam na nastepny dzien byl jak barenek i znow obiecal TO PUSTE OBIETNICE chcesz zeby za jakis czas twoi bliscy plakali nad twoim grobem?bo i tak moze sie to skonczyc nie pozwol sie bic znajdz swoja wartosc i zostaw sukinsyna!!!!!!! jak chcesz napisz na mego meila pozdrawiam