Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy temat

czy na tematy pojawiajace sie na kefe

Polecane posty

Gość co to jest kefe
? to rodziaj kefiru?:classic_cool:

Gość kefe
tak to kefir z witaminą E:D

Gość co to jest kefe
kefe - :classic_cool:;)

na znikanie tematów ma wpływ własne uznanie moderatorów, regulamin i grupa osób denuncjująca tematy do skasowania w f=6 :D 🖐️ przynajmniej ja tak uważam :P no i wtyki w moderacji :D bo niektóre tematy o pewnych osobach podejrzanie szybko znikają a o innych są latami 🖐️ normalnie spisek :P

Gość kefe
szkoda, że nigdy nie widziałam kefe:( Wrzucisz linka, bezhumorny założycielu?;):D

a wiec poglady jakiegos moderatora beda mialy wlpyw na tematy , ktore \"moga\" zaistniec na forum . to jest zenujace , czyzbysmy wrocili do obalonej epoki ...?? ja myslalam, ze teraz jest pelna demokracja.

niedługo posłowie idą na 6-tyg. urlopy to sie wezmą za porządek na Kafe :classic_cool: sprobuje ktos Szanownego Ojca Dyrektora obrazić :P

chcialabym kiedys z moderatorami podyskutowac , zorientowalabym sie co oni soba reprezentuja skoro decyduja o czym na forum mozna rozmawiac. taki moderator powinien reprezentowac podobne cechy jak dziennikarz - powinien byc obiektywny. dobry dziennikarz nigdy nie okaze w publicznych mediach swoich sympatii politycznych.

Gość kefe
twój mógłby zaistnieć, gdybyś się popisał odrobiną humory😭Do takiego nudziarza to nikt nie zajrzy, no nie, co to jest kefe??

na humor tutaj nie ma miejsca niestety , bo cenzura wesola nie jest . to jest temat dla ludzi , ktorzy potrafia samodzielnie myslec.

Gość kefe
ja widocznie nie potrafię:D:D:D:D dziwne, Ty potrafisz a Temat furory nie robi:D

Gość kefe
:D:D:Di tacy jak Ty, którzy furory nie robią:D Koniec nie podbijam ci więcej topiku, niech zdycha, sztywniaku;)

Gość co to jest kefe
i ty, mądralo między głuptasami:o