Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacząca....

Ciągle płaczę!

Polecane posty

Gość płacząca....

Ciągle płaczę! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej łzami wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim płaczę, Patrzę w niebo, chwytam w usta łez mych krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle płaczę! Ludzie biegną, bo się bardzo boją swoich łez, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się że płaczę ani spiesząc, Czując jak mi krople łez me usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! Ciągle płaczę, alejkami już strumienie wody płyną, Jakaś para się okryła peleryną, przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak. Ciągle płacze, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Ciągle płaczę, nagle ogniem otworzyły się niebiosa... który wciąż inaczej śpiewa. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór... patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. ciągle płaczę bez powodu i przyczny, oczy mokre mam już trzy godziny, nie przejmuję się że ludzie patrzą, bo me łzy te rany opatrzą....

Gość najarany pelikan
nie knoc tak fajnego kawalka :o

Gość a ja powiem tak......
hehehehehe dobre :D

Gość Płacz płacz ...
bedziesz mniej siusiać 💤