Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbignieff

Córka prostytutka czy syn gej

Polecane posty

Gość zbignieff

Wolelibyście mieć córkę prostytutkę czy syna geja. Tak wiem, że pytanie jest głupie ale tak z ciekawości pytam :) Jeśli o mnie chodzi wolałbym miec syna geja.

Gość kasia - k
ja wolalabym miec corke prostytutke lub nawet lesbijke geja w zyciu. to takie obrzydliwe

Gość tak jak jaje pisze
syn gej. prostytucja to maxymalne zeszmacenie, homoseksualizm to kwestia natury, nie ma na nią wpływu, a dziwka ma.

Gość zbignieff
Ja akurat gejów nie potępiam ale jednak będac gejem mój syn miałby problemy w życiu no i nie miałbym co liczyć na wnuki.

Gość raada
corka prostytutka - bo przynajmniej ma jasna plec i orientacje seksualna. lesbijka tez by uszla. syn gej dla mnie to oznaczaloby zem splodzil nie syna ale pedala

Gość raada
zreszta 99% gejow tez sie prostytuuje wiec wyszloby na to mam syna geja i meska prostytutke w jednym

Gość podobnie jak z córką prostytut
pomyśl - gdybyś zapłacił mógłbyś własną córkę przelecieć. albo wszyscy znajomi, sąsiedzi. geje którzy chcą spróbować z kobietą.. każdy za odpowiednią cenę mogłby z nią zrobić co zechce - nasikać, poniżać.. ohyda

Gość raada
wiem o tym to tez bylby dramat ale traktowalbym to bardziej jako ze corka zeszla nazla droge zycia, wpadla w zle towarzystwo etc... moglbym tez zaakceptowac corke lesbijke. syna geja zas nie - to znaczy z domu bym go nie wywalil ale mialby zakaz przychodzenia z "narzeczonymi". jak pomysle ze mialby sie dupczyc z facetem ciarki mnie przechodza. po prostu nie znosze gejow i nie poradze nic na to

Gość czarna.111
dziecko homo ale nie na sprzedaz