Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka21

co zrobic jak faceta kreca inne laski??

Polecane posty

Gość Panienka21

Jestem z chlopakiem 7 miesiecy a jego kreca inne dziewczyny, az boje sie myslec co bedzie potem. Ma ktos tak???

Mnie tez kreca inne dziewczyny, nie tylko moja, i co z tego?

Gość liko
to że jest na diecie nie oznacza, że nie może wiedzieć co jest w menu

Gość Panienka21
Na mysli mam to, ze np. podniecala go jedna dziewczyna, mysle, ze nawet o maly wlos sie z nia nie spotkal, pytal sie jej czy ma nagie zdjecia. Nie chodzi mi o modelki czy jakies piekne , o ktore wogole nie jestem zazdrosna bo to byloby chore juz.

Gość nemesis*
Każdego normalnego faceta kręcą inne laski :D Tylko niektórzy mają na tyle oleju w głowie, by nie uświadamiać w tym swoich partnerek, inni na tyle przyzwoitości, by nie prosić o gołe zdjęcia a nieliczni na tyle dojrzałości, by unikać kontaktu z takimi, co kręcą szczególnie ;)

Gość Panienka21
No wlasnie a on jakos nie unikal tego kontaktu, fakt ona byla starsznie nachalna, ale w koncu on uległ i gadal z nia o sexie i mowil co by jej w tej chwili zrobil itp i pisal, ze patrzy teraz na jej fotke i mysli jakby bylo fajnie, ale to niemozliwe bo ma dziewczyne ktora kocha, ale gdyby nie mial chetnie by sie z nia przespal !!! Wrrrr

Gość zmienić faceta

Skoro on potrafi z czymś takim wyskoczyć do innej kobiety, to co Ty z nim jeszcze robisz? Przecież facet ewidentnie nie ma klasy. A wracając do meritum, to jest ewidentne przekroczenie granic, czym innym jest pozytywny komentarz na temat urody innej kobiety, a czym innym takie \"końskie zaloty\" ;-(

Gość abecede
oblesny typ! zostawic na pastwe losu, innych nachalnych, kogokolwiek.

Gość Panienka21
On jest super facetem. Nie rozmawia juz z ta dziewczyna, ale po tym jak sie dowiedzialam zablokowal ja na gg i naublizal, ale on nie musial z nia rozmawiac potem mowil ze to najwiekszy jego blad, ze wogole z nia rozmawial, ale co bedzie potem?? My jestesmy ze soba dopiero 7 miesiecy!

Gość abecede
super facetem? :) zart? naublizal jej? i z tego tez jestes zadowolona i to dowodzi tego, ze jest super facetem? a wczesniej co? mial w budyn w gaciach na widok jej zdjecia?

\"po tym jak sie dowiedzialam zablokowal ja na gg i naublizal\" Ech, aż szkoda się wypowiadać w takich wątkach, bo się człowiekowi żyć odechciewa po takich tekstach. Jedno warte drugiego ...

Gość Panienka21
Ja nie napisalam, ze to jest super;-/, ja powiedzialam jakim on jest czlowiekiem ogolnie!! Jest mi z nim jak w niebie, ale nie potrafie zrozumiec jego postepowania bo to do niego niepodobne, jest wrazliwy, opiekunczy, kochany!! I tego nie rozumiem :( dlatego zalozylam topik...

Gość helenka 23
podziwiam, że jeszcze z nim jesteś

Gość należy ZWOLNIĆ takiego faceta
dosłownie - są inni, lepsi :) ten to jakiś kompletny gnój.. twój następny topic będzie "zdradził mnie, ale potem ją pobił i powiedział że go zgwałciła".. przykro mi :( szkoda życia na palanta

Gość Panienka21
Moze i macie racje nie wiem, ale zalezy mi na nim bardzo i wiem, ze zadnych innych wybrykow nie bylo, teraz sie zdolowalam moze ja faktycznie jakas slepa jestem ;-/, ale on nie ma kontaktu z innymi dziewczynami, na gg zawsze opis skierowany do mnie, widujemy sie praktycznie codziennie i cale dnie poza skzola i praca sopedzamywspolnie i przez ta glupote ma sie wszystko posypac??

