Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abiva

Moj chlopak jet prawiczkiem a ja juz mam to za soba...

Polecane posty

Gość abiva

...z moim bylym...! chcemy rozpoczac wspolzycie ale boje sie o niego. to duza odpowiedzialnosc byc ta pierwsza... jak powinnam sie zachowac jak widze ze on bardzo niepewnie przejmuje inicjatyw? dodam ze jest ode mnie o rok mlodszy prosze o jakies podpowiedzi :)

Gość abiva
Moze znajdzie sie ktos kto przezyl podobna sytuacje???

Gość aksa
Ojj.. A Ty byś chciał taką sesje??? jak na pierwszy raz za ostro

Gość abiva
Jak ośmielić goscia? jakies ciekawe propozycje???

Gość Damianekkk1987
pokaz mu wagine i po kłopocie

Tez miałam prawiczka (już na szczęście nie jest :D), ośmielił się kiedy doszło co do czego ;). Widok Partnerki, dotyk, pocałunki - potrafią zwrócić w głowie, zobaczysz :). A tym bardziej, jeśli uczucie jest bardzo silne. Pozdrawiam 🖐️

Gość Nieciążowa
Mam identyczną sytuację do Twojej...myślę, że jakoś samo z siebie to wyjdzie. Chyba powinnyśmy być dumne, że będziemy uczały miłości ;)

Gość abiva
opowiedz jak to było w Twoim przypadku. jak sie koles zachowywal

Gość abiva
nauka powiadasz.. troche to odpowiedzialne

Gość abiva
czasami w trakcie namietnych pocałunków czuje dreszczyk przechodzący po jego ciele... przyjemne... tego nie czuje z doświadczonym facetem... i ta niewinność...

Oj Ukochany ciiii :*. Zgadzam się z \"Nieciążową\" to ogromna duma i szczęście nauczyć miłości swojego Partnera :). Ważna jest rozmowa, przygotowanie, rodzaj pieszczot, ale wszystko zależy od tego, jaki Chłopiec jest :). Mój bardzo nieśmiały, lecz szybko przełamał opór (trochę prób i błędów). Najważniejsze zapewnić Go, że nawet, jak coś pójdzie nie tak - to wszystko w porządku, a Ty potrafisz to zaakceptować, co do \"rodzaju zachowań, jakie należy zastosować\" - tego nie można doradzić, spontaniczność i wyczucie Partnera jest tu najważniejsze. Pozdr. 🖐️

Tak, ta niewinność i prowadzenie Go za rękę przez korytarze namiętności - niezastąpione!!! Uczucie, że On oddaje całe swoje emocje, świeże, te pierwsze emocje... Ach Ukochany zrób się prawiczkiem od nowa ;)!

Gość Nieciążowa
A tam, ja się tym nie przejmuje...każdy musi przeżyć swój pierwszy raz. Przecież to nie jest problem. Piszesz, że chłopak się nie bierze za te sprawy, to Go ośmiel. Mnie np kręcą nieśmiali faceci. Oni są lepsi niż Ci bezczelni, którzy proponują sex po 15 min rozmowy:| Bądź ponętna, ale nie wulgarna, chłopak w końcu się zdecyduje, nic na siłę :) będzie OK :)

Gość Nieciążowa
Niewinna Owieczka....Święte słowa :)

😭 rozpływam się, jak sobie to przypomnę 🖐️. \"Nieciążowa\" także popieram, nieśmiały Chłopiec przynajmniej jest szczery, fakt pragnie podświadomie spełnienia, w końcu jesteśmy ludźmi, ale częściej przemawiają za tym przesłanki typowe wyższym uczuciom :).

Gość abiva
Ta świadomosc ze bedzie sie tą pierwsza jest szalenie podniecajaca a jednoczesnie przeraza :(

Gość abiva
Wiem... jest ktos kto tez to przezywal...

Gość violik
moj chlopak tez byl prawiczkiem no i tak troche dziwnie bylo no na poczatku bo jak mi sie ten tego chcialo to nie wiedzialam czy mam cos robic czy nie:)

Gość
Spoko. I tak cię później rzuci.

Gość abiva
tez nigdy nie wiem jak daleko mam sie posunąć...

Gość abiva
Moze teraz nznajdzie sie jeszcze ktoś kto podpowie mi jak sie zachowywac albo jakie sam ma doswiadczenia w tej kwestii? Moze jakis pan powie co by zrobil na miejscu mojego chlopaka?

Gość abiva
odnawiam

Gość jeszcze nie zaczeliscie
?

Gość jeden z miasta
tez bylem prawiczkiem... wino i samo wchodzi! nie oczekuj za wiele, on szybko skonczy

Gość .manka.
Ja też mam taki problem boje sie zaczac rozmowe na ten temat sam sie przyznal ze ma fantaje erotyczne na mój temat a jak jestesmy razem sami to tylko buzi buzi i co teraz? ?