ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 Witam, czy jest ktoś z Was uzależniony od energy drinków? Ja piję tigera codziennie i nie mogę przestać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
To wiem na bank. 0 Napisano Maj 25, 2007 ja prawie codziennie- tak 4-5 napojów w.w. na tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Maj 25, 2007 a czemu nie mozesz przestac? I czemu w ogole zaczelas pic? Ja pilam takie napoje jak uczylam sie do matury ale jakos nie czuje potrzeby dalej tego pic i nie rozumiem jak mozna sie od nich uzaleznic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 25, 2007 Ja jestem uzależniona od Red Bulli SuGaRfre ;) ale czasem zdarza mi sie wypic Burna :) Uwielbiam je :) Pije zamiast kawki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam z was polew Napisano Maj 25, 2007 a od tego mozna sie uzaleznic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 25, 2007 \"uzalezniona\" ;) Inni pija kawe z rana inni napoje energetyzujące.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 25, 2007 mam z was polew.. buehhe \"polew\".. Ty masz 14scie lat?:) Jeszcze rozumiem ze masz z nas UBAW ale zeby POLEW.. Buehhe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Maj 25, 2007 tyle ze kawa nie jest az tak bardzo niezdrowa, w jakichs wiadomosciach pokazywali ile roznych swinstw jest w takich napojach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobno redbull jest najdroższ Napisano Maj 25, 2007 i najgorszy. w opisie zawyżają wartosc kofeiny. najlepszy jest XXL (wg. niemieckich naukowców) ostatnio czytalam artykul na ten temat ale osobiscie rzadko pije takie napoje wiec nie moge tych informacji zweryfikowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 Ale za to one w porównaniu do kawy zawierają witaminy i nawet sporo % zapotrzebowania. Ja je piję, gdyż codziennie czuję się zmęczona i niedawno zauważyłam że piję je codziennie i brakuje mi ich. Oglądałam program-w tych napojach jest mniej kofeiny niż pisze na puszce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 ...więc nie byłabym taka pewna, że są bardziej niezdrowe od kawy. Piję jedną puszkę dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 25, 2007 Juz nie przesadzajcie z tą chemią.. Wszedzie ona jest ... A ja lubie wypic Red Bulla i do tego papierosek. Kawy nie lubie, a lubie jak mnie cos pobudza. Albo drink.. Red Bull + vódeczka mm ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 A tych sugar free to nigdzie nie mogę znaleźć. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 nie można mieszać tych drinków z alkoholami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 25, 2007 hehe ;) ja mieszam i żyje;) sporadycznie takie drinki pije, ale pije;) mm pychota;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElektraB 0 Napisano Maj 25, 2007 Zgadzam się, XXL jest najlepszy, tzn. chodzi o zgodność tego co pisze na puszce. A RedBull oszukuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 18, 2009 wszystkie te napoje są niezdrowe... kiedyś piłam regularnie, ale głowa mnie po nich zaczęła boleć... teraz przerzuciłam się na plusssz up z guaraną i wreszcie mam spokój... kopa daje, a skutków ubocznych nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
in my life 0 Napisano Maj 18, 2009 jesli myslicie ze te napoje sa takie super, to sie mylicie. przestancie pic te swinstwa!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta i co jeszcze Napisano Maj 18, 2009 teraz wszystko jest naszpikowane chemia myslisz ze nie pijac red bula bedziesz zdrowsza?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 19, 2009 ja czasem tak mam, ze muszę sie nimi wspomagać, wiadomo sesja, praca, dom, doba jest za krótka, moim zdaniem mój plusssz up z guaraną jest lepszym rozwiązaniem niż inne napoje energetyczne, których od dawna już nie piję, ma znacznie mniej kalorii, no w jego składzie są też witaminy, zaspokaja 75% GDA na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moor 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Są znacznie lepsze alternatywy niż takie energetyki. Plusssz Active, Up, albo yerba mate...to jest dużo zdrowsze i lepiej działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2013 Dla mnie bezsprzecznie najlepsze napoje energetyczne jakie są na rynku to mmamedy - http://mmamed.eu poza tym fajna puszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczypi00r Napisano Styczeń 29, 2014 ja tam lubie napoje energetyczne typu black czy burn. Po trengingu czlowiek sie czuje jak nowonarodzony a jaka apotem sila jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grazinksyjka Napisano Styczeń 29, 2014 hmm ja ogolnie juz sie tak kilka miesiecy motywuje zeby wkoncu sie zabrac za siebie i pocwiczyc. Poprostu do pracy wchodze po schodach i mi tak kondycja spada ze masakra. I sie zastanawiam czy ak zaczne to powinna rowniez korzystac z energetykow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość interTOPIARA Napisano Styczeń 29, 2014 No tak po to sa napoje ktore pobudzaja do dzialani. Po silce zawsze cos pije bo nie ukrywam, ze po silce chce zregenerowac organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LUDASHKA Napisano Styczeń 29, 2014 No tia, ale i taki black energy jest tez dobry podczas sesji. Ja juz tak jechalam zeby kolosy pozaliczac i juz praktycznie mam koniec nauki. Witajcie ferie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOOSEMuus Napisano Styczeń 29, 2014 wy studenciaki to pewnie energetykow duzo pijecie na tych studiach hehehe ja tam od czasu do czasu sobie zarzuce taki napoj energetyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolololo Napisano Styczeń 30, 2014 coz ja uwazam, ze energetyki to dobra opcja jak gdzies jade w delegacje to zawsze w aucie mam pod reka jakis napoj energetyczny bo jak sie auto prowadzi to trza byc mega skupionym za kolkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chustoolimski Napisano Styczeń 30, 2014 No baa! Jezeli jeszcze jest taka pogoda to juz wogole trzeba wzrok wysilac bo poprostu ta pogoda nie sprzyja jezdzie autem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crazyBOBrock Napisano Styczeń 30, 2014 moje ulubione napoje energetyczne to te z biedronki :D w smaku sa bardzo dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach