Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Wiki-

orgamz .Jak go osiągnąć ???

Polecane posty

Gość -Wiki-

Hej.czy jest ktos na tym forum co nie może osiagnąc orgazmu??? TAk bardzo chciałabym i nie potrafię:(

Gość przegrałaś życie..........

Gość diunka
Wiki zmien faceta.

Gość aksa
ile masz lat? Moze jestes za mloda? do tego trzeba dojrzec

Gość ktos taki tam
ja też nigdy nue mialam i nie potrafie ci pomoc może powinnam udać się do lekarza,albo zmienić faceta:(

a więc co proponuje: pozycja na jeżdzca, albo klasyczna ale wysoko uniesiony tyłek. dwa piwka przed stosunkiem, a juz w moim przypadku sprawdzona pozycja to: leżysz na boku, Twoj facet za Tobą, podczas penetracji jednoczesnie ręka bawi sie łechtaczką (w tej pozycji jest swoboda) wiadomoa też sprawa ze najłatwiej osiągnie go kobieta przez minetke :P albo jesli chodzi o palcówkę to polecam: klęszysz na skraju łozka, Twoj facet za Tobą, dłońmy opierasz sie np o scianę no i jedna jego ręka zabawia sie muszelką a druga cyckami i jednoczesnie całuje Cie po szyi. odlot gwarantowany! jak bedziesz chciała jeszcze jakies rady to daj znac :P

Gość ktos taki tam
figo...musze wypróbowć ostatnią propozycje ,pozostałe oczywiście przecwiczone zostały ach ...powiedzcie mi seks jest ważny,a jeśli facet nie wykazuje zainteresowania przez dlugi czas sferą intymną co powinnam myśleć

długi czas? tzn ile? za duzo ma i pewnie dlatego! zrób mu post to zobaczysz co sie bedzie działo :P

Gość ktos taki tam
przez trzy ostatnie miesiące nie kochaliśmy się

Gość -Wiki-
mam 23 lata . Na poczatku dla mojego faceta to nie przeszkadzało .Teraz bardzo sie denerwuje bo jak on to stwierdził ze on nie ma z tego przyjemnosci skoro ja nie moge dojsc:( .Przeciez nie bede go oszukiwała :(

Gość -Wiki-
on juz chyba wszystkiego próbował i nic :( . on zawsze dojdzie ja nie potrafie :( Ostatnio nawet stwierdizł ze jesli kobieta nie moze dojsc nie jest wartosciowa :(

Gość pewnie jakas wybrakowana
jestes

Gość -Wiki-
nie wybrakowana!!!! chce a nie potrafie :> To jest zasadnicza róznica

Gość skupienie za duze
moze wlasnie za bardzo sie skupiasz na tym i nie mozesz sie rozluznic bo podswiadomie czekasz na ten orgazm..figo fago ma racje, 2 piwka przed dla rozluznienia, nie mysl o tym ze musisz dojsc, pojdz na całosc i moze samo przyjdzie :)

przede wszystkim problem tkwi w tym ze bardzo tego chcesz i skupiasz sie tylko na tym. a wtedy jest jak jest... musisz sie wyłączyc, wyluzowac, nie myslec o orgazmie.... wypij sobie ze 2 piwko przed kazdym stosunkim. zobaczysz ze w końcu kiedys osiągniesz orgazm. a Twoj fecet jest chyba jakis poj.. skoro takie teksty rzuca! :O a jesli Ty chcesz go uspokoić to powtarzaj jedno: ze taki seks Cie w 100% satysfakcjonuje, ze nie wyobrazałas sobie lepszego kochanka itd. ale jak jest z niego baran to nigdy Cie nie zrozumie...

Gość -Wiki-
figo pewnie masz racje:) Zobacze z tymi piwkami a pózniej Twoja powyższa metode :P A jeslli chodzi o mojego faceta to na początku to rozumiał a teraz sama widze ze sie w kurza . Bo nie może dac mi tej samej przyjemności co ja jemu . Ale powiem Ci tak : Jak robi minetę to czuje takie hmmm (łąskotanie ) i nie mogę tego wytrzymać i własnie czasmi przerywam :/ .Nie wime cyz to kazdy tak odczuwa:/

dobry sposob, polewalem winko na brzuch by splywalo na lechtaczkie i jezyczkiem do roboty, potem jak juz ja bzykam to filuje az serce zaczyna mojej lubej walic, wtedy sie spuszczam, orgazmy, jak cholera, tylko trzeba brac prysznic i zaczyna sie proza zycia.

Gość -Wiki-
Ciekawey 25 Wawa o jakimkolwiek . Ja nie miałam jeszcze rzadnego :(

widocznie coś żle robi tą minete.... moze po prostu za delikatnie?? moja kobieta tez na samym poczatku sie jedynie usmiecha i patrzy mi prosto w oczy lecz.. juz po około 2 minutach wije sie z rozkoszy :P daj sobie na wstrzymanie i nie kaz mu przerywac! poza tym powiedz mu w jaki sposób ma to robic. daj wskazówki, ze np ooo teraz jest fajnie itp itd. a jak juz nic nie poradzisz to usiadz mu na twarzy, serio! wtedy bedziesz Ty panowac nad sytuacja, Ty bedziesz wykonywac ruchy do przodu..do tyłu...a on niech tytlko wystawi jęzor i wargi i jazda :D

Gość -Wiki-
Pisałam wcześniej ze mam 23 lata . Dzieki chłopcy za rady . Nie ma co , musze to wypróbować o czym mówiliście .:>:> ciekawe jak będzie .