Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochannka

a jej go zabiore !!!!

Polecane posty

Gość kochannka

Z pocztku chcialam do lozka go miec ale teraz mi to nie wystarczy jak sie do tego zabrac?

Gość perfidnie

Gość profesor trutka-dupka
takie rzeczy to tylko w erze :P

Gość eeeeeeeeeeee
tu raczej zrozumienia nie znajdziesz.:o

Gość bez skrupułów
A sexem go!!! Sexem wab :D Hehe. A tak poważnie to mogę być i zdzirą, ale też myślę jak faceta kobitce odebrać, tylko, że oni nie są małżeństwem, nie wiem jak jest u Ciebie.

Gość bez skrupułów
I nie wiem jak zrobić to skutecznie.. raz na zawsze... :) Ale jestem na dobrej drodze, no i nie sexem :D

Gość kabel
a po co Ci on? przelaciałaś , to kopnij dziada i bierz się za następnego

Gość eeeeeeeeeee
mam nadzieję,ze ciebie też jakaś tak samo zalatwi,tylko nie zapomnij się zakochac:o

Gość Moje nowe wcielenie
hmmm po co Ci on jak taaaki niewierny?? myślisz, że Ciebie nie będzie po rogach walił?? ....daj sobie z nim spokój!

Gość ...........oj............
mam nadzieję że kiedy zdobędziecie już swoich facetów zasadzą wam takiego kopa że się posracie :O

Gość kauki
przeleć też jego żonę w życiu trzeba się dzielić, podaruj staruszce odrobinę rozkoszy

Gość bez skrupułów
A pomyślałyście, ze ktoś może kochać kogoś kto już tkwi w innym związku, ale z przyzwyczajenia. Drogie, miłe, rzetelne, prawe Panie.. zawsze są dwie strony medalu :)

Gość diascja
dlaczego chcesz odebrać komuś faceta?

Gość diascja
w zasadzie to jak facet kocha, jest wierny i lojalny to sie nie da poderwać innej.

Gość na siłę go weź
przecież faceci to bezwolne durnie, którymi kobietki mogą sterować i ich omotać :D

bezwolne durnie :D ? a to dobre se :O i takie bezwolony dureń, ma dwie kobiety: żonę, kochankę, i to pewnie nie jedną jeśli patrzeć czasoperspektywicznie; a taka kochanka, zostaje pózniej z niczym ryczy płaszczy się i zakłada na kafe topici, jaka byłam głupia a teraz cierpię. jeśli facet ma kochankę, to wy później (zakładajać, że wam się go uda odbić) będziecie takimi zdradzanymi kobieta...miłość miłością, ale myślenie chuujem zostaje :D 🖐️ no i oczywiście wam życzę, abyście były takimi zdradzanymi :) 🖐️

Gość na siłę go weź
oczywiście, że bezwolne. Poczytaj sobie prawie każdy topik tutaj. Przecież jak suka nie da to pies nie weźmie, więc tak naprawdę jesteście faceci durniami, którymi kierują kobiety :D

Gość 845785ryr44
Pamietajcie,że to co zrobicie komus,powróci do was! Jesli wyrządzicie krzywdę drugiemu człowiekowi, wyrzadzicie krzywdę sobie..... \"Kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie\".

nie jestem facetem jak mężczyzna nie weźmie (nie!!! pies, bo tych jesteście zapewne warte:) ), to suka wtenczas staje na rzęsach :D i wariuje; poza tym to nie jest bezwolność to o czym Ty mówisz :) tylko spryt :D wykorzysta, sam skorzysta i kopnie w dupę (vide wróci ze skruchą do żony). jedni i drudzy siebie warci:)

Gość na siłę go weź
ale facet nie ma tu nic do gadania :) jak kobieta chce to będzie miał możliwość a jak nie to ups. Więc oni nie mają nic do gadania :)

gubisz się w tym co tu piszesz :D no chyba, że szczytem Twoich marzeń jest tylko traktowanie popuszczania szpary jako karty przetargowej (a, przecież taki gość ma nadal żonę, albo sobie znajdzie następną, cię znalazł to czemu nie inną?) a jak taki facet od układu ci nie da, to ty zostajesz na lodze :D 🖐️...no chyba, że też masz kochanka (ale kobiety są raczej bardziej emocjonalne, i się z reguły w takim bujają stąd te topici, więc jakby odpada). i jeszcze jedno, jakby facetami kierowały kobiety, to nie powstawały tego typu topici, z prośbami o pomysł :D bo nie byłoby problemu: już zostałby przez nią pokierowany. 🖐️

no trochę realizmu :) a nie poczucie własnej wyjątkowości: jak ma żonę i jedną kochankę, to z wiernością raczej na bakier, czyli po kochance(która być może awansuje na żonę:D), przyjdzie pewnie kolejna etc. :)

Gość bardzo ci współczuje ....
zapamiętaj !!!!!!! kiedyś w życiu inna zdzira odbije tobie faceta...i dobrze !!! bo takim małpom jak ty to tylko nakopać :O :O

Gość nie wspolczuje nikomu
do bardzo ci wspolczuje ile razy facet cie zostawil?? tak bidulko a ty dalej na nigo czekasz zakladajac wciaz nowe topiki "czy wroci" ale nie wroci :P a wiesz czemu bo jestes glupia suka :P

Gość pXXXXXX
Kochanka a ja Cie rozumiem i tez wlasnie odebralam go zonie.Magia dziala:)

Gość mieszkam za granica
i czego sie cieszysz idiotko bedziesz plakac tak jak teraz placze jego zona !!!!

Gość pXXXXXX
Tak Ci sie tylko wydaje plytka kobieto

naprawde jestescie takie zadowolone wiedząc, że budujecie wlasne szczescie na cudzym nieszczesciu ? nie chce nikogo osadzac, ale nie lubie ludzi ktorzy pchaja sie tam gdzie nie powinni i co to za pomysl? seksem? zalozmy ze macie dzieci, jakze wspaniale by sie czuly gdyby ktoregos dnia dowiedzialy się jaką cześcią ciala ich mamusia odbila tatusia innej kobiecie :O robcie co chcecie, ale czy warto? kiedys mozecie przez to gardzic same soba...bo jakby nie patrzec, zrujnowalyscie komus zycie !