Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carrea

Jak wybaczyc zemste?

Polecane posty

Gość carrea

Nie wiem dlaczego ale moj ex facet mscil sie na mnie. Nic zlego mu nie zrobilam, nie zdradzilam, moze jedynie zniszczylam to wszystko przez moj wybuchowy charakter. Chcialam naprawic a on stopniowo mnie niszczyl. To byly rozne sytuacje. Potrafil umowic sie i nie przyjsc, wylaczyc komorke w trakcie rozmowy i wlaczyc po 3 dniach, unikac mnie-wiele wiecej. Po czym zjawial sie i bylo ok. Prowadzil ta gre rowno 13 miesiecy. Po czym jak ja przerwalam, tylko sie usmiechnal i zniknal. Jak mu wybaczyc?

Raczej postaraj się o nim zapomnieć. I co właściwie masz mu wybaczyć ? To że zniknął czy to że Cię robił w konia?

Gość dont worry be happyyyy
a On chce do Ciebie wrocic? cos tu nie rozumie,facet Cie unikaka jak woda ogien a Ty chcesz mu wybaczac...tylko co chcesz mu wybaczyc??? moze spojrz na ta sprawe z perspekltywy czasu,tzn, dajcie sobie spokoj a po czasie bedziesz sie smiala ze swojej glupoty!!! a moze sie myle... nie wiem

Gość eeeeeeeeeeee
fajnie cię zalatwill hehehehe.Po co masz mu wybaczac,jeszcze ci mało,masochistka jesteś????

Nie ma na to sposobu. Trzeba chcieć wybaczyć i wtedy nie trzeba pytać o sposób na to - nic na siłę.

Gość carrea
Moze zle ujelam pytanie. Jak mam po tym wszystkim potraktowac to wzystko z klasa. Ja jednak nie potrafie sie mscic za to wszystko.

Gość carrea
Nie, ja nie bede z nim. Juz go nie ma. On mnie nie prosil o przebaczenie. Ja chce mu przebaczyc bez widzenia sie z nim a ciezko mi jest dojsc do zgody nawet z sama soba.

Klasą będzie to właśnie, że się mścić nie będziesz. Zapomnisz poznasz kogoś innego. Twoje szczęście będzie dostateczną \"zemsta\"

Gość carrea
Fajnie mnie zaltwil, ktos powiedzial. Tak, bylam naiwna, jestem tylko czlowiekiem i mam swoje slabosci. Kochalam go , wierzylam, taka juz bylam.

Gość lusia ce
ciesz się, ze się debila z zycia pozbyłaś...i juz wybaczać nawet nie trzeba, bo czlowiek szczęśliwy, ze z taqkim gnojem nie ma do czynienia...