Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...beznadziejna.osoba...

nikt mnie nie chce - zabije sie

Polecane posty

Gość albo mi
tez sie czuje dzis beznadzieja:( co mam zrobic? chcialabym stracic przytomnosc i obudzic sie za sto lat:(

o kurna, mogłas zwrócić na nią cacao z korzuchem a tak w ogóle to zauważyłaś że rozpierniczamy beznadziejenj topik? ps. beznadziejna looz, im jesteś starsza tym gorzej w życiu;)

albo mi----- oszzalałaś? za sto lat ta planeta będzie nie do życia! ludzie będą mieć jeszcze większą kurwicę niż teraz

Gość spodnie w grochy
kto chce się wieszac ? wy potwory bez serca :P:O

Gość albo mi
moze masz racje. mam to w dupie i pewnie oszalalam. niewazne. nie chce mi sie na to wszystko patrzec. wolalabym nie istniec jak juz

Gość spodnie w grochy
albo mi--> nie to forum tu ludzie nie pocieszają ale dobijają więc lepiej zmykaj stad bo tutaj nabawisz się na dodatek nerwizy albo jakiejs psychozy

Gość spodnie w grochy
bede Was nawiedzać :P o ile się bedzie dalo

Gość spodnie w grochy
sweet dreams --> ten cąły topik to jeden wielki podszyw ROZUMIECIE TO ?!

Gość spodnie w grochy
no własnie:o co tak powowli piszecie hę?

Gość mulatorka
Kafe zmuliła doszczętnie:P

bo tu siedzą same stare babcie które dopiero co odkryły kafe i udają że są młode i pięknę ponadto zastanawiają się czy sex analny to przyjemnośc czy zboczenie?, borykają się z grzybicą pohwy i ogólnie przegrały życie. acha a wolno piszą bo mają początki parkinsona

Gość albo mi
ciemnooka-> nie mam zamiaru stawac z toba w konkury, ktora ma gorzej. chcialam sie wyzalic, bo mam dola i pewnien dylemat. koniec spodnie w grochy-> wiem, lepiej jest wysmiac, inaczej tego forum co niektorzy nie uzytkuja. nie wszyscy chyba sa jednak tacy madrzy, co? moze ktos inny tez mialby czasem przyznac sie do slabosci, gorszego dnia?

beznadziejna jestes tu jeszcz? bo naszły mnie wątpliwości czy to z tobą gadalam wczoraj na topiku razem z ciemnooką

Gość spodnie w grochy
nom ze mną przecież się wm na koncu zaczerniałam och kulaj zukerek o zym ty myślisz dziewczyno :O

Gość albo mi
ciemnooka, idz z Bogiem. moja odp byla do spodni w grochy, bo wyrazila swoja opinie. ja te opinie podzielam. najwwyzzy czas, zebys przetarla swoj monitor, bo obrosl w kurz...

beznadziejna masz jeszcze jakieś problemy natury egzystencjonalnej? dajes, może coś poradzimy ps. nudzi mi się

Gość albo mi
dobry pomysl, nie chce mi sie z nikim przekomarzac, kurde, komu mam sie wyzalic. trzeba sie zaraz czepiac slowek? poprostu tym razem to nie ja bede kogos podnosic na duchu i sama potrzebowalam kontkatu z druga osoba. dam sobie jednak z tym spokoj. milej konwersacji. dobranoc.

Gość spodnie w grochy
od groma i jeszcze trochę starczyło by na 1000 tematów ale ja już ide spać bawcie się w swoim towarzystwie :P

albo mi ciemnooka-> nie mam zamiaru stawac z toba w konkury, ktora ma gorzej. chcialam sie wyzalic, bo mam dola i pewnien dylemat. koniec tak napiosalas do mnie a ja cio na to odpisalam...cholera wie czym sie martwisz ale jakos mam dziwne wrazenie ze jeszcze nie wiesz co to znaczy miec zmartwienia...myslisz ze mi jest łatwo...nie mnie tez jest trudno...mam taka zajefajna sytuacje ze az mi sie chce zygac na sama mysl ale nie przyszlo mi do glowy zeby sie tu zalic a taka ty przyszlas sobie i mi wszystko przypomnialas...sama idz bo wlasnie mi zjebalas humor a udalo mi sie na chwile o problemach zapomniec:O...