Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatkownica

Czemu wszystkie kobiety chodza tak samo ubrane w Polsce

Polecane posty

Gość szatkownica

Jak jest moda na rybaczki..to cała ulica w rybaczkach..jak modny był braz wszyscy byli w brazach!!teraz jakies opaski głupie..to tez wszystko bezkrtycznie!!Nie kazdemu jest ładnie w rybaczakach to o pierwsze..tylko jak kto ma ładne łydki..dziewczyna z płaskim krotkim czołem w opaskach tez nieładnie..trzeba sie ubierac, zeby wygladac łADNIE! A NIE MODNIE.. nudno jest na Polskiej ulicy..zagranica..ludzie maja wiecej polotu i wyobrazni

Gość edwwfwr
rybaczki sa do ...dupuy..

Gość edwwfwr
rybaczki sa dobre na ryby, a nie na ulice

Gość eeeeeeeeeeeee
osobiscie mode mam wiadomo gdzie i ubieram sie jak chce, obojetnie czy wyglodam piec sezonow do tylu czy w przod :classic_cool: ale jak patrze na cale miasto wygladajace tak samo to mi sie niedobrze robi :D:D:D

Gość edwwfwr
tak a one se mysla..jakie "sa cool" a najbardsije mnie smiesza te legginsy , obcisłe..przed łydki..(no takie rajstopowe , pod spodnice..) wygladaja jak ucięte rajstopy NIkt mi nie wmowi ze to jest ładne!!!

Gość eeeeeeeeeeeee
he he ja mam siostre ktora sie ubiera wg tzw. trendow, wiec mam przeglad garderoby i prezentacje w stylu "w czym lepiej wygladam". smiac mi sie chce :D:D:D

Gość Nooo taaaaak
Ja np. zadnych opasek nie nosze, ubieram to co mi sie podoba. Np. w spodniach 3/4 chodze juz od paru lat i nie zamierzam tego nigdy zmieniac, bo w dlugich zle sie czuje. Ubieram sie tez w butikach i nikt nie lazi w takich samych ciuchach jak moje :P

Gość a najbardziej nędzne
jest to, że w sklepach też bieda, tylko te szmaty jak z lumpeksu, nikt nigdy mnie nie przekona, ze te ciuchy `80 są ładne, to był w modzie chyba najgorzy najbardziej kiczowaty okres, fuj!

Widzicie wydaje mi sie ze problem tkwi w tym, ze jak jest modny np brazowy to we wszystkich sklepach wiekszosc ciuchów jest wlasnie w tym kolorze. Nie ma zroznicowania w sklepach ,wszystko na jedno kopyto i potem trudno jest kupic cos innego niz inni. A wracajac np do tych opsek... O takich opaskach to ja juz marzylam jakies dwa lata temu, ale co z tego jak nigdzie ich nie bylo...Jak teraz sa to przeciez sobie i tak ich nie kupie bo nie chce wygladac jak kolejny klon;p