Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to wszystko dlatego

laski robia silikony przez TO forum

Polecane posty

Gość to wszystko dlatego

bo to tutaj ciagle czytaja ze tylko duze piersi daja rozksoz, ze nie jest sie kobieta jesli ma sie male...przeciez to dolujace! gdyby nie frajerzy(nie wszyscy tacy sa ale wiekszosc) z tego forum duzo lasek zyloby spokojnie w przekonaniu ze ma fajny biuscik

Gość czyli generalnie to forum
jest do dupy i zjebane na maxa

Gość to prawda bo tu sie
ciafle czyta ze facet ktory uprawia seks z "plaska" jest pedalem bo to tak jakby uprawial seks z drugim facetem :/

Gość kochanka marianka
no i niech piszą co chcą , mnie to lotto

No sorry, ale akurat ja z uporem maniaka piszę że wszystkie damskie biusty są piekne - niezależnie od rozmiaru - ale tylko wtedy gdy są CAŁKOWICIE NATURALNE!!!! Silikony i inne \"polepszacze\" to dla mnie szczyt kiczu, bezguście i ohyda!!! :( Pozdrawiam wszystkie właścicielki NATURALNYCH śliczności - od maleńkich jak pinezki po wielkie jak arbuzy !!!!! 🌻

Gość kochanka marianka
tak jest , najlepsze naturalne - sama wole faceta z małym penisem niż sztucznym :)

A jak sobie zrobi operacje i poprawi swój wygląd, a przez to i humorek to co w tym złego. Takie fora pobudzają laski do działania.

Gość kochanka marianka
nie wiem co złego w poprawianiu humoru , ale ja wolałabym kobiete z mniej pięknym , ale naturalnym biustem - każdy ma swoje zdanie i takie jego prawo

Gość tomaszekk pedałku
to w tym złego, że nikt nie jest przedmiotem. A taka gimnazęria wmawia to wszystkim. Ale normalni ludzie się tym nie przejmują:) Poza tym żeby sobie poprawiać humor sylikonem, najpierw ktoś nam go musi popsuć, nie sądzisz? Bo jakoś od setek tysięcy lat ludzie są , jacy sa i nie mieli z tym żadnych problemów. A teraz mają- i to głównie kobiety, bo większość facetów już w wieku 20 lat zaczyna łysieć, ma garba, okrągły brzuch, nie potrafi się ubrac i wygląda tragicznie... Ale to już jest problem lasek, które sa bezmózgie i nie interesje ich, czy ktoś je ocenia ze względu na to, kim są, czy ze względu na to, gdzie da się im zasadzić chu.jka:O Może to i lepiej- bezmózgie będzie widac z daleka- znak rozpoznawczy: sylikonowe wory.

Gość Brawo dla wypowiedzi nade mną
:D

Gość kochanka marianka
popieram z całych sił żeby coś poprawiać trzeba najpierw zepsuć a ja i tak mam to w nosie natura górą i już

Laski od zawsze miały problemy z małymi cyckami, tylko od niedawna wynaleziono na to receptę w postaci sylikonków. Przedtem robiły sobie sztuczne kulki z siana za czasów gierka. Historii nie czytasz. A teraz przesłanie do lasek z małymi cyckami: jeśli nie ma przeciwskazań zdrowotnych róbcie sobie operacje powiększania cycków przynajmniej do rozmiaru DD, bo na mniejsze szkoda Waszego bólu.

Gość a ty tomaszekk idź do kolegów
może ci jeszcze pomieszają bigos swoimi berłami, bo coś dzisiaj niedopchniety jesteś, widzę:O🖐️

jeb to się nie zastanawiaj tylko się jebnij w ten swój łeb. Jednego cymbała mniej będzie.

Gość no sami widzicie jak to jest
i tak laska z malaym biustem slyszy tu non stop ze nie jest 100% kobieta, ze jest UPOSLEDZONA bo i takie rzeczy czytalam wiec zdesperowana dziewczyna chce sobie zrobic silikony a wtedy slyszy tu na forum ze jest bezmozgiem...tylko sie powiesic

No bo robienie sobie sylikonów to juz jest istna desperacja. Albo ktoś ma gigantyczne kompleksy i naprawdę problemy ze swoim ciałem, albo za wszelką cenę chce być postrzegany jako obiekt do wkładania i wyjmowania. Ani jedno ani drugie dobrze o kims nie świadczy. Taka jest prawda.

