Gość Alicja Kudowa Napisano Kwiecień 14, 2014 dziękujemy, że się z nami podzieliłeś tą wiedzą, dzięki temu moje życie z dnia na dzień staje się piękniejsze. a tak szczerze to wiadomo, że każdy chce się z domu wyrwać, ja to już marzę o zakończeniu remontu mojej kuchni, ale jeszcze czekam aż pan kafelkarz położy fugi i wtedy rozpocznie się akcja wielkie sprzątanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warmionzik Napisano Kwiecień 16, 2014 Ale jak masz tylko jedno pomieszczenie do ogarnięcia to tragedii wielkiej nie ma, dasz rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chrizzy Napisano Kwiecień 18, 2014 tak sie tylko mowi, a potem nawet po jednym pomieszczeniu jest co ogarniac. Jak w ubieglym roku remontowalam lazienke to pylu bylo strasznie duzo, ale tak to jest jak trzeba skuc sciany i potem kafelkowac, fugowac itd od poczatku. w sumie to juz po nocach sprzatalam i blacka pilam bo nie dawalam rady. kiedy wracalam z pracy bylo pelno pylo, a godzinka czy dwie za duzo nie daja, wiec meczylam sie po nocach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukaSZUKA Napisano Kwiecień 24, 2014 A nie prościej było wybrać sobie trochę urlopu? Przynajmniej nie musiałabyś po nocach ze szczotką zapinkalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymonon81 Napisano Kwiecień 24, 2014 ja poki co remontowac nic nie musze, tylko sie relaksuje i korzystam z fajnej pogody. rowerek i te sprawy, a na wieczor zimny browarek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniaSOUL Napisano Kwiecień 26, 2014 cóż zimny browar to jest chyba lekiem na wszelkie dolegliwości i druga połówka mężczyzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Isaubelique Napisano Kwiecień 26, 2014 Może nie każdego? Od alkoholi to tylko brzuch rośnie, więc lepiej się ogarnąć i poćwiczyć, mohito podczas ćwiczeń fizycznych wypić, a potem sok z buraków i pomarańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plyvvak Napisano Maj 12, 2014 tyy, ale mohito to czasem nie jest drink na bazie alkoholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plyvvak Napisano Maj 12, 2014 nie wiedzialem :D ale przynajmniej sie dowiedzialem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J0DIE Napisano Maj 13, 2014 Ojj koleżko mohito to jest energetyk, a nie drink. Po co by dziewczyna miała popijać drinka podczas ćwiczeń? Raczej większego sensu by to nie miało prawda? Swoją drogą energetyk dobry bo kwaskowaty, a mi takie smaki bardzo odpowiadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiUSZATEK Napisano Maj 15, 2014 widzisz ile mozna nowych rzeczy z internetu sie dowiedziec, normalnie jedna wielka skarbnica wiedzy. jakby nie patrzec to te wszystkie technologie sie rozwijaja, moja chrzesnica teraz miala komunie i dostala xboxa z jakim urzadzonkiem do gry w ruc*****a to w glebokim szoku bylem, ze do tej calej gry nie trzeba zadnego innego urzadzenia tylko sie wszystkim steruje za pomoca dloni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycjusz90 Napisano Maj 20, 2014 technologia idzie na przód, a kinect fajna opcja chociaż ja i tak jestem emocjonalnie zwiazany ze starym dobrym playem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typiiara Napisano Maj 22, 2014 Taa a ludzie kiedyś grali na pegazusie i też nie narzekali, contra to moja ulubiona gra z czasów dzieciństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karol lol Napisano Maj 22, 2014 ja pamietam taka gre w ktorej biegalo dwoch komandosow i strzelalo do jakis kosmicznym statkow, a oni caly czas biegli i biegli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celya Napisano Maj 23, 2014 chyba ci chodzi o contre, spoko gierka, ale i tak tank czy bomber man to najfajniejsze gierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2014 red bull oszukuje?? niby jak? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3866 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćEwa Napisano Styczeń 8, 2015 Konferencja on-line "Napoje energetyczne": https://www.youtube.com/watch?v=B3M63BsvoiQ&list=UU7bTDf9xXJaHyddotTVSEhA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorrka Napisano Październik 25, 2015 ja pijam czasem chillout wild drink power i myślę ze z tych wszystkich napojów tego rodzaju maja najlepszy skład. jakoś lepiej mi się skoncentrowac po nich..nie pijam ich dużo, czasem jak mam spadek energii...ale wiem ze ma witaminy i guaranę...czasem można;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nika1538 0 Napisano Październik 25, 2015 Kiedyś piłam tego typu napoje, ale od kilkunastu miesięcy nawet łyczka. Szkoda zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2015 ja piję tylko red bull i od tego nie można się uzależnić. Sprawdź sobie w google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2015 Ja pije ale nie powiedział bym że jestem uzależniony. Pije bo lubie i pomaganie spać. Ja tam wole mniej znany energetyk chwdp, zamawiam sobie cały zapas przez neta i jest git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joolanda Napisano Grudzień 23, 2015 Pijam :) Ostatnio polubiłam napój HWDP energy drink :) Bardzo klasyk w smaku. Co prawda nie piję dużo bo naprawdę silne to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vanta Napisano Grudzień 24, 2015 Ja lubie sobie wypić od czasu do czasu chillout wild drink power w skrócie chwdp. Jestem drobna więc może dlatego akurat mi daje takiego "kopa" ale naprawdę mnie bardzo pobudza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 Podobno uzależnić można się od wszystkiego. Ja pije od czasu do czasu tego chwdp jednak nie zauważyłam jakiś objawów uzależnienia. Według mnie ciężko się od tego uzaleznić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2016 chwdp hahahha jaka "ciekawa" nazwa. Mnie to trochę śmieszy ale chyba spróbuje tylko za to że mieli odwage go tak nazwać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meganka888 Napisano Luty 13, 2016 Pijam napoje energetyzujące bo dobrze mi robią kiedy mam zły dzien. Próbowałam wielu smaków i producentów a od jakiegoś czasu zasmakował mi CHWDP. W smaku bardzo ciekawy a działa rewela! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2016 Ja tez uwielbiam chillout wild drink power bo tak brzmi pełna nazwa energetyka chwdp. Ale chyba jednak skrót jest lepszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 29, 2016 ja akurat po Tigerze źle się czułam - często mnie mdliło i bolał brzuch. jednak ostatnio podczas sesji znajoma podsunęła mi CHWDP - bardzo fajny energetyk który działa naprawdę długo i naprawdę swietnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2016 Mi też niedawno znajomy pokazał tego chwdp. Muszę przyznać ze w smaku jest świetny a nie sam cukier jak w innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilski92 Napisano Wrzesień 4, 2016 Ja stosuje napój Veroni Energy, z dodatkiem kofeiny. Swietnie pobudza, i w smaku dobry. Nie ma sztucznych konserwantów ani innych specyfików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach