Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shell99

Chcecie zatrudnic opiekunke i macie dwie kandydatki...

Polecane posty

Gość shell99

Pierwsza: bardzo ladna, atrakcyjna dziewczyna dziewczyna Druga: szara myszka, niezbyt atrakcyjna, troche przy kosci Obie sympatyczne. Maz cos tam przebakiwal, ze ta pierwsza wydaje sie byc sympatyczna... Ktora wybierzecie?? Tylko prosze szczerze...

Gość aloesowa
ja tą szarą myszke:) Tak szczerze:)

Gość arwe
tą drugą- przecież to oczywiste!

no jasne ze ta brzydsza :P ja bylam opiekunka i widzialam jak ojciec dzieci sie na mnie gapil :P ;)

Gość ja sypiałam z ojcem dzieci

Gość Psitka z kozichgłów
jasne ze ta brzydka ocipialas? mezowi kasek smakowity podsuwasz? w ogole jak mozna miec taki dylemat odp sama sie nasuwa chyba specjalnie taki temat zapodalas bo ci sie nudzi

Gość Psitka z kozichgłów
tez bylam opiekunka i ojciec dzieci slinil sie na moj widok na koniec jak odchodzilam to wyznal mi ze zaluje ze nie jest mlodszy bo bardzo mu sie podbam gdybym tylko palcem skinela pewnie bysmy sie ruchali ale byl oblesny

Gość mnie codziennie
lizal pusie jak dzieci usnęły a jak ciągnęlam mu peniska i połykałam speremkę - dostawalam więcej pieniędzy niz powinnam a głupia zona nic nie wiedziała

Gość shell99
To jest sytuacja hipotetyczna i nie musisz sie wypowiadac.

Gość mnie codziennie
ja się facetom nie dziwie - zony pastuchy po porodach, wiadomo juz pusia nie ta po porodzie więc czemu nie - im tez sie cos nalzy - kobieta ma dzieci a on chce ładnej i ciasnej pusi

Gość mnie codziennie
ja się facetom nie dziwie - zony pastuchy po porodach, wiadomo juz pusia nie ta po porodzie więc czemu nie - im tez sie cos nalzy - kobieta ma dzieci a on chce ładnej i ciasnej pusi

Gość Psitka z kozichgłów
okropni doslownie poniewaz kolo zwracal sie do zony rybeczko zabeczko a jak ona wychodzila do drugiego pokoju to mi prawil komplementy albo wydzwanial do mnie e chcialby uslyszec moj glos

Gość Psitka z kozichgłów
okropni doslownie poniewaz kolo zwracal sie do zony rybeczko zabeczko a jak ona wychodzila do drugiego pokoju to mi prawil komplementy albo wydzwanial do mnie e chcialby uslyszec moj glos