Gość fdser
juz lepiej zeby były małe niż sztuczne

Gość MUMRY
ja powiem tak-robcie sobie dziewczyny silikony jesli to WAM przeszkadza brak piersi a nie tepym forumowiczom

Gość bezmozgiem jest wtedy
jak mysli ze zmalymi jest gorsza i bezsensownie ulega presji otoczenia. po co to wszystko ? zeby podobac sie innemu bezmozgowi??? same jestescie sobie winne

Poza tym przypisujecie sobie, drodzy forumowicze, zbyt dużą władzę nad cudzym umysłem. Nie mam cycków, przegrywam życie na forum prawie codziennie i jakoś sylikonów sobie nie robię. I nie zamierzam. Ludzie, którym sie nie podobam po prostu się na mnie nie patrza i tyle. Ja się nikomu na moje pineski patrzeć nie każę, wręcz przeciwnie:)

Gość prawda jest taka ze po 1szw
blondynki sa glupie! to wiemy przeciez wszyscy! rude sa wredne! nie ma watpliwosci! a silikonowe sa glupie! bo tak wszyscy mowia...wiec musi tak byc

Ale ty nie jesteś zakompleksiona z powodu matki natury, tylko z powodu twojego podejścia do samej siebie i swojej psychiki. W latach 20. XXwieku ideałem kobiecej urody była kobieta z małymi piersiami, a duże świadczyły o pospolitości, ociężałości, niskim pochodzeniu kobiety itd. źle się kojarzyły. No i co? I wtedy te z dużymi miały często kompleksy. Kobiety łaziły do knajp ubierając się w spodnie i zawiązując sobie biust bandażami, żeby go nie było tak widać... A teraz na odwrót. A jak ci powiedzą, że fajnie jest mieć łysa głowę i zieloną skórę, to tez będziesz słuchać?:o

Gość desko mowie do ciebie
jak do jakiejs krowy na pastwisku...ciezko dociera...ja wreszcie chce zalozyc bluzke z dekoltem, chce spojrzec z zadowoleniem w lustro, chce kochac sie przy zapalonym swietle...nie dlatego ze ktos mi mowi ze cos z moim biustem nie tak...JA TO SAMA WIDZE.SAMA. Dotarlo?

Gość dziewczyna z malymi
ja juz od dlugiego czasu nie czytam forum erotycznego....bo powiem wam ze choc podchodze do tego z duzym dystansem to jak kiedys przeczytalam ze dziewczyna z biustem A to wybryk natury zrobilo mi sie bardzo przykro

Gość desko mowie do ciebie
dla mnie priorytetem jest byc szczesliwa, jak chyba dla kazdego czlowieka

Gość wszyscy jestescie falszywi
a to dlatego ze kazdy sie chce podobac i nie sciemniajcie ze nie bo klamiecie wtedy w zywe oczy! hipokryci po cholere golicie wlosy? po cholere sie farbujecie, malujecie? kupujecie ladne ciuchy, perfumy? ZEBY SIE PODOBAC

No to rób, jak chcesz... Ale sam wygląd nie sprawi, że będzisz szczęśliwa. Takie jest moje zdanie. Jak poprawisz biust, to się znajdzie inny feler, również nadający sie do niecierpiącego zwłoki poprawienia. Bo nikt nie jest idealny. W dodatku czas płynie i sieje spustoszenie nawet na najpiękniejszych ciałach.

Gość MUMRY
a ja wierze ze jesli znikna jej kompleksy, bedzie usatysfakcjonowana z wlasnego wygladu, poprawi sie jej pozycie malzenskie to stanie sie szczesliwsza, bardziej pewna siebie osoba...juz ktos wyzej napisal, ludzie nie oszukujmy sie dla kazdego z nas ma znaczenie jak wygladamy

Oj, tak:) Ja praktycznie zawsze używam perfum- ale nigdy takich, jakie się podobają komuś innemu, nawet ukochanemu facetowi, tylko zawsze takich, jakie się mi podobają:p Bo się lepiej czuję i poprawiają mi nastrój. Również lepiej sie czuję z makijażem. Ale nadal jestem tym samym człowiekiem. Nie zamalowuję się, tak że mnie nie widać, nie zmieniam siebie. Jak się umyję, rozbiorę, nadal jestem taka sama. Zresztą nie wykonuję na sobie żadnych niebywałych zabiegów, wyglądam tak, jak wyglądam i już. Czy to się komuś podoba czy nie. I nie myślę, ze jak wyprostuje włosy, to będę fajna. Nie wiem, może bym wyglądała lepiej. Ale mam kręcone i tak sobie rosną. Nie chodzę na solarium, bo jestem blada. I nie zamierzam udawać, ze tak nie jest i że właśnie przyjechałam do Polski z Rio:O Tak samo z cyckami- mam małe i nie zamierzam sobie ich wypychac sylikonem, żeby wyglądac jak ktoś inny. I nie mówię, ze ktoś, kto sobie wszywa sylikonowe wkładki jest głupi. Tylko ma słabą psychikę jak dla mnie. Nie lubię ludzi, którzy nie maja własnego zdania i nie szanują swojej odrębności. I tyle. Juz mi sie nie chce gadac na temat sylikonu. Chyba, ze będziemy coś uszczelniać...🖐️