Zmienić faceta :classic_cool:, to chyba jest oczywiste:D Przecież to i tak jest sprawa czasu jak znajdzie sobie inną:D

Gość należy ZWOLNIĆ takiego faceta
głupotę?? dobre sobie:O fakt - siebie warci

Gość Panienka21
Tak, ale on jest naprawde dobrym czlowiekiem, nie moge uwierzyc w to, ze jest takim zwyklym samcem i ulegl jakiejs panieneczce...Jest slaby psychicznie...

Gość Panienka21
No, ale on mnie nie zdradzil !! I piszac z nia mowil jej ze kocha dziewczyne z calego serca i nigdy mnie nie zdradzi!! Pisal, ze chce ze mna byc do konca i ze gdyby niewiadomo jaka laska sie dobierala do niego to by mnie nie zdradzil(czytalam cala rozmowe), powiedzial mi ze on sie tak nakrecal tylko...

Gość aonanaia
moim zdaniem 7 miesiecy to sporo czasu i widujac go codziennie znasz go co nie co, na pewno lepiej nic ludzie z kafeterii ;) wiec nie uciekaj z podkulonym ogonem, skoro powiedzial ze popelnil blad to moze tak mysli. rozmawiaj z nim duzo o tym, obserwuj, pytaj o inne kobiety jakie ma zapatrywania i dlaczego tak zrobil...az zrozumiesz . powodzenia:) i nei zalamuj sie drobnym podknieciem. ja sama mialam takie podkniecie na poczatku zwiazku przez wlasny brak wyobrazni. bo wiesz jak on gada z inna to jakby to powiedziec..nie czuje jak bardzo cos Cie zaboli, do tego trzeba dojrzec, pobyc z kims i pocwiczyc swoja wyobraznie

Gość Panienka21
No tak ja z nim rozmawialam o tym, ale go to boli bardzo, ze tak zrobil, nawet lzy mu w oczach sie zakrecily, on ma malo kolezanek wszystkie to sasiadki z zadnymi sie nie spotyka, zawsze po pracy jest u mnie, ja tylko chcialam sie zapytac czy to jest normalne, ze on moze pozadac inna, ale tylko na ten moment jak z nia rozmawial, bo do zadnego spotkania nie doszlo i mowil ze nigdy by nie doszlo, mowil ze go to tylko podkrecalo...

Gość do a.n.k.k.
i ją zwymyślał...cham jakiś...ale ja nie będę tu na niego gadać, bo to Twoje zycie i Twoja sprawa...

Znam takiego jednego:O Teraz ma żonę i dalej się ogląda:P Nic się nie zmienił, wręcz stał sie jeszcze gorszy:D, to uważaj i lepiej porozmawiaj z nim i to ostro, jeśli normalna rozmowa nie pomaga. Ale jak tu było wspomniane, sama powinnaś wiedzieć najlepiej.

Gość aonanaia
ja ze swoim jestem ponad 3 lata i z tego co wiem to jest to normalne ze pozada sie innej, ze moglby chciec sie z inna przespac dla czystego seksu, ba, nawet fizycznie inna moze go bardziej pociagac ode mnie-ale nei zrobi tego bo mnie kocha, wiaze ze mna przyszlosc i nie chce ranic- i chyba o to w tym wszystkim chodzi,zeby w imie milosci moc oprzec sie pokusom

Gość aonanaia
ale..nie jest normalne ze facet dazy do takich sytuacji, ze mysli codziennie o tym zeby inna zaliczyc itp- musisz te info wyciagnac od swojego partnera. W tym co tutaj opisalas to ja nie widze niczego takiego.

Gość Panienka21
No wlasnie boli mnie ze ludzie pisza, ze jest gnojem, bo dla mnie jest cudownym chlopakiem i poza tym incydentem nie mial zadnych rozmow ani nic w tym stylu z innymi dziewczynami, on nawet w telefonie komorkowym z dziewczyn ma tylko moj numer i swojej kolezanki z dziecinstwa !!! Codziennie mi mowi jaka jestem piekna itp, jak idzie do pracy po godzinie juz pisze smsy jak mocno mnie kocha i ze juz teskni! Wiem, ze z innymi dziewczynami sie nie spotyka bo niby kiedy?? Na gg ma zawsze opis do mnie, ze mnie kocha i podobne tyle, ze uległ tamtej dziewczynie, bede trzymac reke na pulsie oczywiscie, ale nie chce zeby to zniszczylo nasz zwiazek, ktory jest naprawde udany...