Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opolanka****

zespoły Magnum ,a Black White

Polecane posty

Gość Opolanka****

Dziewczyny , czy moze u któreś z was grał jeden albo drugi zespół (Black and White , badz Magnum) jestem bardzo zainteresowana opiniami - bo zastanawiam się miedzy jednym a drugim a spora jest róznica w cenie! za kazda informacje bede wdzięczna- Przyszła Panna Młoda:) pozdrawiam

Gość Magnum nie
mi się osobiscie nie podobają- drugich nie słyszałam, to nie wiem.

Gość Opolanka***
dzieki za [podpowiedz- a mogę wiedziec dlaczego? co było nie tak -pozdrawiam

Gość Opolanka****
podnoszę up ,up ,up

Gość marta_k
Witam, ja tez jestem zainteresowana zespołami, podobno zespół black and white jest fajny tylko ze cena wysoka, i tez zastanawiam sie co wybrac, moze zna ktos cos fajnego??

Gość Opolanka****
czy nie ma Panien Młodych z opolskiego !!!!!!!!!!!!!nie wierzę :P

Gość anjanika77
hehe w zespole Black and White (o ile to jest ten sam ale przeglądałam w necie i cały czas się natykam na tylko ten) gra mój wykładowca z uniwersytetu :D nie wiem jak grają ale gość jest rewelacyjny :D

Gość Magnum nie
byłam raz na zabawie, na której grali- muzyka średnio mi się podobała, a najgorsze, że przerwy były dłuzsze, niż bloki muzyczne. Ludzie się chcieli bawić, a orkeistra siedziała. Jakoś nie bardzo mi się to podobało.

Gość Opolanka****
anjanika77 - chodzi mi o ten zespól 2 gosci i babeczka- wyglądaja na całkiem fajnych! chyba sa z gogolina !- to ten ?????

Gość marta_k
tak, black and white sa z okolic gogolina - wiec mowicie ze warto ich wziasc??

Gość rudy kocur
chyba nie warto:o słabi sa:o i mało sympatyczni

Gość rudy kocur 1
chyba coś ze mną nie tak wypisuje bzdury

Ale jaki to Magnum? Jest taki Magnum, co gra bardziej rock gotycki, zdecydowanie mi sie podoba, szczegolnie BACK IN YOUR ARMS AGAIN !

Gość Opolanka****
zaden rock gotycki - to nie1 to zespolik weselny z Olesna , który gra typową weselna muzę

Gość z opola
u mnie będą grały Piersi, tzn. nie cały skład, tylko 3 osoby. Mam namiar z polecenia, osobiście ich słyszałam, są naprawdę rewelka.

Gość mio-mao
ale o który zespół BLACK white chodzi??????????? ten Black end white jest z Opola? czy chodzi ci o ten spod wrocka ze środy śląskiej? bo jest taki tutaj u nas, też właśnie szukam teraz zespołu na wesele. A wy lepiej uważajcie jaki zespół polecacie lub nie - bo może sie okazac ze nazwa jest na tyle popularna ze mozna mylić zespoły! Podawajcie strony lub przynajmniej miejscowość! Zespół który ja biore pod uwage jest ze Środy Śląskiej i nazwya sie black end white tu jest strona www.muzyczneimprezy.pl Ja prosze o opinie na temat: - Black and White (chodzi o ten zespół www.muzyczneimprezy.pl w adresie mają Kostomłoty) - Ego (chodzi o ten www.zespol-ego.pl w adresie mają Wrocław) z góry dzieki

Gość oba są do niczego

Gość gość
Black and White ten z Kostomlot (www.muzyczneimprezy) słyszałam bo byłam na weselu grają fajnie i bawią fajnie.

Gość gość
UWAGA!!! Do wiadomości wszystkich przyszłych Par Młodych. To już nie jest ten sam zespół!!! Ze "starego" składu został tylko jeden krętacz, kombinator, kłamca i matacz, reszta to jakieś nowe siurki! Hasło: "Wasza impreza będzie udana bo Black and White to ekipa zgrana!" w tej sytuacji to kpina! Szczerze nie polecam! PS. Nazwę też powinni zmienić, co by nie wprowadzać ludzi w błąd, bo to nie ma już nic wspólnego ze "starym" "Black & White"... może na "Obłudnicy and Krętacze" - to by pasowało.

Gość gość
Zespół Magnum bardzo fajnie :) Świetnie prowadzą zabawę, słuchaja sugestii Młodych :) Dużo opinii o nim jest tutaj www.gdziewesele.pl My tam właśnie go znaleźliśmy :)

Gość Zespół
Zespół Muzyczny Black nad White Kostomłoty zmienił skład w Lipcu 2017. Komentarz, który został zamieszczony w lipcu 2017 traktujemy jako złość osób które z zespołem już nie współpracują. Zainteresowane osoby zapraszamy na spotkania z zespołem do GOK-u Kostomłoty. www.muzyczneimprezy.pl

Gość gość
Black and White właśnie z Kostomłotów jest bardzo godny polecenia. Słyszałem jak skład gra, jest to po prostu rewelacyjne. Na YouTube też są ich utwory więc warto przesłuchać zanim ktokolwiek się zdecyduje

Gość gość
Znałem Black And White sprzed tej zmiany i po zmianie i nie wiem dlaczego niektórzy sądzą że to jest już dno. Ja uważam że w obu wersjach są dobrym zespołem który można wziąć aby poprowadził imprezę

Gość Rozczarowana JKK
Black and White ze Środy czy skąd oni tam są - muzycznie i wokalnie, bardzo przeciętnie, szczerze nie polecam!, ogólnie wesele średnio udane - niestety również z powodu mało profesjonalnego prowadzenia!

Gość gość
Rozczarowana - chyba byłyśmy na tym samym weselu ;) zespół beznadziejny, na moim weselu na pewno nie zagra ;P

Gość gość
Rozczarowana JKK , a możesz się odezwać na priv sabina.l.1998@USUŃgmail.com , bo mam kilka pytań odnośnie zespołu. Znajomi byli bardzo zadowoleni