Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pomoże

Kto jest z Warszawy i ma chęć mi pomóc? Aoutobusy i tramwaje

Polecane posty

Gość Ameliaaaaa
Czy ktos moze leci do usa w poniedzialek 25 czerwca

hahaha ale mnie rozbawiliście....chyba już mi dziś bije po tych maturach ;)

Gość Kto pomoże
faktycznie. Bilet dla bagazu. Jaki koszt?

Gość mądralinska lalallal
http://map24.interia.pl tu sobie popatrz trase, to narzedzie pokazuje jaką drogą się jedzie ze stadoinu na Okęcie co do taxi to sądzę, ze taka droga moze kosztowac w granicach 25-35zł maximum, nie więcej a nie martwisz się czy kupisz bilet i nie taszczysz duzych walizek aha, uwazaj, bo w 175 kradną kieszonkowcy, slynny ten bus jest z tego, ze tam na turystów polują

Gość Kto pomoże
Ja raczej jade pracowac wiec bez kasy :) ale jakby co bardzo dziekuje za rady i odpowiedzi :)

Gość Kto pomoże
No to wiem wszystko, najpier 25, potem 175, okecie. Jak jest z biletem dla bagazu? a i jeszcze postój taxi- jakby co- gdzie najblizszy, bo skoro mowicie ze dojade za 30 zl do okecia to to sie faktycznie oplaca :) myslalam ze jest drozej

Gość Kto pomoże
aaa i widzę , ze opłaca się bilet 60 lub 90 minutowy :) bardziej niż dobowy, super ta Wa-wa takie udogodnienia :P

taxi trzaśnięcie drzwiczkami - 5zł wez sobie ten szukacz wlacz i popatrz ile tam km wychodzi, taksówki kosztują chyba 1,50 - 2,50km a w godz.9-11 nie ma korków nawet w centrum, więc nie powinno być drogo w Wawie jest kilka korporacji taksówkowych , ale ja się nie rozbijam taksami, więc nie znam numerów...wpisz w google taxi Warszawa i wyskoczy Ci..mozesz zamówić komórką i powinni przyjechać w ciagu 10-15min., bo to nie Sylwester zeby się czekalo godzinę

ja w Wawie nie jezdze nigdy autobusami, bo Wawiacy mają ronda i mnie wykręcają, a pozniej trudno wrocic ;)

kochana nie tylko sa takie bilety na 60 albo 90min., ale jeszcze w godzinach takich jak Ty chcesz jechac to nawet jeszcze jakies tansze wymyslili tylo problem jest w tym, że nie w kazdym kiosku je można dostać :o

\"aaa i widzę , ze opłaca się bilet 60 lub 90 minutowy\" opłaca sie, ale dostaniesz go w co dziesiątym kiosku :O

Gość Kto pomoże
a to szkoda :( doliczyłam bagaz- 2,40 zł za 1 przejazd, a mam dwa przejazdy,, Jadę z chłopakiem- on tak samo i na dodatek on ma bilet normalny, taksi będzie lepsza :)

Gość najlepiej zamów
sobie taxi grosik, są najtańsi

Gość Kto pomoże
dziękuję :):):)