Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoLoRoWe SnYYYYY

jak ubieracie dzieci do snu?

Polecane posty

Gość KoLoRoWe SnYYYYY

W jakim wieku sa Wasze pociechy i jak je kladziecie spac? Pizamka na dlugi czy na krotki rekaw? Kolderka czy kocyk, a moze spiworek dla dzieci? Chodzi mi teraz o tem okres, przejscie wiosennego na letni. Czekam na wypowiedzi.

Gość jaaaat
półtorarocznego chłopca ubieram w samo body z krótkim rękawem i cienka kołderka. śpimy przy otwartym oknie.

Gość dardanelka.............
moj 4-miesieczny synek spi w nocy w krotkim body i skarpetkach. pod kolderka. Przy otwartym oknie. jest mu cieplo i jest zadowolony. Nie ma co przegrzewac dzieci.

Gość jaaaat
nie zakładaj skarpet bo uciskają i dziecko bedzie miało złe krążenie. już lepiej cienkie śpiochy.

Gość dardanelka.............
skarpetki ktore kupuje swojemu dziecku nie uciskaja. zwracam dokladnie na to uwage. ma cieniutkie bawelniane skarpetki z luzniutka gumka, ktora wlasciwie nie dotyka skory i rano znajduje je zwykle poza stopami :-)

Obecnia jak w nocy jest prawie 20 stopni - pampers i bluzeczka lub body z krótkim rękawem :) Jak ją przykryje to się rzuca i nie chce spać także tylko pieluszka do tulenia i w zasadzie tyle :) Gorąco u mnie w domu i to dlatego :)

moja 3 miesięczna córeczka śpi teraz w te gorące noce w samym body na kr rękaw, pod kocykiem, przy otwartym oknie. ja nocka jest chłodniejsza zakładam jej półśpiochy.