Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina19866

ciąża czy problemy hormonalne?

Polecane posty

Gość karolina19866

witam! proszę o porade = moja sytuacja wygląda tak : miesiac temu mialam problemy z pęcherzem i zaprzestalam brac tabletki antykoncepcyjne (novinette) ok. 19 tabletki. No i mialam ten okres tydzien,skonczyl mi sie i na drugi dzien kochalam sie z facetem - pekla gumka , poszlam po tabletki "po" do ginekologa. Spoko. W polowie miesiąca powtórka z tym ,że nie skonczyl we mnie tylko na zewnatrz ,ale gumka tak czy siak byla peknieta. Teraz czekam na okres i mam schizy ,ze jestem w ciazy... Spoznia mi sie 3 dzien ;/ Ale wydaje mi sie ,ze jest to tez spowodowane tym, ze przestalam brac tabletki , a poza tym bralam antybiotyki ,bo jeszcze przy okazji bylam chora ... co myslicie?

Gość ok.ok.
Po odstawieniu tabletek okresy wahały mi się co 32-45 dni, przerwałaś prawie przy końcu i w między czasie miałaś jeszcze zawirowania także to na pewno jest powodem spóźnienia.. Zrób test, jak będziesz spokojniesza to szybciej się okres pojawi:)

Gość karolina19866
robilam dzisiaj test ,bo okresu nie ma dalej, ale naszczescie nie jestem w ciazy

Gość hmmmhmmmm......
Martwic się nie masz o co. 3 dni to nic. Ale może tak doszkalanie z zakładania gumek? Ja uzywałam gumek przez 5 lat i nigdy nie pękła...wystarczy dobrac rozmiar i dobrze założyć.

Gość Marta1983
Skoro za każdym razem pęka wam gumka znaczy że twój facet nie potrafi zakładać prezerwatywy.. Pokaż mu instrukcje obsługi.. A skoro dopiero odstawiłaś antykoncepcje to będziesz miała narazie lekko rozregulowany cykl.

Gość paulinka209
Błagam pomóżcie mi!! W niedziele kochalam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale do wytrysku doszlo na moje uda. Czy jestem w ciąży?? Stało to się tydzień po okresie!!! Prosze o pomoc

Gość ziki
jeśli wytrysku nie było w Tobie to wszystko jest ok poza tym, cykl jest rozregulowany po odstawieniu tabsow, jednak należy pamiętac również o tym że po odstawieniu można się zrobić mega płodnym......i zajśc od razu....