Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka21

co zrobic jak faceta kreca inne laski??

Polecane posty

Dziewczyno, zdecyduj się wreszcie o co Ci chodzi i przestań chrzanić! Albo jest fantastyczny, cudowny, kochający i w ogóle niewiadomoco, albo jesteś prawdziwie i poważnie zaniepokojona jego zachowaniem. Zawracasz ludziom głowę, a później odwracasz kota ogonem - po jasną cholerę marnujesz nasz czas?!!

Gość aonanaia
wiec nie pozwol zeby to cos popsulo miedzy wami, bo jest dobrze, jasno okreslil tamtej dziewczynie ze kocha Ciebie i z Toba chce byc. Faktem jest ze popelnil blad piszac jej ze go pociaga, no ale i tak by to pomyslal, wiec coz z tego, nastepnym razem juz nie napisze i Ciebie nie zrani. ludzie ucza sie na wlasnych bledach, trzeba dawac sznase poprawy.widac ze dobry jest i mu na Tobie zalezy:)

Gość Panienka21
Nie potrafisz przeczytac o co mi chodzilo?? Chcialam sie dowiedziec czy innych facetow poza ich dziewczynami tez kreca inne dziewczyny!! On jest fantastycznym czlowiekiem!! Chcialam tylko sie dowiedziec czy inni faceci pomimo iz kochaja swoje kobiety pozadaja innych, ale nie zdradzaja ich!! Prosze Cie czytaj ze zrozumieniem;/ i nie wypowiadaj sie juz jezeli nie masz nic do powiedznia, nie chce zebyscie mi mowili jaka ja jestem albo jaki jest moj chlopak!! Nie to jest w pytaniu.

Gość aonanaia
Jako facet troche zrozumienia, kobieta nie wie co myslec dlatego chce z kims o tym porozmawiac. jakby miala jasnosc sytuacji to nie musialaby to siedziec

Gość Panienka21
to bylo do tego faceta..

Gość Panienka21
Moze troche zle okreslilam to o co mi chodzi, ale to wszystko wyszlo w pozniejszych wypowiedziach... Ja chce wiedziec czy faceci tak maja! Moj chlopak lubi bardzo sex i moze to jest powodem tego, ze jej uległ w tych rozmowach...

Gość Panienka21
aonanaia -> a jak u Ciebie bylo z tym potknieciem w zwiazku??

Więc bądź łaskawa tak wyrażać swe myśli, aby Twoje oczekiwania stawały się jasne w pierwszym poście a nie dopiero teraz. Następna \"panienka z okienka\", która dopiero po dłuższej chwili orientuje się, o co jej chodzi.

Gość Panienka21
Ja wiem o co mi chodzi, ale mam metlik w glowie i to jest tego powodem!! To jest moj pierwszy taki zwiazek!! Zrozum czlowieku po co atakujesz od razu?? Nie potrafisz normalnie z ludzmi rozmawiac(pisac)??

Gość aonanaia
nie zwracaj na neigo uwagi u mnie bylo duzo gorzej niz u Ciebie, bo ja pocalowalam sie z innym facetem. ze swoim bylam niecale pol roku. na szczescie zostalo mi wybaczone. tez to moj pierwszy zwiazek, ja troche bylam niedojrzala, teraz potrafie sie temu oprzec i przede wszytkim nie szukam okazji. mnie pociagajac inni faceci, tak samo mojego faceta inne kobiety, ale trzeba wiecej myslec i miec wyobraznie.

Podobno wszyscy faceci tak mają :( Kobieta to sie w pełni zaangazuje i nie myśli o innych,tylko o jednym.A chłop niestety ...:o Jakiś debil ulepił ten świat!!! I chyba myslał jajami:o

Gość stare dobre malzenstwo
chlopak robi rozpoznawanie terenu a ciebie trzyma jako wyjscie awaryjne bo jestes glupa i naiwna.

Gość Panienka21
Ja jestem jego pierwsza dziewczyna, ja wczesniej spotykalam sie z kilkoma a on?? Jest niesmialy mimo iz jest przystojny, jak chcialam odpoczac od niego to sie powyl jak dziecko, potem mi powiedzial, ze nawet mial "czarne mysli", nie wychodzil wogole do kolegow na osiedle;-/, wiec nie sadze, ze mnie traktuje jako wyjscie awaryjne, wiem, ze mnie kocha i bedzie sie do mnie niedlugo wprowadzac. Zal;uje tego co zrobil i mowil, ze to sie nie powtorzy, zdaje sobie sprawe z tego ze moga krecic go inne laski i nie mam nic przeciwko Ok, tylko zeby takie cos wiecej sie nie powtorzylo jak takie rozmowy, widocznie byl tak napalony, ze zaczal myslec czyms innym...

Gość Panienka21
Aha i nie zycze sobie tego zeby ktos o mnie pisal, ze jestem glupia!! Prosze ludzie o wiecej kultury, nie bede sie odgrywac bo nie jestem PROSTACZKA!