Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniusiaaaaaaaa

Jak wam sie podoba?

Polecane posty

Gość AŚKAA
śliczna :)

Gość AŚKAA
ogólnie wole czarne sukienki, ale w tym przypadku czerwona jest ladniejsza:)

Gość niuniusiaaaaaaaa
dziekuje za opinie kobietki wahalam sie dlugo ale jednak wybralam czerwoniutka:D

Gość ihaha
Na zdjęciu wyglądają ślicznie, ale w rzeczywistości nie. Strasznie razi to cięcie na biodrach. Nie powinna byc odcinana, bo wygląda jakby ktoś doszył bluzkę do spódniczki. Serio, odradzam

ale obawialabym sie co do tego kolorku... w photoshopie przerobiony kolor , wiec nie wiadomo jaka czerwin bedzie w rzeczywistosci... spojrz na zalamania materialu , na obu zdjeciach te same...

Gość niuniusiaaaaaaaa
GGGabi masz racje...ale chyb az tak zle nie bedzie....zaryzykowalam w kazdym badz razie sprzedawca zapewnia ze mozna wymienic zarowno rozmiar jak i kolor bez zadnego konkretnego uzasadnienia

Gość panna renatka
Fasonik piękny....warto mieć ja xw swojej szafie................miodzio

niuniusiaaaaaaaa -->> mozesz sprobowac, w sumie sukienka nie jest jeszcze strasznie droga... ;) jakby co , wymienisz na czarna, .. jesli nie bedzie pasowac, najwyzej sprzedaz komus dalej ;)

Gość ale wiecie co
Kiedyś zobaczyłam na allegro śliczą piżamke i żałowałam że aukcja była zakończona. Po jakimś roku zobaczyłam takąż piżamke w sklepie i różniła się drastycznie o tego co było na zdjęciu. Rozmiar nie ten, a kolory niby te same a całkiem inne. Jakieś takie brzydkie, wyblakłe. A na modelce wszystko wyglądało idealnie i kolory nasycone i żywe. Kiedyś też się sparzyłam. Kupiłam na allegro śliczną mieniącą się kremową sukienke. Na zdjęciu wyglądało to dosyć szlechetnie. W realu facet wysłał beżową i sypał się z niej tandetny brokat. Byłam rozczarowana. Ja jednak muszę dotknąć, obejrzeć, przymierzyć zanim coś kupię. Nie ufam allegro jak chodzi o ciuchy i jest to jednak ryzyko. Nie powiem ze wszystko jest źle ale ryzyko jest zawsze i to duże.

Gość powiem Ci
Genialna

ale wiecie co -->. musze przyznac Ci racje.. Ja tez szczerze mowiac nigdy jeszcze nie kupilam zadnego ciucha przez neta... Musze przymierzyc i zobaczyc jak dany ciuch na mnie lezy ;)

Gość niuniusiaaaaaaaa
a ja juz kupilam chyba z 10 par butow....i nic sie odpukac do tej pory nie dzialo...ciuchy tez kupowalam i zadowolona jestem...a ta sukienka wyglada tak ladnie jest taka kobieca wiadomo ze na zdjeciu kazdy sprzedawca probuje pokazac swoj towar z jak najlepszej strony...ale duzo pozytywnych komentarzy babka ma a kobitki pisza ze jest wsyztsko ok

Gość ale wiecie co
Zdarzały się nieraz sytuacje że coś mi się spodobało w sklepie na wieszaku czy na manekinie i wydawało mi się że to jest świetne, a kiedy przymierzyłam to wyglądałam w tym źle. Więc co dopiero musi być na allegro gdzie nawet nie można wziąć czegoś do ręki a zdjęcia często są nierealistyczne, przerabiane w photoshopie i ubarwiane, a w rzeczywistości te ubranie nieraz niewiele są podobne do tego co na było na zdjęciu. Nie wiem czemu ludzie tak robią, bo przecież jak ktoś się już raz sparzy to przecież nie bedzie chciał u nich więcej kupować. Nie wiem po co to zakłamanie. Zdjęcia i kolory powinny być realistyczne.

Gość pieeeeeekna
boska ta suknia. teraz sama sie glowie czy nie zalicytowac /tylko ja mam szerokie biodra wiec sie waaaaham / :) cudo!!! ja juz kupowalam nieraz na allegro. mozna sie czasem naciac, ale generalnie - jestem zadowolona z tego co qpilam. a suknia jest absolutnie piekna!!!

Gość collllezanka
wypada w takiej sukieneczce isc na wesele? chyba nie jest zbyt ''krzyczaca'' ??

Gość Inari
:)

Gość ja natomiast preferuje
pikna